• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaş

cuc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
50
0
36
Van
slm tam bir hafta önce erkek arkadaşım ailesi için beni terk etti acaba bahane miydi bu yada döner mi tekrar lütfn bi fikir verin bana:(

Tek bir cümlenle sağlıklı yorum yapılabileceğini düşünmüyorsun herhalde değil mi? ne diyerek terk etti?

slm tam bir hafta önce erkek arkadaşım ailesi için beni terk etti acaba bahane miydi bu yada döner mi tekrar lütfn bi fikir verin bana:(

Yanlış anlamadıysam ailesi seni onaylamadığı için terk etti. Eğer böyleyse bu her zaman bahanedir aklında olsun.
Terk eden birinin sana dönmesini de ne olursa olsun bekleme ayrıca. Belki bi bana öyle geliyordur ama bunu küçük düşürücü buluyorum. Yani terk ettiğine göre sevmiyordur. Boşluğa düşüp de dönmesin de bi' zahmet. Sende böyle düşün ve kendini toparla. Konu ne olursa olsun.

aslında ailesi ile görüşüyordum hiç bir problem yoktu son günlerde yaşadı maddi sıkıntılardan dolayı kendini onlara adıyacagını söledi

bırak adasın. doğru olanı seçmiş. sen dönmez diye düşün ve davran . dönecek diye düşünmen kendine eziyet olur

evet üzülmemeye karar verdim ama halen içimde bir yerde acaba arayacak mı diye bi beklenti var galiba zamanla o da gececek

üzülme desekde ınsan uzulur ya belkı ayrılmak ıstıodu bahane bulmus bızde 2 haftadır sacma bı dedenden dolayı konusmuyoruz:(

eger sadece normal bi küslük ise uzatma tatlım ayrılık daha zor

cnm bence sen sakın arama bekle seni seviyorsa geri gelecektir gelmiyorsada demekki seni sevmemiştir bol sabırlar cnm

Back
X