Erkek arkadaşa borç vermek

Esinahmet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
257
14
28
43
Selam bayanlar
Hemen konuya giriyorum
Şubatta erkek arkadaşımın dogumgünüydü
600 tl civarı bi hediye aldım
Şubatın ortasında işten çıkarıldım tam kredi kartını nasıl ödücem derken 100 tl borç istedi benden
İşten çıktığımı da bildiği halde
Ailesinden istemesini söyledim onlara el açmak istemiyorum gibi bişey söyledi
Ben verdim ama kavga ettik sonunda
Suan konuşmuyoruz paramı vereceğini bidaha da görüşmek istemediğini söyledi
Hatalı mıyım ve ne yapmalıyım özür mü dilemeliyim yoksa görüşmeyelim dediği için kabul mu etmeliyim

Sevgilinizi tanıyorsanız ayıp etmişsiniz belki gerçekten ihtiyacı vardı en yakını olarak size geldi, tanımıyorsanız yeniyse bilemem

Verdiyseniz neden kavga ediyorsunuz? Güvenmiyorsanız neden veriyorsunuz? 600 liralık hediye alacak kadar değer veriyorsanız 100 lirayı neden ağzından burnundan getiriyorsunuz? Ayıp etmişsiniz..
Hanfendi işten çıktım

Yani şimdi eğer ihtiyacı vardıysa ayıp etmişsiniz. Ha tabii bu konuda ona karşı bir güvensizliğiniz varsa bilemem mesela eskiden de istediyse ama geri vermediyse haklısınız. Bir de emrivaki mi yaptı vermeniz için? Çünkü işten çıktıysanız kendisinin düşünmesi lazımdı bence.

Selam bayanlar
Hemen konuya giriyorum
Şubatta erkek arkadaşımın dogumgünüydü
600 tl civarı bi hediye aldım
Şubatın ortasında işten çıkarıldım tam kredi kartını nasıl ödücem derken 100 tl borç istedi benden
İşten çıktığımı da bildiği halde
Ailesinden istemesini söyledim onlara el açmak istemiyorum gibi bişey söyledi
Ben verdim ama kavga ettik sonunda
Suan konuşmuyoruz paramı vereceğini bidaha da görüşmek istemediğini söyledi
Hatalı mıyım ve ne yapmalıyım özür mü dilemeliyim yoksa görüşmeyelim dediği için kabul mu etmeliyim
600 tl hedıye aldığın adama
100 tl yi mi cok gördün?

Yani şimdi eğer ihtiyacı vardıysa ayıp etmişsiniz. Ha tabii bu konuda ona karşı bir güvensizliğiniz varsa bilemem mesela eskiden de istediyse ama geri vermediyse haklısınız. Bir de emrivaki mi yaptı vermeniz için? Çünkü işten çıktıysanız kendisinin düşünmesi lazımdı bence.
Yok emrivaki yapmadı ve gerçekten ihtiyacı vardı ama ailesinin durumu iyi ben işten çıktım düşünmesi gerekmez mi

Şimdi o zaman haklısınız. Ailesinin durumu iyiyse düşünmesi lazımdı bir de ne için ihtiyacı olduğu da önemli tabii. Burada tek hatası işten çıktığınızı bile bile istemesi olmuş.

Bence hiçte ayıp etmemissiniz. Bir erkeğin kız arkadaşından borç istemesi bana hoş gelmiyor. Görüşmek istemiyorsa keyfi bilir bence daha prensipli insanlarla görüşün. Özür falanda dilemeyin. Benim görüşüm tabiki yani kaybetmek falan istemiyorsanız siz karar verin ne yapacağınıza. Ama işte bunlar karşınızdaki insanin duruşu ile ilgili ufak ip uçları.

Başka sorunlarınız varmıydı 100 tl için 600 liralık hediye aldığım adamla niye kavga eder insan yoksa

Back
X