Erkek arkadaşa borç vermek

Esinahmet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
257
14
28
43
Selam bayanlar
Hemen konuya giriyorum
Şubatta erkek arkadaşımın dogumgünüydü
600 tl civarı bi hediye aldım
Şubatın ortasında işten çıkarıldım tam kredi kartını nasıl ödücem derken 100 tl borç istedi benden
İşten çıktığımı da bildiği halde
Ailesinden istemesini söyledim onlara el açmak istemiyorum gibi bişey söyledi
Ben verdim ama kavga ettik sonunda
Suan konuşmuyoruz paramı vereceğini bidaha da görüşmek istemediğini söyledi
Hatalı mıyım ve ne yapmalıyım özür mü dilemeliyim yoksa görüşmeyelim dediği için kabul mu etmeliyim

İşten çıkmış kız arkadaşından borç istemek...
Birde kavga ediliyor.
Paranı al bir daha da görüşme.
Abla tavsiyesi erkek arkadaşına bir daha pahalı hediye alma. Ne zaman iş ciddiye biner ondan sonra yap yapacağın jestleri özel günlerde.

Neden kavga ettiniz ki ?
Para yuzunden mi ?

kız arkadaşından borç isteyecek kadar düşmüş bir adamla birlikte olma biz kadınların güçlü erkeklere ihtiyacı var boşverr paranı al bi daha görüşme evlenirsen elindeki paranı alır bu senin

Bende eski erkek arkadaşıma borç vermiştim öyle az da değil adam borcunu zorlaya zorlaya 6 yıl içinde anca ödedi tabi benim para pul oldu azar azar ödediği için hiçbir şeyde anlamadım. Tabi ben sadece ihtiyacım olduğunda istedim yoksa adamın aklına mı geliyor borcu. Şimdi ki aklım olsa asla vermem. Sende arama sorma

ben de vakti zamaninda bir salaklik yaptim ki sormayin ( kac 100 tl allahim hayrini gormemistir ins) o yuzden 100 TL iyi vermese de basinin gozunun sadakasi olsun.. Arkana bakmadan kac bacim...

Sevgiliye 600t ye hediye nedir Yuhh saf mısın arkadaşım demekten alamadım kendimi kusura bakma.
Ve asla asla özür dileme birak cehhenme kadar yürüsün gitsin.
Kız arkadaşı işten cıkmış üstüne birde borç istiyor yüzsüz!!!
Zamanımda bende ne borclar vermiştim sonra ayrıldık ve işten çıkarıldım parayı istedim namussuz veremem dedi.
Haram zıkkım olsun kat be kat çıkarsın Rabbim inşallah dedim hala diyorum hayrını görmesin inşallah.
Çünkü en zor zamanımda bana ait olani istemiştim cevabımı aldim cok iyi ders oldu bu da bana tabii!

Canım hiç düşünme bile ayrıl. Çok kanını emer bu senin.

İşten çıktığını bile bile istiyor bide hiç düşünme sal gitsin... :KK69:

Back
X