• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşa hediye

kişilikle ilgili ne bileyim ilgi alanı falan hiçbir bilgi vermemişsin ne denir ki buna parfüm alınır o zaman klasik:)

Huzurlu bol aşklı günler diliyorum. :)

Bu erkek arkadaşınızın özelliğine göre çok değişir ki. Birde çok yeni olduğu için çok geniş alternatifler olmuyor.

Futbolu çok seviyorsa takımına uygun bir hediye.

Kitap okumayı seviyorsa bir dolu kitap olan bir kutu..

İlginç hediyelerin satıldığı siteler var, onlardan biri alınabilir.

Ya da klasikleşip gömlek, kravat, parfüm alınabilir.

Huzurlu bol aşklı günler diliyorum. :)

Bu erkek arkadaşınızın özelliğine göre çok değişir ki. Birde çok yeni olduğu için çok geniş alternatifler olmuyor.

Futbolu çok seviyorsa takımına uygun bir hediye.

Kitap okumayı seviyorsa bir dolu kitap olan bir kutu..

İlginç hediyelerin satıldığı siteler var, onlardan biri alınabilir.

Ya da klasikleşip gömlek, kravat, parfüm alınabilir.

sağol canım=).çok güzel fikirler çok teşekkür ederim canım:29::16:

Aynı sey benim basıma gelmişti sırf ne alsam ne alsam sorunundan dolayı bana asla hediye alma diyip duruyordum:50:

gercketen benimde hediye fikrine ihtiyacim var..

sürekli cocuga pantolan gömlek-parfüm-kazak-cakmak-

aliyorum...

bir keresinde dogum günü degildi ama biizm icin önemli bir günde takvim bastirmisitm o zaman resimleri yoktu:)

kendi resmlerim vardi cok bencilce gibi olmustu ama ben begenmisitm..

sonra böyle ferman gibi :) kendi elimle yaptim kagitla mektup yazmisitm..cikolata filan :)

ama genel olarak--pantolan ve gömlek

saat düsünebilirsin ama cok yeni diyorsun kullanilir mi bilmiyorum benimki hic sevmiyor...

ya da alacagin hediyenin yaninda ne alirsan al söyle güzel bir kumbara al kilitli icine hergün onunla iligli birseyler yaz at dolsun verince cok güzel olur...

Buldum buldum diye bir yer var belki bilirsin, oradan bir sey bakabilirsin güzel olur :)

gercketen benimde hediye fikrine ihtiyacim var..

sürekli cocuga pantolan gömlek-parfüm-kazak-cakmak-

aliyorum...

bir keresinde dogum günü degildi ama biizm icin önemli bir günde takvim bastirmisitm o zaman resimleri yoktu:)

kendi resmlerim vardi cok bencilce gibi olmustu ama ben begenmisitm..

sonra böyle ferman gibi :) kendi elimle yaptim kagitla mektup yazmisitm..cikolata filan :)

ama genel olarak--pantolan ve gömlek

saat düsünebilirsin ama cok yeni diyorsun kullanilir mi bilmiyorum benimki hic sevmiyor...

ya da alacagin hediyenin yaninda ne alirsan al söyle güzel bir kumbara al kilitli icine hergün onunla iligli birseyler yaz at dolsun verince cok güzel olur...

valla çok romantik fikirler bunlar çok sağol canım:16:
aa bak aslında zippo güzel hediye:)içiyorsa tabi

canım içiyor.ama bıraktırmaya çalışıyorum.bırakmıyor.sağol tavsiyen için:16:
Buldum buldum diye bir yer var belki bilirsin, oradan bir sey bakabilirsin güzel olur :)
bakıyorum canım sağol:16:

tavsiyen için sağol canım.saat gerçekten güzel fikir ama çok para veremem.öyle marka falan alamam yani.beğenirmiki:26:

marka bir saati beğenmeyen erkek mi vardır ?( dibi düşer ) tabiri caizse :37: ama çok para veremem diyorsan, iş yerinde klasık giyiyorsa fiyatı uygun bir çift kol düğmesine bayılır bence :49: keşke birazcık bazı şeylerını bılseydın, işin daha da kolay olurdu .

marka bir saati beğenmeyen erkek mi vardır ?( dibi düşer ) tabiri caizse :37: ama çok para veremem diyorsan, iş yerinde klasık giyiyorsa fiyatı uygun bir çift kol düğmesine bayılır bence :49: keşke birazcık bazı şeylerını bılseydın, işin daha da kolay olurdu .

evet canım keşke bilseydim.ama çok yeni işte ordan kaybediyorum.kol düğmesine bakıcam canım .sağol:16:

dipnot:kızlar hedıye alırken ilişki süresi de önemli..yenıysenız fazla pahalı şeyler almayın derim..belkı farklı düşünebılırler, erkek beynı sonuçta :37::37:

Back
X