• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşa hediye

gerçekten benim için çok büyük bir dert.günlerdir düşünüyorum.çıkamıyorum işin içinden.canlarım henüz yeni bir ilişkim var çok çokk yeni.ay sonunda doğumgünü var sizce ne alayım.ilk defa bir erkeğe hediye alacağım.lütfen etseniz etseniz siz yardım edersiniz.:16::16::14:

erkeklerin kullandığı ufak çantalar var, hem hesaplıda ondan alabilirsin.çarpraz asılıp kullanılan çantalar varya onlardan hem kullanışlı hem de ucuz

üstünde ismi yazaan şık bir kalem alabilirsin..
ofiste çalışıyorsa çok işine yarar isme özel olduğu içinde farklı bir hediye olur..

tuttuğu takımın lisanslı nevresim takımı' bi erkeğin beğenmeme ihtimali olmadığı tek şeydir bence :34::34:

Bence rahat bir yastık al ya da duvar saati.Her sabah kalkınca ilk ona baksın:1:

cüzdan güzel fikir bence.bende yakın zamanda erkek arkadaşıma aldım adidasın deri çok hoş beğendi.spor takılıyorsa gnlk hayatta böyle bişey alabilirsin.istersen aldığım siteyide mesaj atabilirim.tbi 100 mesajm doldumu bilmiyom :9:

Madem sigara içiyor üstünde ismi yazan bir sigara tabakası olabilir:34:

Ben kocişim benim sevgilimken :)) Cüzdan kemer anahtarlık 3lü almıştım. Birde onların kutusuda şık oluyor. $kisiye-ozel-deri-cuzdan-kartvizitilik-ve-kemer-seti-1.webp

Bu isme özel olmuş pahalı olabilir ama uygunları da var. SARAR felan çok ucuzladı artık oralardan bakabilirsin canım :)

Hediye kesinlikle kisisel olmali.Oncelikle zevklerini hobilerini ogren ondan sonrasi kolay.Mesela benim arkadasim kitaplari sever,Ralph lauren parfumlerini begenir... Bunlarin disinda lego cok sever oysaki oyuncak fakat onlardan alip maket seklinde yapmayi cok seviyor. Tutugu takimlar var onlarla ilgili hediyeler alirim. Bazen seni yemege goturucem derim, sinema bileti aldim derim bunlar hem surpriz hem hediye. Bunun haricince scrapbook yapacagim.Scrapbook herhangi bir suslu ve ya begendign deftere gittiginiz birlikte gecen anilarinizi not edebilirsin,fotolarinizi koyabilrisin,birbirinizin surekli soyledigi cumleler veya komik seyler.Sinema biletleri,beraber yediginiz cipsten kesilmis bir parca... boyle renkli album-gunluk arasi bir ani defteri diyelim.Zamanla olusacak cok guzel bir hediye. Bunun disinda masaj paketi aldigim zamanlar olmustu masaji herkes sever valla.... hayir diyeni hic duymadim. Ben sevdigim arkadaslarimada spa , masaj veya pedukur manikar hediye etmisligim vardir.

Ben ise makyaj malzemesi severim baskada hediye istemem zaten beni bilen bilir. Makyaj malzemesi olsunda :9:

Son düzenleme:
Madem sigara içiyor üstünde ismi yazan bir sigara tabakası olabilir:34:

canım alırım isterde sigarayı bıraktırmaya çalışıyorum.sağol tavsiyen için:16:

Ben kocişim benim sevgilimken :)) Cüzdan kemer anahtarlık 3lü almıştım. Birde onların kutusuda şık oluyor. Eki Görüntüle 427563

Bu isme özel olmuş pahalı olabilir ama uygunları da var. SARAR felan çok ucuzladı artık oralardan bakabilirsin canım :)

tamam canım sağol hemen bakıyorum:16:
Hediye kesinlikle kisisel olmali.Oncelikle zevklerini hobilerini ogren ondan sonrasi kolay.Mesela benim arkadasim kitaplari sever,Ralph lauren parfumlerini begenir... Bunlarin disinda lego cok sever oysaki oyuncak fakat onlardan alip maket seklinde yapmayi cok seviyor. Tutugu takimlar var onlarla ilgili hediyeler alirim. Bazen seni yemege goturucem derim, sinema bileti aldim derim bunlar hem surpriz hem hediye. Bunun haricince scrapbook yapacagim.Scrapbook herhangi bir suslu ve ya begendign deftere gittiginiz birlikte gecen anilarinizi not edebilirsin,fotolarinizi koyabilrisin,birbirinizin surekli soyledigi cumleler veya komik seyler.Sinema biletleri,beraber yediginiz cipsten kesilmis bir parca... boyle renkli album-gunluk arasi bir ani defteri diyelim.Zamanla olusacak cok guzel bir hediye. Bunun disinda masaj paketi aldigim zamanlar olmustu masaji herkes sever valla.... hayir diyeni hic duymadim. Ben sevdigim arkadaslarimada spa , masaj veya pedukur manikar hediye etmisligim vardir.

Ben ise makyaj malzemesi severim baskada hediye istemem zaten beni bilen bilir. Makyaj malzemesi olsunda :9:

çok güzel ya :nazar:bende öğreniceğim inşallah zamanla
:16:

cok cok yeniyse eger birazcık arkadas gibisinizdir o yüzden klasik hediyeler alabilirsin kitap parfüm gibi

Kiz merguana naber? Burda da buldum seni. Bizim de 5 haziranda yil donumumuz var. Benim de bisey almam lazim. Gecen yil ben bisey almadim. Bu sene almam lazim. Erkekler en cok elektronik seylerden hoslanirlaR bilgin olsun. Benim alacak elektronik biseyim kalmadi:(
7 sene olcak malum:)
Maket arabaya en cok sevinmisti benim askim. Su en boy orani korunarak gercekci kucultuyorlar ya onlardan. Bence super bi hediye olur senin icin. Tabi avm'ye goturup bisey almadiysan:))valla en ciddi erkek bile cok seviniyor arabayi gorunce:)

Back
X