Erkek arkadasa soylemeli mi

Merhabalar askerde erkek arkadaşım var geçenlerde laf arası bu ilk bekleyişin mi dedi evet dedim şafak karıştırmamdan bile belli oluyor askeriyede ziyarete ,törenini vs gittim mesela

Konu şu daha önce erkek arkadaşım askere gitmişti gidicek diye barıştık sonra ayrıldık . Bu kısmını söylemedim şuan beni aşırı rahatsız ediyor söylesem sonuç değişmeyecek çünkü Ne iznini gittim ne onu başka şehirde görmeye gittim gerçekten ilk olucak ayrildik ama detay atladigm için kalbim bana yalan söylemiş gibi hissettiriyor ne yapmam gerekiyor

Takıntılıyım sanırım sonuç dediğine geliyor ama ayrıntıları anlatamadığım için yalan söylemiş gibi üzüldum oysa anlatsam gitmişti ayrıldık demekten öte geçmeyeceğim
Hayatının her ayrıntısını herkese anlatmak zorunda değilsin bu yalan da değil eşin bile olsa hiçbir zaman karşındakine sonsuz güvenme senin söylediklerinle seni vururlar kaldıramazsın

Ne saçma bir soru

Yalan soylememissiniz. Bir daha ayrintili sorarsa anlatirsiniz dilediğiniz gibi. Bence içiniz rahat olsun

Ya kendisi ilk sevgilim de değil ilişkimde değil biliyor konusu da acilmadi şuana kadar yalan da söylemedim o konuda . Sanırım burda detayları vermediğim için yalan söylemiş gibi hissediyorum
Bi alanda ilk olmak istemiş ille demek ki 😂 çok komik bence, hiç erdemlilik taslayamayacağım, ben söyleyip huzurumu bozmazdım... ne önemliymiş ilk olmak, sen onun ilki misin sanki...

Bir tanıdığım vardı erkek arkadaşı askere gidince ondan ayrilip çocuğun en yakın arkadaşıyla çıkmaya başladı cok mutlular simdi o cocukta askere gidiyor :) Erkeklerin askere gidince terkedilme korkusu oluyor nedense ondan sormuştur. Bence anlatmak zorunda değilsiniz cokta önemli bir detay değil. Simdi evet deseydiniz baslayacakti neden ayrıldınız sen beklemedin mi cocugu vs..diye

Böyle bir soruya cevap bile vermezdim. "Tek" olmak isteyen erkek ile, bu sekilde egosunu sisiren erkek ile açikçasi isim olmazdi. Cok cahil bir bakis açisi çünkü.

Çok saçma bir konu. Açmaya değmez. Sorduğu şey aşırı saçma. Siz de senin ilk bekleyenin miyim diye sorun o zaman.

Sonuçta askerlik konusu diyorum yani hayatımızı etkileyecek bir konu olsa bunun uzerine kurulacak değiştirecek düzen değil
Bırakın Allah aşkına, ne kadar gereksiz bir konu. Girmeyin detaya, ne oluyormuş asker yolu beklemiş olsanıZ bile? Çok saçma bir soru , cevap vermeye bile değmez.

Ya bende öyle düşünüyorum genel olarak kendi takıntılı halim arkadaşım ailem vs kim olursa olsun ne sorulsa maşallah özgeçmiş gibi anlatmasam yalan söylemiş gibi takıntı oluyor olay aslında evet hayır demekte değil

Biz kadinlar bir sevgilimiz olunca carsaf carsaf gecmisimizi ortaya dokeriz. O kadar da degil. Gecmiste yasadiklarin senin ozelin, sende kalmali. Ozeline saygi duy. Her yeni sevgiline tum gecmisini anlatma. Iki kisi arasinda yasananlar iki kisi arasinda kalmali. Zaten ne anlatirsan su an iyi iken birsey olmasa da ilerde ara bozulunca bunlari bir guzel aleyhine kullanabiliyorlar.

Bir de olaya su yonuyle bak. Erkek arkadasinla aranda gecen herseyi ailene anlatiyor musun? Hayir degil mi? Eee o zaman eskiler de sende kalmali.

Erkekler askerlik ortamında kadınlar üzerine uzun uzun ve gereksiz tahliller yapıyor. Birbirlerinin anlattıklarından etkileniyor. Aldatılma ve kandırılma hikayeleriyle birbirlerinin beynini sulandırıyorlar. Ortamın etkisiyle saçma sapan sorular soruyordur. Dikkate alma. Anlatacağın bir şey yok. Emin ol onun geçmişinde bilmediğin çok şey vardır.

Merhabalar askerde erkek arkadaşım var geçenlerde laf arası bu ilk bekleyişin mi dedi evet dedim şafak karıştırmamdan bile belli oluyor askeriyede ziyarete ,törenini vs gittim mesela

Konu şu daha önce erkek arkadaşım askere gitmişti gidicek diye barıştık sonra ayrıldık . Bu kısmını söylemedim şuan beni aşırı rahatsız ediyor söylesem sonuç değişmeyecek çünkü Ne iznini gittim ne onu başka şehirde görmeye gittim gerçekten ilk olucak ayrildik ama detay atladigm için kalbim bana yalan söylemiş gibi hissettiriyor ne yapmam gerekiyor

Takıntılıyım sanırım sonuç dediğine geliyor ama ayrıntıları anlatamadığım için yalan söylemiş gibi üzüldum oysa anlatsam gitmişti ayrıldık demekten öte geçmeyeceğim
anlatma adamı da askerde delirtme , sonuçta birşey değişimeyece eylemlere girmeyin

Gerçeği söyleseydin milyon tane trip yerdin. Askerdeyim ben diye atmadığı trip kalmazdı. Boşverin ne geçmiş sorun ne geçmiş söyleyin

Söz ağzından çıkana kadar senin esirindir, ağzından çıktıktan sonra sen onun esiri olursun.
Şimdi sen bu çocuğa ilk beklediğim sensin demişsin.Vicdan yapıp aslında daha önce eski sevgilim askere giderken barıştık desen vay efendim sen bana yalan söyledin yok efendim güvenimi zedeledin diye bir dünya tantana yapar.Seni suçluluk psikolojisune sürükleyerek esir eder.
Bence gerek yok.
Yine de sen bilirsin

Back
X