• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasim acik giyinmemi istiyor normalmi? Amaci ne?

Seven erkek kıskanır. Çünkü erkekte, birlikte olduğu kadını sahiplenme içgüdüsü vardır. Benim sevgilimle biz yaklaşık 6 yıldır birlikteyiz. Birlikte alışverişe gittiğimizde, ben mini etek, elbise beğendiğimde; al hayatım ama bunu dışarda giyemezsin der. Bende iyi de nerede giyeceğim derim o da evde der. Bende iyide evli değiliz nasıl evde giyeceğim taa evlendiğimiz zaman mı? Diye sorduğumda evet beğenemedin mi der. Son kez eee belki o zamana kadar kilo alırım olmaz dediğimde de, sende toz bezi yaparsın o zaman der. Yani içi temiz olan erkek sevdiği kızı sahiplenir ve dışarıda ilgi odağı olmasını istemez. Bunun ailesindeki kişilerin eşlerinin sosyetik olmasıyla da alakası yok. Yere batsın öyle sosyetiklik. Sosyetiklik teşhircilik değildir, bunu unutma.
 
eğer sende kısa şeyler giymekten hoşlanıyorsan giy.çocuk demek ki bu tarz giyimli kızlardan hoşlanıyor.senin giyimini beğenmiyor olabilir.sonuçta seni açık saçık giydirip senden faydalanıcak hali yok saçmalık.faydalanıcak olsa niye senle uğraşsın.ortada kendinden açık saçık giyinen kız dolu.seven erkek kıskanır lafıda ayrı bir saçmalık.seven erkek sevdiğinin düşüncesine saygı gösterir.seven erkek kıskanır lafı bir takım yobazlıkların üstünü örtmek için uydurulmuş klişe bir laf.kendine güvensiz erkek kıskanır.ayrıca bu biraz da karakter yaşam tarzı meselesi.tabi sen kısa şeyler giymekten rahatsız oluyorsan zorla giyme.ya seni böyle Kabul eder.ya da başkasına uçar gider.açık giyinmesen bile biraz daha genç ve tarz şeyler giyebilirsin
 
Yurt dışında büyümüş olmasıyla alakası yoktur. Yapı meselesi bu.

Benim de kuzenimin eşi açık giyin diyormuş ona.
Onlar yurt dışında yaşıyor.

Olabilir bence. Çok tuhaf gelmedi bana.
 
ya türk erkeği kafası normal mi sanki bence hiç değil. genelleme yapmıyorum sonuçta benim de bir abim, babam ve sevgilim var fakat çoğu için söyleyebilirim ki eşini, kızını, sevgilisini kapatıp gözleri dışarda fıldır fıldır olan heriflerin kıskançlık samimiyetine inanmıyorum. ne güzel modern bi sevgilin var. şort da giy, etek de tabi eğer sen de istiyorsan. nasıl giyinmek istiyorsan öyle giyin. seni kapatmaya çalışmaması bana göre büyük bir artı. seven erkek sevgilisini kapatırmış hadi ordan ya... benim de 4 yıllık bir ilişkim var. sevgilime kalsa hep bol pantolon giyeyim falan işine gelir yani o da açık giyinmemden hoşlanmıyor ama ben hiç takmıyorum. bu benim hayatım, istediğim gibi giyinirim. sen de istediğin gibi giyin. sevgilinin seni kapatmaya çalışmamasını da yanlış görme kesinlikle. türk toplumu alışkın değil böyle şeylere.
 
bana pek tuhaf gelmedı acıkcası ,bazı erkekler eşinin begenılmesınden hoşlanırlarr
 
İster daha açık ister daha kapalı giyinmenizi istesin, ikisi de hiç hoş değil. Yani sizin aklınız nasıl giyinmek istediğinizi bilecek kadar yerinde çok şükür, değil mi? Böyle baskılar insanın kişiliğine hakaret yahu.
 
Erkekgin yurt disinda yasamisis yasamamismis alakasi yok... Kimi erkek sever yanindaki hatunda cok acik giyerek dikat ceksin hoslanir bundan ... Kimi erkekte hic sevmez cok kiskanir..

Yorumlardada var :) sende istemiyorsan giyme nsl rahatsan öyle takil biraz onun düsünceside olsun seninde olsun :)
 
Şıklık açık giyinmekle mi oluyormuş ,,belli hassasiyetlere sahip olan insanlar şık olamaz mı sanıyor

Adam sen açılıp vucudunun güzelliğini gösterince memnun oluyr başka açıklaması yok...
Ben normal bulmadım seven insan saklamak ister gibi geliyor bana

Eşine kapan diyenle açıl diyen benim için aynıdır herkes doğru bildiği gibi giyinsin Allah herkese akıl vermiş sonuçta
 
Burdaki bayanlar nasıl bişey anlamadım ya..
Benimkide çok göze çarpmamı istemez o yüzden giymemi istemediği şeyler var :)
Ama benimki hödük ! olur..
Seni gördüğü gibi sevsin boşver dinleme denir..
Aa böyle açık giyin diyenler modern !! olur..
Onlara
-Seni nasıl gördüyse öyle giyin demez !!
Onlara tolerans olur ama..
Çifte standart bu bildiğin !!
Bencede seven kıskanır ama abartı olmamak şartıyla :)
Bana bu çok iyi bi çocuk gibi gelmedi amaaa modern !! ya olur ya çok iyi bi çocuk !!
Nasıl giyinmek istiyosan giyin ama karışmıyor diye bişey yokkk.
Bildiğin karışıyor hemde baya baya karışıyor..

Şimdi farkettim bu çocuk bana hissettirdiği gibi biri bence.. Konularından bu sonuç çıkıyor :)
 
Back
X