• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasım-annesi- gizli numaradan aranma!

Putto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
750
243
33
31
İyi geceler hanımlar;
Problemli ilişkimi konularımdan hatırlarsınız belki, kimseyle tanıştırmıyordu mesela; haftasonu kuzeniyle tanıştık gayet güzeldi bir gün sonra ise -güya- olanları anlatıyorum şimdi; annesi erkek arkadasıma birinin onu aradıgını gizli numaradan,bunun kurban bayramından 2 hafta once olduğunu ve kadın olduğunu söylemiş arayanın; güya arayan kişi benım onunla birşeyler yaşadığımızı, otele gittiğimizi hatta dahası bizim evimize geldiğimizi söylemiş, benım ailemin bulasılmayacak insanlar olduğunu ve anneside kim oldugunu sormus ama söylenmemiş bana anlatılan bu , ve ondan onceki hafta ise (bunları bildiği halde zamana göre söylüyorum ) durduk yere puttoyu sen istiyorsan gidip isteyelim demiş . Burada durum ne olabilir? Erkek arkadasım ne kadar doğru dıyor, yada annesi ne yapmaya calısıyor ? Beynim durdu sadece akıl almak istiyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum..

Arama gününü ve saatini savcılığa veriyorsunuz kim olduğu çıkıyor. o zaman yüzleşirsiniz.
bana numara gibi geldi..
Banada öyle peki bir insan neden bunu yapar bu numarayı amac ne?
Onu gectım doğruysa benım itibarımı düşünebiliyormusunuz? Ki ben asla evlenelim su bu demedim. Bundan kacmak için olsa dicemde

Bunlar gerçekte olabilir bilemiyorum. Sadece akıl yürütmeye calısıyorum beynım durdu bana atılan durumla hissizleştim.

kadının söylediği şeyler gerçekleşti mi? otelde kalma veya sizin evinize gelmesi filan? veya aileniz etraftan iyi bilinmeyen bir aile mi? o zaman kadının günahını aldım heralde.

kadının söylediği şeyler gerçekleşti mi? otelde kalma veya sizin evinize gelmesi filan? veya aileniz etraftan iyi bilinmeyen bir aile mi? o zaman kadının günahını aldım heralde.
Hayır tabiki gerceklesmedi sadece doğum gununde otelde kaldık. Bizim eve asla gelmedi.
Benım aılemde herkes tarafından cok saygı duyulan bir ailedir. Zaten asıl canımı sıkan bu.

Bilen birisi varsa sizi ve bu otel olayını belki annesi kimden öğrendiği belli olmasın diye bu şekilde bi senaryo yazmış olabilir veya sevgilinizin telefonunu karıştırıp öğrenip böyle kılıfla söylemiştir

Arkadaş savcılık demiş. De bakalım ne diyecek annesi?
Ben hem kendi hem aike serefime leke sürdürtmem. Savcılığa berecez kim olfugunu bulacaz yoksa zden bilirim. Bu işin prşini burakırsanız sizden bilirim de
Bu arada beni böyle itham etse biri, direkt ayrılırım

İyi geceler hanımlar;
Problemli ilişkimi konularımdan hatırlarsınız belki, kimseyle tanıştırmıyordu mesela; haftasonu kuzeniyle tanıştık gayet güzeldi bir gün sonra ise -güya- olanları anlatıyorum şimdi; annesi erkek arkadasıma birinin onu aradıgını gizli numaradan,bunun kurban bayramından 2 hafta once olduğunu ve kadın olduğunu söylemiş arayanın; güya arayan kişi benım onunla birşeyler yaşadığımızı, otele gittiğimizi hatta dahası bizim evimize geldiğimizi söylemiş, benım ailemin bulasılmayacak insanlar olduğunu ve anneside kim oldugunu sormus ama söylenmemiş bana anlatılan bu , ve ondan onceki hafta ise (bunları bildiği halde zamana göre söylüyorum ) durduk yere puttoyu sen istiyorsan gidip isteyelim demiş . Burada durum ne olabilir? Erkek arkadasım ne kadar doğru dıyor, yada annesi ne yapmaya calısıyor ? Beynim durdu sadece akıl almak istiyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum..
Eğer sizi sevmeyen falan varsa arama gerçek olabilir sırf siz ayrılın mutsuz olun diye bunu yapabilirler.

Bilen birisi varsa sizi ve bu otel olayını belki annesi kimden öğrendiği belli olmasın diye bu şekilde bi senaryo yazmış olabilir veya sevgilinizin telefonunu karıştırıp öğrenip böyle kılıfla söylemiştir
Telefonu öyle ortada bırakmaz zaten herseyi şifreli ve düşünün benım arkadaslarımın yaptıgından süpheleniyor ki annesinin numarası bende dahı yok , arkadasımda nasıl olcak! Ben ise kendinin yada annesinin uydurdugunu. Gizli numaradan arayan birini nasıl sorgulamazsın kimsin diye.

Eğer sizi sevmeyen falan varsa arama gerçek olabilir sırf siz ayrılın mutsuz olun diye bunu yapabilirler.
İşte benı sevmeyen biri ve bunu bilen birisi yok. En aZından benım bildiğim, kendi ailemden dahi süphelendim . Benım ailem asla olmasını istemiyor ama kimse kendi cocuguna bunu diyemez yani.

Yok erkek arkadasıma göre kimse bişey bılmıyormuş . Zaten biz bir kez gittik otele doğum gününde oda. Bizim eve falan kesınlıkle gidilmedi.
Kredi kartı ekstresinden falanmı gördü annesi acaba?
Sizde annesinin tel varmı ki arayasınız
Erkek arkadaşınızın uydurması olabilir

Arkadaş savcılık demiş. De bakalım ne diyecek annesi?
Ben hem kendi hem aike serefime leke sürdürtmem. Savcılığa berecez kim olfugunu bulacaz yoksa zden bilirim. Bu işin prşini burakırsanız sizden bilirim de
Bu arada beni böyle itham etse biri, direkt ayrılırım
Savcılıkta gizli numara çıkmıyor.

Back
X