Gerçekten mi ben hassasım bu konularda lütfen yadırgamadan cevap istiyorumne ezdirmesi kesin annesine dövdürür senı bence hemen ayrıl
linda Allah aşkına kadınla daha tanışmamışsın bile ortada fol yok yumurta yok kafana taktıgın seye bakGerçekten mi ben hassasım bu konularda lütfen yadırgamadan cevap istiyorum
Ben sevmesine birşey demiyorum annelere saygım sonsuz fakat annesinin yanında bunu söylemesi ne kadar doğru yalnızken söyleyebilir beni ezmiş gibi hissettim ve ilerde ben 2. planda kalır mıyımSevecek tabi annesini, sevmeyenden kork.
Niye annesinin yanında deyince ne oluyor? Ben anlamadım vallahi. Beni konunda rahatsız eden tek ayrıntı annesinin daha resmi olarak tanistirilmadan telefona istemesi ver kızımla konusayim falan demesi. Ben sevmem böyle şeyleri ama senin hoşuna gitmiş zaten. Sıkıntı yok o yüzden.Ben sevmesine birşey demiyorum annelere saygım sonsuz fakat annesinin yanında bunu söylemesi ne kadar doğru yalnızken söyleyebilir beni ezmiş gibi hissettim ve ilerde ben 2. planda kalır mıyım
Profil fotona tıkliimda accık güleyimne ezdirmesi kesin annesine dövdürür senı bence hemen ayrıl
İnşallah öyledir ben bu konuda hassas olduğum için size danışmak istedim.dengelemek için söylemiş işte
bence politik bir davranış
anneci gibi durmuyor
Sizin yorumlarınızı görüyorum burda hoşuma gidiyor, sizden de yorum alabilir miyim :)
Valla benim yorumum biraz aleyhine :) bi kere ailesini seven insan aile olmasını bilir. Annesine saygı duyan seven insan karısını sever ve Birgün bebeği olduğunda ona saygı duymasını bilir(burda çok cadı fesat pis kv lerden bahsetmiyorum tabii insan olanlardan bahsediyorın :) ) bu kadar küçük bişeyden hemen böyle beni ezer mi söyle böyle sonucuna vardıysan ya Babannenle annenin arası çok kötü yada çok yakınında böyle bir evlilik var son ihtimal de bir derdim var da çok takılıyorsun :)) seni ezecek olan insan böyle cümleyle falan göstermez gözüne gözüne sokar valla. Orda sevgilin sana hava atmış diğer gelinlerle arası iyi rahat ol annem çok iyi kv dedir diye ama garibim ne bilsin sen ordan ne anladın :)Sizin yorumlarınızı görüyorum burda hoşuma gidiyor, sizden de yorum alabilir miyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?