Erkek arkadaşım, annesi ve ben..

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Merhaba hanımlar hayırlı ramazanlar herkese..
Erkek arkadaşımla 4 yıldır birlikteyiz farklı illerdeyiz bilenler vardır mutlaka ailesi benimle birlikte olduğunu biliyor fakat konuşmuşluğum yok.
Geçenlerde telefonla konuşurken annesinin sesi geldi selam söyle artık gelsin tanışalım diyor sevgilim bana iletiyor annem böyle böyle diyor bak annem diyor. Ben de selam gönderdim inşallah dedim okulu ne zaman bitiyor diyor sevgilim yine bana iletiyor Allah sizi birbirinize bağışlasın dedi hayır duası etti çok mutlu oldum.
Telefona ver kızımı konuşalım eğer isterse böyle olmuyor dedi.Sevgilim de bana konuşabilecek misin annem konuşmak istiyor dedi ben de ailem evde olduğu için fısır fısır konuşuyordum dedim ailem evde müsait değilim müsait olunca konuşalım dedim tamam dedi.
Annesi çok tatlı cana yakın sevdim açıkçası sevgilim biz böyle konuşurken annesinin yanında ikiniz de yanımdayken söyliyim bak canım annem gelinlerini çok sever fakat biz de annemizi severiz dedi..
Ben de tabi canım anneler bitane başımızın üstünde yeri var dedim.
Ama bu "Annem gelinlerini çok sever biz de annemizi " sözü biraz düşündürdü beni acaba anneci mi oluyor bir de annesinin yanında söyledi.. İlerde beni ezdirir mi ?
Tecrübeli bayanlardan tavsiye istiyorum.

Son düzenleme:
Bu sözle ne kastetmek istemiş, sevgilinize sorsaniza. Bir diğeri de anneci olup olmaması bir cumleyle anlasilmaz diye düşünüyorum. Zamanla tanıyarak anlayacaksınız.

Şimdiden bunu kafanda kurgulamana gerek yok kadinla tanismisligin da yok
Bence gereksiz bir detaya takilmissin
O cumle bana "annemiz evlatlarina saygilidir biz de ona öyleyiz" demiş gibi geldi
Yani ima ya da tehdit unsuru değil

Bilemedim şimdi.. Siz gelinler sevmesenizde olur biz anamızı hep severiz anlamıda olabilir :)

Sevecek tabi annesini, sevmeyenden kork.
Ben sevmesine birşey demiyorum annelere saygım sonsuz fakat annesinin yanında bunu söylemesi ne kadar doğru yalnızken söyleyebilir beni ezmiş gibi hissettim ve ilerde ben 2. planda kalır mıyım

Ben sevmesine birşey demiyorum annelere saygım sonsuz fakat annesinin yanında bunu söylemesi ne kadar doğru yalnızken söyleyebilir beni ezmiş gibi hissettim ve ilerde ben 2. planda kalır mıyım
Niye annesinin yanında deyince ne oluyor? Ben anlamadım vallahi. Beni konunda rahatsız eden tek ayrıntı annesinin daha resmi olarak tanistirilmadan telefona istemesi ver kızımla konusayim falan demesi. Ben sevmem böyle şeyleri ama senin hoşuna gitmiş zaten. Sıkıntı yok o yüzden.

Kendi ailesini sevmeyen , değer vermeyen insan sana hiç değer vermez .
Annelerimizi tabiki seviyoruz. Onlar bizi dünyAya getirip , yetiştiren insanlar. Anneci olup olmadığı bu lafla belli olmaz yaşayarak anlarsın .

Sizin yorumlarınızı görüyorum burda hoşuma gidiyor, sizden de yorum alabilir miyim :)
Valla benim yorumum biraz aleyhine :) bi kere ailesini seven insan aile olmasını bilir. Annesine saygı duyan seven insan karısını sever ve Birgün bebeği olduğunda ona saygı duymasını bilir(burda çok cadı fesat pis kv lerden bahsetmiyorum tabii insan olanlardan bahsediyorın :) ) bu kadar küçük bişeyden hemen böyle beni ezer mi söyle böyle sonucuna vardıysan ya Babannenle annenin arası çok kötü yada çok yakınında böyle bir evlilik var son ihtimal de bir derdim var da çok takılıyorsun :)) seni ezecek olan insan böyle cümleyle falan göstermez gözüne gözüne sokar valla. Orda sevgilin sana hava atmış diğer gelinlerle arası iyi rahat ol annem çok iyi kv dedir diye ama garibim ne bilsin sen ordan ne anladın :)
Şaka bi yana bu tip korkular ilişkinizi ilerleyen dönemde yıpratır çok. Valla döndüm döndüm okudum senin çıkardığın ablamı çıkaramadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…