Erkek arkadaşım, annesi ve ben..

Bu kadarcık bir olaydan çıkarım yapamayiz
yaparsak yanilabiliriz
tedirgin olmayın akışına bırakın

Benim eşim annesini çok sever ama benide çok sever bence annesine değer verdiği için böyle demiş olabilir e anneside yanındaymış, bence kötü niyet arama mutlu ol

Benim eşim annesini çok sever ama benide çok sever bence annesine değer verdiği için böyle demiş olabilir e anneside yanındaymış, bence kötü niyet arama mutlu ol
Anneler tabi ki sevilir fakat neden annesinin yanında böyle birşey söyleme gereği hissetti ben ona anlam veremedim

kadınlar kulubunu devamlı takip eden biri olarak konu sahibinin korkmasını anlayabiliyorum ben.

ama şu an için tehlikeli bi durum yok. zamana bırakıp tanımak gerek.

Tamam sevsin zaten, anne bu aile bu.
Ama bunu böyle bastıra bastıra duyura duyura ordan sana söylemesi bana çok anlamsız geldi

;) annesini seven anneci
Babasini seven babaci
Yasiniz cok kucuk sanirim
Dert edecek bir durum gormedim ben
Ama annesiyle cok samimi olmayin derim. Mesafeli saygili iliski en guzelidir. Annecim annecim diye pesinde dolanmayin mesela. Soz nisan oldugunda o telefonda kizim kizim diyenleri cok gorduk birden gulyabaniye donusuveriyorlar;) aman dikkat hersey dozunda ve zamaninda guzeldir
Iyi sanslar

Lindanin kiskancligini bilmeyen yok.
Her zaman ilk sirada o olmak istiyor.
Dile getirmeye cesareti yok ama annesine duskunlugunu kiskaniyor.O laf ondan rahatsiz etti kendisini.
Yapacak bisey yok linda.

Lindanin kiskancligini bilmeyen yok.
Her zaman ilk sirada o olmak istiyor.
Dile getirmeye cesareti yok ama annesine duskunlugunu kiskaniyor.O laf ondan rahatsiz etti kendisini.
Yapacak bisey yok linda.
Benim takıldığım nokta neden söyleme gereği duydu herkes annesini sever ne gerek vardı, buradaki tecrübeli bayanlardan fikir almak istedim kafam da soru işareti kaldı açıkçası..
Kıskançlıkla bir alakası yok ön yargılı olmayın lütfen.

:KK66: annesini seven anneci
Babasini seven babaci
Yasiniz cok kucuk sanirim
Dert edecek bir durum gormedim ben
Ama annesiyle cok samimi olmayin derim. Mesafeli saygili iliski en guzelidir. Annecim annecim diye pesinde dolanmayin mesela. Soz nisan oldugunda o telefonda kizim kizim diyenleri cok gorduk birden gulyabaniye donusuveriyorlar:KK66: aman dikkat hersey dozunda ve zamaninda guzeldir
Iyi sanslar
Annesi gidince biz de aile bağları önemlidir dedi ben de ne olursa olsun büyüklere saygı duyulmalı fakat biraz da karşılıklı büyüklerde bazı şeyleri görmezden gelmeli cahilliğe vermeli dediğim de yok yok canım annem zaten yapmaz dedi hemen bi savunma ihtiyacı hissetti..
Senin babaannen benim babaannem kötü olabilir herkes öyle olmaz dedi..
Bn de dikkat edicem ama eşlerde bitiyor herşey..

Bir cümleyle anneci olup olmadığının kararını veremezsin ama "... bizde annemizi çok severiz" kaba bir uyarı olmuş.. ben olsam bende takılırım.. bende derdim ki " anneler sevilmez mi bizde annemizi çok severiz benim için bütün anneler baldır benim annem anzer balıdır " derdim.. :)

Bdv yi çok okuyup etkilenmiş olmayasınız.
Teşbihte hata olmaz, öküz altında buzağı aramayın.. İyi kayınvalideler de var.
Güzel diyaloglar olmuş,takılmayın akışına bırakın ve yaşayın..

"biz de annemi severiz" cümlesi ile size gönderme yapıyorsa
"annem gelinlerini çok sever" diyerek de annesine gönderme yapıyor olmalı..
Bu mantıkla...

Ama bence bişey gönderdiği yok,sorun yok:KK31:

Merhaba hanımlar hayırlı ramazanlar herkese..
Erkek arkadaşımla 4 yıldır birlikteyiz farklı illerdeyiz bilenler vardır mutlaka ailesi benimle birlikte olduğunu biliyor fakat konuşmuşluğum yok.
Geçenlerde telefonla konuşurken annesinin sesi geldi selam söyle artık gelsin tanışalım diyor sevgilim bana iletiyor annem böyle böyle diyor bak annem diyor. Ben de selam gönderdim inşallah dedim okulu ne zaman bitiyor diyor sevgilim yine bana iletiyor Allah sizi birbirinize bağışlasın dedi hayır duası etti çok mutlu oldum.
Telefona ver kızımı konuşalım eğer isterse böyle olmuyor dedi.Sevgilim de bana konuşabilecek misin annem konuşmak istiyor dedi ben de ailem evde olduğu için fısır fısır konuşuyordum dedim ailem evde müsait değilim müsait olunca konuşalım dedim tamam dedi.
Annesi çok tatlı cana yakın sevdim açıkçası sevgilim biz böyle konuşurken annesinin yanında ikiniz de yanımdayken söyliyim bak canım annem gelinlerini çok sever fakat biz de annemizi severiz dedi..
Ben de tabi canım anneler bitane başımızın üstünde yeri var dedim.
Ama bu "Annem gelinlerini çok sever biz de annemizi " sözü biraz düşündürdü beni acaba anneci mi oluyor bir de annesinin yanında söyledi.. İlerde beni ezdirir mi ?
Tecrübeli bayanlardan tavsiye istiyorum.
lindacık takılacak konu bulamadın dimi:D

Daha şimdiden bunu düşünmeyin lütfen
Mesafeyi korumanız yeterli şimdilik

Back
X