Erkek arkadaşım askere gitti

Yassmiy33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
326
112
103
28
Kızlar hepinize merhabalar.Uzun zamandır yoktum sizleri çok özledim.Desteklerinize ihtiyacım var.Erkek arkadaşım dün tabura teslim oldu.Çok uzun zamandır beraberiz.Ve askerliğini uzun dönem yapacak.Şuan acemi birlikte 1 ay sonra usta birlik belli olacak.Daha birinci gün vatani görevini yapması gerekiyor Tabiki asker olmak büyük gurur ama içim içimi yiyor.Dayanmak zor geliyor.Şimdiden çok özlüyorum onu.Sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum.Bana yardımcı olur musunuz?Her türlü fikirlerinize , tavsiyelerinize açığım

Benim eski sevgilim askerdeyken ki o zaman 18 aydi ah ahh çok guzeldi asker yolu beklemek ♥️ gurur duyun ilk zamanlar illaki uzuleceksiniz ama geeciyor sonra.

Özlemenin tadını çıkarın.
Belki bir daha onu bu kadar fazla özlemeyeceksiniz.
Eşimle sevgili olduğumuz dönemde yaptı askerliğini itiraf edeyim can sıkıcı bir zamandı fakat o özlem duygusunun gücünü iliklerime kadar hissediyordum.

Ona dönüşünde verebileceğiniz bir defter tutabilirsiniz mesela.

Özlemenin tadını çıkarın.
Belki bir daha onu bu kadar fazla özlemeyeceksiniz.
Eşimle sevgili olduğumuz dönemde yaptı askerliğini itiraf edeyim can sıkıcı bir zamandı fakat o özlem duygusunun gücünü iliklerime kadar hissediyordum.

Ona dönüşünde verebileceğiniz bir defter tutabilirsiniz mesela.
Defter almıştım dün hem onun için gem kendim için.İkimizde yazalım en son birbirimize verelim diye.sağolun öneriniz için :)

Back
X