erkek arkadasim ayni evdr yuzume bile bakmiyor

O adamın yanında kaldığı sürece sanki seni nikahına alacak,
bir kere o adam evlenilecek adam değil,
zaten o da hergün aşağıladığı, ağlattığı, hakaret ettiği,sevmediği saymadığı kadınla sadece bekaretini aldım diye evlenecek bir adam değil...
sen kendi kendine evcilik oynuyorsun
Gitmelisin ki arkandan gelsin
Gitmelisin ki gururunu bari kurtar

Ya ucak biletimi aldim gidecegim yer uzak otobüsle 23 saat suruyor ve aktarmali ucak bileti aldim cumartesi gidiyorum artik dayan amıyorum kizlar yaa her gun mutlaka ağlatıyor brni o kadar rmek verdim ki oysa ona

Bu emek verdim sözünede kıl oluyorum,ne emeği kardeşim anasımısın bu öküzün..

Ya ucak biletimi aldim gidecegim yer uzak otobüsle 23 saat suruyor ve aktarmali ucak bileti aldim cumartesi gidiyorum artik dayan amıyorum kizlar yaa her gun mutlaka ağlatıyor brni o kadar rmek verdim ki oysa ona

dehşet sinirlendim.
anladığım kadarıyla cinsellik yaşanmış, bir şeyler gitmiş ve ayrılamıyorsunuz.
sizin onurunuz gururunuz kişiliğiniz haysiyetiniz hepsinden daha önemli.
siz zardan mı ibaretsiniz?
kadın sadece vajina mıdır?
lütfen aklınızı başınıza toplayın. yanlış adamla yattınız diye ömür mü bitti. niye bu zaafınızı kullandırtıyorsunuz.
o kişide zerre adamlık olsa sizi şu hale koymazdı.
ben olsam 23 saatlik değil 60 saatlik yol olsa ne cumartesiyi ne de yarını beklerim.
hemen şu an çantamı alır kapıyı çeker giderim.
hadsize bakın hele.
durma arkadaşım durma
seven adam her türlü sever ha kimse çıkmadı diyelim ki mümkün değil bu herifle evleneceğine ömür boyu evlenme daha iyi.
sinirlendim çok.

izmirden van falan galiba.

hadi dur cumartesiye kadar, giderken de bişey belli etme bence, şimdi sen birlikte olduğumuzu aileme söyler korkusu yaşarsın. gidince de engelle her yerden. zaten adam yüzüne bakmıyomuş, yokluğunu hissetmez heralde.
dayaktan sonra saz müzik falan nasıl yapabildin? nasıl eğlenebildin yani?
hani düşünüyorum eşim bana sert baksa bile ben fena oluyorum, ağlamaklı oluyorum da, dövse nasıl tekrar onunla güler eğlenirim bilemedim!
otobüsle 23 saat neresi yahu?

E bu kadar tekme tokat dövüşten sonra yüz yüze bakmayın da zaten. İnsanlar tartışır, kavga da eder ama bu kadar çirkinleşildi mi, bence esas bunun geri dönüşü yok.
Adam seni dövmüş ve evinden kovuyor. Daha ne demeye evinde kalıp işini gücünü yapıyorsun? Hiç mi onurun, gururun yok? Ne zarmış be. Uğrunda öldürün, süründürün kendinizi böyle.

Doguda bi ildeyim kimse yok guvenebilecegim

doğusu batısı mı var yahu.
öğretmenevine gidin, misafirhaneye gidin, yahu otobüse binip gidin uçak şart mı?

ayrıca şu emek verdim lafına da ayrıca kılım. emeği ilişkiye verdiniz ve kendi çıkarınız için iyi olsun diye verdiniz ve olmadı.

ama emekten kastınız dayak yiyip kalkıp yemek pişirip, ütü yapmak, korkuyorum deyip adama sığınmaksa kusura bakmayın onun adı emek değil çok başka bir şey.

sendeki de ne cesaret bacım ya ....dayak yiyorsun gidip adamın yanında uyuyorsun ... kocam bana kavga esnasında suratına kapı kapattım diye en sinirli anında döverim seni dedi diye yatak odasına almadım 3 gün konuşmadım yalvarmaları sonucu barıştım ki reelde bişey yok sadece bi cümlesi bizi mahvetti ... 10 çocuklu kadın olsam bi ihanet bi şiddet oldu mu çeker giderim .... sen şimdi bu adamla seviştim diye dayağı sineye çekip "ama mecburum " diyorsun ... üzüldüm sana ne diyeyim ... yüzüme bakmıyor demişsin kahırlanmışsın... kendine gel çek git şu adamın yanından

adamın işini gücünü yapınca, adam insafa gelecek, "aahhh vefakar cefakar kadınım" diyecek sanıyor sanırım.

annemlerin kuşağında böyle gördük ya, çok bir bok sanki; yapılana katlanmak, hakarete ses çıkarmamak, bir de üzerine adamın temizliğini yemeğini yapmak.

valla sen böyle yaptıkça biz seni takdir etmiyoruz; onursuzca bir şey yaptığını düşünüyoruz

Tanımadan, gerçekten güvenmeden, sizin için aslında önemli olan şeyleri yapıyorsunuz, evlenmeden evli gibi yaşıyorsunuz, sonra ayrılamam. Doğru tektir, burada gayet açık, adam sana şiddet uygulamış belli ki sevmiyor seni bir an önce git demiş, daha hala dönülemez şeyler yaşadık. Yapılacak şey çok açık. Ayrılıp yoluna bakacaksın...

sanki eli kolu bacagı eksik başkasına muhtaçmış gibi davranıyor.
o kızlığını değil grurunu kaybetmiş.
yaa eli kolu bacağı eksik dediğimiz muhtaç gördüğümüz insanlar bile bazen o kadar güçlü oluyor ki kimseye muhtaç olmadan hayatlarını çok da güzel sürdürebiliyorlar.
aklıma gelen ilk örnek annemin iş arkadaşının doğuştan parmakları yoktu ama kadını bi görsen dünyanın en mutlu insanı o derdin. ve acayip çalışkan ve hırslı bi kadındı. ve daha güzeli bilgisayar mühendisiydi.
konu sahibi hala bi zarı kaybettim diye çaresiz hissetsin kendini?
yapmayın bunu kendinize yahu, evli barklı olsanız, çocuğunuz olsa bi yere!! kadar anlarım ama sadece sevgilin ki bence o bile değil, olamaz, bırak gitsin şu adamı
sen kimseye muhtaç değilsin, okulunu oku mesleğini al eline güçlü bi kadın ol

şiddete en karşı olan ben bile buradaki bazı konuları okudukça iyi ki konu sahipleri yanımda değil diyorum.. bir de ben çakarım çünkü.. Anne- babanız dövse, hatta dövmeyi bırak ufacık laf etse 1 saniye tahammül etmezsiniz ama elin pislikleri için paspas olursunuz..

ne diyelim helal, süper, devam..

arkadaşım sen mazoşist misin ?
senin canını acıtmaktan korkmayan bir adamla ne işin var ?
bugün seni döven yarın öbür gün evlenince neler yapar kim bilir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…