erkek arkadasim ayni evdr yuzume bile bakmiyor

Bakmasın zaten zira bakmış hali sizin için pek hayırlı değil!
Çıkın gidin, bir daha da adını bile anmayın.

Ben onunla iliski yasadim kizlar nasil rest cekebilirim olmek istiyorum
zaten buda onun için böyle davranıyor sana ayrılamayacağını bildiği için ama bence bu bir sebep değil evet hata etmişsin ama bir hatayı bütün ömrünce çekmek zorunda değilsin elbet karşına bunu sorun etmeyen biri çıkar çıkmasa bile ömür boyu bekar olmak bu adamla evlenmekten iyidir emin ol

Hangi cesaretle ailenizin haberi olmadan 23 saatlik yola bir erkegin yanına gidiyosunuz, adamında nasıl umrundasın şuan 23 saat yol çekip gelen bir sevgili, temizliğini yapıyo ,yemegini yapıyo, dayak yiyo genede yanına yaklaşıyo bulunmaz nimet, böyle şımartın devam edin ama sonrada seviorum ölürüm ayrılamam deyin aynı böle devam

yazdıklarını baskasının hayatıymıs gibi oku boyle bir durumda verecegin tek cevap ne olurdu..adam git diye gozunun icine bakıyor hala yanında durman hata saygı maygı kalmamıs bu iliskide

anandan babandan helallik iste bence sen , annesi babası vursa ki kimsenin vurmaya hakkı yok da başlardın babamdan annemden nefret ediyorum evi terkedicem demeye , sevdiğin "adam" yapınca çok emek verdim ilişkime vs...

şuan arkadaşın tek derdi de dayak yemesi değil adam ona sarılmıyormuş , sevişmiyorlar sanırım ona üzülüyor.

ağır konuştum dayanamadım.

50 Shades Of Grey'den mi alıntıladınız naptınız anlayamadım. Dayağı ye. Daha bir de onun köpeği ol. Yok cidden bizim ülkenin kadınında kendini ezdirme isteği var. Diyor ki kardeşim ben dayağı yerim kocam değil mi nasıl olsa. Yahu dayak yemeye insan dışı varlık gibi davranmaya el vermeyin.

sen aciz bir insansın yada acınacak br ınsansın bana göre ; tekme tokat dalmış adam sana hala ne yapsaqm derdındesın ya var ya şu zıhnıyette olanlara müstahak dıyesım gelıyor bazen arkadas!! Ananız babanız vursa nıye vurdu der evı terkedersenız şımdı adamın peşınde sunepe gıbı dolaşır durursun pes vallahı bıraz kendıne saygın olsun...

Stockholm sendromunu yanlış anlamış bizim yurdun kızları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…