- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
zaten buda onun için böyle davranıyor sana ayrılamayacağını bildiği için ama bence bu bir sebep değil evet hata etmişsin ama bir hatayı bütün ömrünce çekmek zorunda değilsin elbet karşına bunu sorun etmeyen biri çıkar çıkmasa bile ömür boyu bekar olmak bu adamla evlenmekten iyidir emin olBen onunla iliski yasadim kizlar nasil rest cekebilirim olmek istiyorum
abla cok sınırlendım ya
bu nasıl bı dusunce
bı kadın sırf ılıskı yasadı dıye nasıl bunları yaptırtır kendısıne
off cok sınırlendım ....Emek vermiş ya ilişkisine ondan,karşı tarafta hak olarak görüyor bunu.
off cok sınırlendım ....
En kötü ihtimal diktirirsin, burada topicleri var.Ben onunla iliski yasadim kizlar nasil rest cekebilirim olmek istiyorum
ilişkinin adı emek mi olmuş hanım abla saygılarEmek vermiş ya ilişkisine ondan,karşı tarafta hak olarak görüyor bunu.
ilişkinin adı emek mi olmuş hanım abla saygılar
oyy ben anamın emeklerine yanayıııııım yanayyyııııım o vakit hanım ablaÖyle diyor gençler,tekmeyi yiyince oyy emek verdim yıllardır diyorlar
Dayak yemeye devam etmelisin. Seni sevmeyen istemeyen bu adama sikica yapismalisin, asla birakmamalisin. Seni sevmedigini belli etse de , kotu davransa da umursamamalisin, aynen devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?