• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ayrılmaya bahane arıyor

Ver bahanelerini eline gönder gitsin.
Aradigini bulamamis sende, e hal böyle olunca sende onda aradığını bulamamks oluyorsun.

3 seçenek var,

1- Ayrılmaya bahane arıyor
2- Borc para isteyecek
3- Çok cimri, fazla para harcatma diye yolunu yapıyor:işsiz:

Bunun sonu belli.. ya para vereceksin ya sana kredi cektirecek.. böyle degilsede ozurdilerim. Valla hep bu şekilde istiyorlar. Artık direkt istemek bitti yeni yöntem olayı dramatize etmek, kendine alıştırıp ayrılma, seviyorum ama severek ayriliyorum, para yüzünden aşkımıza yazık olacak vs..

Bunlar olmazsa da başkası vardır..

Merhabalar arkadaşlar ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 26 yaşında. Burada üniversite okurken tanıştık kendisi uzman çavuş. Bir ay peşimden koştu. Çıkmaya başladık daha iki hafta oldu sürekli beni düşünen adam bugün mesaj attı ayrılalım diye. Nedenini sordum banka borçlarım var seninle ilgilenmiyorum mutlu edemiyorum sana yansıtıyorum dedi. Ben seninle mutluyum bunları atlatıcaz dedikçe desteğim yok dedi. Kesin ayrılmadık yarın konuşalım dedik sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir fikir verin

Sen onu terk et, icine otursun. Gene pesinden kossun, oh mis. Ayrica iki haftadir hayatindaymis, bu kadar dert etme. He de gec. ;)

Merhabalar arkadaşlar ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 26 yaşında. Burada üniversite okurken tanıştık kendisi uzman çavuş. Bir ay peşimden koştu. Çıkmaya başladık daha iki hafta oldu sürekli beni düşünen adam bugün mesaj attı ayrılalım diye. Nedenini sordum banka borçlarım var seninle ilgilenmiyorum mutlu edemiyorum sana yansıtıyorum dedi. Ben seninle mutluyum bunları atlatıcaz dedikçe desteğim yok dedi. Kesin ayrılmadık yarın konuşalım dedik sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir fikir verin

Benimde sevgilim uzman 3 senedir birlikteyiz. İlk tanıştığımda bu mesleğe adım agtacağını bilmiyordum sonrasında eğitime gidince öğrendim aynı şehirdeyken uzaklaştık zor oldu tabi ama alıştık tutku oldu dahada. Tabiki mesleğin getirdiği çok para birden gelince borçlar borçlar ilk sene herşey bolluktu tabiki maddiyat önemli değil ben onu tanıdığımda çok varlıklı değildi.. Şuan onunda borçları var aşırı stresli sinirli birisi oluyor bazen ama inanır mısın ben onu herşeyiyle kabul ettim seninde dediğin gibi herşeyin üstesinden geliriz mantığıyla yaklaştım, cebinde harcayacak çok parası olmadığını bildiğimden ben hiç acıkmazdım :) onu hiç rencide etmek istemezdim sonuçta o erkek.. Demem o ki çok uzattım nasibinde yoksa bırak gitsin seni isteyen seven insan seninle kalır zorluğu birlikte aşmayı kabul eder, ERKEKLER İSTEDİKLERİNİ BULAMAYINCA UZAKLAŞACAK BAYAT BAHANELER ÜRETİR AMA BAYATTIR İŞTE KADIN HİSSEDER BAZILARIDA VARDIR AŞK SEVGİ NEDİR BİLEN FAYDALANACAK BİŞEY ARAMAYAN?? KENDİNİ KİMSEYE ÜZDÜRME SENİ İSTEYEN İNSAN SENİNLEDİR ZATEN

Hiç zorlama.
Sen bilirsin güle güle de.
Çünkü bitmiş bu ilişki.
Bari gururun yanına kâr kalsın.

Desteğim yok...
Aaa ben desteğin olurum yeter ki gitme demeni beklemiş...Allah aşkına 2 haftadır tanıdığın biri için değer mi ne işin var 2. Haftada fakir edebiyatı yapan askerle...

Ya kızlar ne olur kıymetinizi bilin ya

Basligi okuyunca direk, e o zaman gule gule gitsin dedim. Hatta boyle de demedim de neyse. Yol verin gitsin, ugrasmayin.

Sizden para sizdirma pesinde de olabilir.borcum var ayrilalim diyecek siz de beraber atlatiriz diyeceksiniz ki oyle olmus zaten.sonra da destegim yok demis belki de ben destek olurum falan demenizi bekledi.once yok olmaz kabul edemem der sonra borc olarak aliyorum en kisa zamanda odeyecegim der ve yok olur.benim aklima bu geldi

Beklediği gibi biri cikmadin belki o yüzden devam etmek istemiyor olabilir de sebep olarak cok saçma bir neden sunmuş ondan önce sen bırak bu adamı msj at görüşmeye gerek yok birdaha karşıma çıkma de ...buda ayrı zevkli oluyo hihi :)
:KK48:

Beklediği gibi çıkmamışsınız muhtemelen. Yoksa 1 ay peşinizde koşup 2 haftada ayrılmak istemezdi. Beklentisi nedir diye soracak olursanız onu bilemiyorum. Bitirin gitsin zaten 2 haftada hayatınızda çok büyük bir yer kaplamamış olması lazım.

Peşinizden koşması önemli değil, önemli olan sonuç kısmı yani umduğunu bulamamış.

Ya da çok fazla borcu var, yardımcı olmanız için sahne almış arkadaş, ayrılalım diye ayak yapıyor

Her iki şekilde de gönderin gitsin. Bundan size hayır yok..

Bırak gitsin daha çok yeni zaten. Ve hiç alttan alma isterse o devam ettirsin. Çünkü sen alttan aldıkça daha fazlasını isteyebilir

ayrılırdım
yoksa çok yıpranırsın canım

Hiç pohpohlamaya gerek yok,istemiyorsa yol ver.
Borçları için destek isterse senin böyle bir vasfın yok,nasıl borçlandıysa öyle ödesin.

Back
X