Erkek arkadaşım bana mı tuhaf geliyor

Yanlış anlamışsınız ☺️ben evlenelim evlenelim nikah kıyalım diye darlamıyorum ama ben ileriye dönük fikirlerimi söylüyorum o ileriye dönük fikirlerini söylüyor. Bakış açımız uyuşmuyor yani ayrıca evlenmeyi bir kenara atın kaldıki bir annenin 23 yasında kazık kadar adama bağırması bir bana mı tuhaf geldi şimdi
Çocuk değiliz sonuçta
23 yaş büyük bir yaş değil ki🤷 daha ailesinin maddi ve manevi bakımına muhtaç biri

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Erkek arkadaşım 23 ben 22 yaşındayım. Az önce erkek arkadaşımı aradım kapanmış odaya ders çalışıyor. görüntülü konuşuyorduk birden annesi geldi odaya ders çalışırken elinde telefon gördüğü için kızdı (hatırlatayım yaş 23) yani Benimde garibime gitti açıkçası bi soğudum on yaşında çocuk değilki kızıuorsun. Hemen kapattık telefonu. Bu arada 5 yıldır beraberiz.
Neyse zaten ben evlenip yuvamı kurmak istiyorum şimdi adını koysak istemeydi sözdü nişandı derken 25 yaşımı bulacak evlenmek için ideal bir yaş ama erkek arkadaşım daha üniversiteyi 4 yıllığa tamamlıcam sonra askere gidicem işimi kurucam anca öyle adını koyarız diyor. Bana göre değil açıkçası
seviyorum değer veriyorum ama fikirlerimiz uyuşmuyor ben bu sene mezun oluyorum.
Erkek arkadaşım çocuk gibi bana hiç onunla kendimi tanıştığımızda 17 yasımda kalmış gibi hissediyorum.
heleki bu son olayda hepten soğudum. Kocaman çocuğa bağırmak nedir ya bana kendi annem 1 kere bagırmamıştır heleki elimde telefon gördü diye 🤣🤣
sizce gayet normal mi yoksa ben mi abartıyorum ?
Arkadaşınız gayet makul cevap vermiş istediğiniz cevabı vermediği için uyuşmuyorsunuz. Annesi de oğlu o kadar emek verip meslek öncesi evlenmesi istemez ki hiçbir anne bunu istemez haklı olarak. Aile içinde tavrı doğrudur yanlıştır ama bunun için soğumanız tuhaf geldi bana

İsteme, söz, nişan neden 3 sene sürsün? Her sene ayrı bir etkinlik mi yapacaksınız? Evlilikten 6 ay-1 sene önce yapılır bunlar. Hatta istenirse 3 ayda da olup biter her şey.
Sevgiliniz daha mantıklı planlar yapıyor. Çocukça düşünen sizsiniz.

Ailelerimiz biliyor zaten okulum Haziran’da bitiyor haziranda tanışsalar isteme söz nişan derken anca diye düşündüm bu arada yadırgamayın ama babamda adının konmasını istiyor yani böyle gezmeyin bi gören olursa en azından sözlüsüyle geziyor derler diyor

25 yaşındayım, üstüne evliyim. Ama annem telefonumla çok oynadığımı gördüğü anda laf sokar, ben de yavaşça kapatıp yanıma koyar gülümserim. 😁 23 yaşında ailesine bağlı bir kişiden nasıl bir baskinlik bekliyorsunuz ki?

Baskınlık beklemiyorum. Bana annesinin davranışı tuhaf geldi. Mesela benim annem hiç bağırmamıştır bana heleki ders konusunda yani

Erkek arkadaşınız o kadar mantıklı bir insan ki.
Annesininde planlarından haberi olduğu için tepkisi gayet yerinde. Oğlunun telefonla uğraşmak yerine hedefleri için çalışmasını istiyor (ki gayet normal). Olgun olan tarafın erkek arladaşınız olduğu çok belli,bu yaşta evlilik düşünen siz mantıklı ama o çocuk oluyor öyle mi? Komik.
Bence de ayrılmanız en mantıklısı

Hiçte kocaman adam değil, bence gayet normal. Bir adam en az 30'una gelmeden evlenmeyin. Önceden oluyormuş evet sorumluluk sahibi de oluyorlarmış ama şuan zaman değişti. Şuan 23 yaşında bir gencin yeri okuldur. Bence annesi gayet haklı. Size tavsiyem çok erken yaşta evlenmeyip,okulunuza öncelik vermeniz ve işinizi elinize almanız.

Erkek arkadaşın ne güzel idealleri olan, geleceği için çabalayan biri. En iyisi ayrıl da rahat rahat çalışsın. Annesinin ona karşı olan tutumu da hiç anormal değil. Tipik anne işte. Tek çocukça davranan sensin, bu yaşta evlilik merakı nerden geldi acaba

Ailelerimiz biliyor zaten okulum Haziran’da bitiyor haziranda tanışsalar isteme söz nişan derken anca diye düşündüm bu arada yadırgamayın ama babamda adının konmasını istiyor yani böyle gezmeyin bi gören olursa en azından sözlüsüyle geziyor derler diyor

Haziranda sizin okulunuz bitiyor, sevgilinizinki değil. Çocuk daha okumak istiyor. Sonra askerliği, iş bulması, para biriktirmesi var. O zamana kim öle kim kala. Şimdi sözlenip 2 sene sonra ayrılsanız daha mı iyi? Babanız bunu düşünüyor mu acaba?

İsteme, nişan, evlilik işlemleri de 3 sene sürecek işler değil zaten. Bu kadar erken nişan yapıp ailelerle yıllarca boş boş yüzgöz olmaya gerek yok.

23 yaşındaki bir çocuğa ne kadar çok misyon yüklüyorsunuz

Yahu aklıma kardeşim geldi hala benim bebeğim gibi o. Çıkıp gelse abla evleneceğim dese gülerim 😂
Aynen yaa benimki de 26 yasinda 27 olacak hala gözümde minik bebek 🤣 3 yasindaki halleri gelir gözüme evladim gibi 🤣 ama kocaman yetiskin adam yani

Konu sahibi,
Hayata bakisiniz, gelecek hayalleriniz ortusmuyor bir de bes yillik iliski baya uzun o yuzden belki artik adi konsun evlilik yoluna girelim diyebiliyorsunuzdur ama o 2 yıllık bitirmis ustunu okuyayim.askere gideyim derken yine bi 3-4 yili bulur
Bence beklemeyin çünkü siz ona göre olgunca dusunuyor olabilirsiniz 23 yasindaki bir erkek cocuk gibidir zaten ondan gelecek hayalleri kurmasini bekleyemezsiniz belki siz daha cabuk olgunlastiniz o geride kalmis gibi hissediyorsunuz
Boyle hissediyorsaniz ayrilin sizinle benzer hayaller kuran biriyle birlikte olun

Erkek arkadaşınız o kadar mantıklı bir insan ki.
Annesininde planlarından haberi olduğu için tepkisi gayet yerinde. Oğlunun telefonla uğraşmak yerine hedefleri için çalışmasını istiyor (bi gayet normal). Olgun olan tarafın erkek arladaşınız olduğu çok belli,bu yaşta evlilik düşünen siz mantıklı ama o çocuk oluyor öyle mi? Komik.

Evlenmek istiyorum diye çocuk mu oldum şimdi tamam okusun çalışsın ben hop yıldırım nikahı koyalım demiyorum. Zaten okulunu bitirsin mesleğini eline alsın kariyerli olsun lafım sözüm yok. Mesela bunları benimle sözlü veya nişanlıykende yapabilir dimi. Babamda baskı yapıyor adını koyalım gezmeyin böyle diye. Size nesi çocukça geldi. Benim çevremde çok tanıdık var şuan sözlü olup okulun bitmesini meslek Sahibi olmayı hedefleyen ya da evlenip hala üniversiteye devam eden bir Ablam var şuan ikinci bölümü okuyor

Back
X