- 14 Ekim 2016
- 13
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Dilara12345
-
Kıskançlıktan ziyade güven probleminizmi var erkek arkadaşınıza? Fazla sizofrene bagliyomussunuz gibi geldi, yok baktin neden baktin falan diye. Iftiraya giriyosun sonucta, tepkisini vurmayla göstermesi cok kötü bi durum. Bilemedim valla, sirf vurmasi bile ayrilma sebebi olur benim icin, ama sanki öncesinde güvenmedigim icin bitirirdim.
Birde su sevmekle kiskancligi ayirin birbirinden. Ne kadar cok seviyorsam o kadar cok kiskanirim diye birsey yok, bunaltmayin bi.
Yorum yapilacak bir tarafi kalmamis...
Ayrildiginda baskasiyla olsan yine ayni problemleri yasayacaksin buyuk ihtimal.
isteyerek düşmüyorum üstüne o birine bakck yada aldatılıcam diye kendimi yıpratıyorum bende istemiyorum hiç kıskanmak elimde değil ayrılmalkta istemiyorum başka bir yolu olamaz mı onu düzeltmeninFlortte dayak atan adam acaba ilerde neler yapmaz . Ayrılmak istemen için daha napsin ya. Aklına başına al siz çok yüz göz olmussunuz Hayır gelmez bu ilişkiden unutamam sanirsin ama unutursun kimler kimleri unutuyor sen mi unutamayacaksin bu ne kıskançlık hem okadar düşme üstüne aklında yoksa bile aklına getiriyon adamın
Bu konuda tedavi gorup bu siddet uygulayan adamdan ayrilip. Ilk önce tedavin sonuc verir, kafani dinlersin kendini toparlarsin sonra yeni temiz bir sayfa acarsin ve saglikli bir iliski sürdürürsün...isteyerek düşmüyorum üstüne o birine bakck yada aldatılıcam diye kendimi yıpratıyorum bende istemiyorum hiç kıskanmak elimde değil ayrılmalkta istemiyorum başka bir yolu olamaz mı onu düzeltmenin
Elinde olmali. Sen kendine nasil hakim olamiyosan sevgilinde olamiyo iste. Bu gidisle sen aldatilsan bile ayrilmazsin ki.isteyerek düşmüyorum üstüne o birine bakck yada aldatılıcam diye kendimi yıpratıyorum bende istemiyorum hiç kıskanmak elimde değil ayrılmalkta istemiyorum başka bir yolu olamaz mı onu düzeltmenin
aslında ona güveniyorum sadece benden önce hayatında doğru düzgün bir kız olmamış bir kızla birliktelik yaşamamış bu yüzdende böyle şeylerin dikkatini çekçeğini düşünüyorum beni artık beğenmez diye düşünüyorum çünkü fazla kilolarım var ve kendimi salmış durumdayım o da bana durmadan eleştiri yapıyor yok domuz gibisin ben artık zayıf bi sevgili istiyorum şuran şöyle buran böyle bence sarışın olmalısın saçların çok kötü gibi eleştiriler yapıyor bende kendimi çok kötü hissediyorum ve onun başkalarına bakmasını daha çok takmaya ve kıskanmaya başlıyorum. bir gün çok güzel olduğumu diğer gün iğrenç olduğumu söylüyor. özgüven eksikliğimden kaynaklı aşırı kıskançlık var bendeKıskançlıktan ziyade güven probleminizmi var erkek arkadaşınıza? Fazla sizofrene bagliyomussunuz gibi geldi, yok baktin neden baktin falan diye. Iftiraya giriyosun sonucta, tepkisini vurmayla göstermesi cok kötü bi durum. Bilemedim valla, sirf vurmasi bile ayrilma sebebi olur benim icin, ama sanki öncesinde güvenmedigim icin bitirirdim.
Birde su sevmekle kiskancligi ayirin birbirinden. Ne kadar cok seviyorsam o kadar cok kiskanirim diye birsey yok, bunaltmayin bi.
bencede tedavi görmeliyim çnkü kendimi yıpratıyorum normal bir şey yapmıyorumBu konuda tedavi gorup bu siddet uygulayan adamdan ayrilip. Ilk önce tedavin sonuc verir, kafani dinlersin kendini toparlarsin sonra yeni temiz bir sayfa acarsin ve saglikli bir iliski sürdürürsün...
lında ona güveniyorum sadece benden önce hayatında doğru düzgün bir kız olmamış bir kızla birliktelik yaşamamış bu yüzdende böyle şeylerin dikkatini çekçeğini düşünüyorum beni artık beğenmez diye düşünüyorum çünkü fazla kilolarım var ve kendimi salmış durumdayım o da bana durmadan eleştiri yapıyor yok domuz gibisin ben artık zayıf bi sevgili istiyorum şuran şöyle buran böyle bence sarışın olmalısın saçların çok kötü gibi eleştiriler yapıyor bende kendimi çok kötü hissediyorum ve onun başkalarına bakmasını daha çok takmaya ve kıskanmaya başlıyorum. bir gün çok güzel olduğumu diğer gün iğrenç olduğumu söylüyor. özgüven eksikliğimden kaynaklı aşırı kıskançlık var bendeElinde olmali. Sen kendine nasil hakim olamiyosan sevgilinde olamiyo iste. Bu gidisle sen aldatilsan bile ayrilmazsin ki.
Durumunuz fazlasiyla karisik. Üzgünüm ama hayatinizdaki dogru kisi o degil. Bu tür elestiriler yapanin sevgisindende süphelenirdim ben. Kafasinda canlandirdigi gibi görmek istiyor sizi sadece, oldugunuz gibi degil. Demissiniz ya fazla kiz arkadasi olmamos bundan kaynakli bence, olanlada kendi istedigi sekilde gecinmek istiyor. Gercek ask ve sevgi bu degil, saygisi bile yok. Ileriye yönelik düsünürsen hersey olabilir mesela en basiti hamilesiniz diyelim ozaman ne olucak? Begenmiyorum artik seni deyip cekip gidebilir bir tip.aslında ona güveniyorum sadece benden önce hayatında doğru düzgün bir kız olmamış bir kızla birliktelik yaşamamış bu yüzdende böyle şeylerin dikkatini çekçeğini düşünüyorum beni artık beğenmez diye düşünüyorum çünkü fazla kilolarım var ve kendimi salmış durumdayım o da bana durmadan eleştiri yapıyor yok domuz gibisin ben artık zayıf bi sevgili istiyorum şuran şöyle buran böyle bence sarışın olmalısın saçların çok kötü gibi eleştiriler yapıyor bende kendimi çok kötü hissediyorum ve onun başkalarına bakmasını daha çok takmaya ve kıskanmaya başlıyorum. bir gün çok güzel olduğumu diğer gün iğrenç olduğumu söylüyor. özgüven eksikliğimden kaynaklı aşırı kıskançlık var bende
bencede tedavi görmeliyim çnkü kendimi yıpratıyorum normal bir şey yapmıyorum
Vurmak ne demek ya bu ne seviyesiz bir ilişki ilerisini dusunebiliyormusunuz merak ettim2.5 yıldır bir erkek arkadaşım var. ben onu çok seviyorum ve aşırı derecede kıskancım bu yüzden sık sık kavga ediyoruz ve ben mesela birine neden baktın dediğimde çoğunlukla bakmadığını görmediğini söylüyor ve ben inanmıyorum nasıl görmedin filan diyorum bana iftira atma diye bağırmaya başlıyor artık çıldırıyor küfür ediyor bağırıyor evinden kovuyor bazende vuruyor her hafta muhakkak vurmalı kırmalı bir kavga ediyoruz muhakkak. ve kendimi çok değersiz hissetmeye başladım çok iğrenç hissediyorum bana vurması beni çok incitiyor elimde değil çok kıskanıyorum kötü bir şey yapmıyorum takıntılıyım. ayrılmak istemiyorum ama uzaklaştırdı beni kendinden ve ayrılmam gerek ama iki gün ayrı kalamıyorum onsuz hiçbir şey yapamıyorum. kızlar lütfen yardım edin ne yapacağım bilmiyorum
Sana domuz gibisin diyen, hakaret eden ve şiddet uygulayan birini çok sevdiğini ve onsuz yapamayacağını söylüyosun, öyle mi?lında ona güveniyorum sadece benden önce hayatında doğru düzgün bir kız olmamış bir kızla birliktelik yaşamamış bu yüzdende böyle şeylerin dikkatini çekçeğini düşünüyorum beni artık beğenmez diye düşünüyorum çünkü fazla kilolarım var ve kendimi salmış durumdayım o da bana durmadan eleştiri yapıyor yok domuz gibisin ben artık zayıf bi sevgili istiyorum şuran şöyle buran böyle bence sarışın olmalısın saçların çok kötü gibi eleştiriler yapıyor bende kendimi çok kötü hissediyorum ve onun başkalarına bakmasını daha çok takmaya ve kıskanmaya başlıyorum. bir gün çok güzel olduğumu diğer gün iğrenç olduğumu söylüyor. özgüven eksikliğimden kaynaklı aşırı kıskançlık var bende
aslında çok duygusal ve bana bağlı bir insan ve beni her zaman çok beğenirdi hayran gibi davranırdı ama son 6 aydır ona bişeyler odu vurmaya küfür etmeye eleştirmeye balşladı ve her defasında dahada arttı acaba artık sıkıldı ve soğudu mu beni aldatıyor olamaz çünkü birlikte yaşıyoruz hep her şeyi beraber yapıyoruz. insan sevidiğini her haliyle kusurlarıyla sevmeli bence kusurları asıl onu o yapan. yapay bebek gibi olamam ki kusursuz olamam. kendisine asla bakmıyor ve hep pasaklı bakımsız geziyor kendisininde fit bir vucudu yok ama ben ona böyle aşığım ama sanırım o bana artık aşık değil olsaydı bunları yaşamazdım heraldeDurumunuz fazlasiyla karisik. Üzgünüm ama hayatinizdaki dogru kisi o degil. Bu tür elestiriler yapanin sevgisindende süphelenirdim ben. Kafasinda canlandirdigi gibi görmek istiyor sizi sadece, oldugunuz gibi degil. Demissiniz ya fazla kiz arkadasi olmamos bundan kaynakli bence, olanlada kendi istedigi sekilde gecinmek istiyor. Gercek ask ve sevgi bu degil, saygisi bile yok. Ileriye yönelik düsünürsen hersey olabilir mesela en basiti hamilesiniz diyelim ozaman ne olucak? Begenmiyorum artik seni deyip cekip gidebilir bir tip.
onu hemen sevgilisinden uzaklaştırırdım heralde ama söylemesi kolay oluyor çok bağlandım onsuzluğu düşünemiyorum 1.5 yıldır onunnla yaşıyorum ve hayatımdak her şeyi onunla yapıyorum çok alıştım bunu çözmenin başka bir yolu olamaz mı ayrılmak çok zor geliyor acaba kendime daha çok baksam kilo versem düzelir mi yoksa biraz uzak mı durmalıyım onun hayatında ne ifade ettiğimi görmek içinSana domuz gibisin diyen, hakaret eden ve şiddet uygulayan birini çok sevdiğini ve onsuz yapamayacağını söylüyosun, öyle mi?
Senin durumunda bir kız arkadaşın olsaydı ona ne derdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?