- 28 Nisan 2022
- 541
- -50
- 28
- Konu Sahibi Darknesrises
-
Tekrar neden konu actınız? Diğer konudaki(aynı konu) yorumlar sizi tatmin etmedi mi?Erkek arkdsmla ciddi düşünerek bi yola adım attık o da sürekli geçmişte bir şey yaşayıp yaşamadığımı sorgulayıp duruyor bende geçmişin onu ilgilendirmediğini ama ilişki yaşamadığımı söyledim ilişkimizi ilişkinin içinde değerlendirmesi gerektiğini söylüyorum ama kendisi bunun sebebi olarak da kendisinin kimseyle bir şey yaşamadığını o yüzden bunu sormaya hakkı olduğunu söylüyor bazı davranışlarından deneyimli gibi davrandığını düşündüm akşam üzeri telefonuna bakarken eski sevgilisiyle olan mesajlarını gördüm mesajda "1 hafta s*kisiriz* gibisinden birşeyler yazıyordu hemen elimden alıp sildi sadece o kısmı okuyabildim devamina bakabilir miyim ben böyle bir sey okudum dedim kabul etmedi dogru degil okuman eskide kaldi ben eski sevgilinle mesajlarini okusam hosuna gider mi dedi yinede agresif davranmadi ancak onu stresli gördüm kimseyle bir şey yaşamadığını ölen annesinin üzerine yemin ederek söyledi mesajların sadece tatmin etmek amaçlı yazdığını söyledi sonuç olarak yaşasan bile kızmam dürüst ol dedim o da yaşamadım dedi kafam karisti.
Yorum azdı içim rahat etmediTekrar neden konu actınız? Diğer konudaki(aynı konu) yorumlar sizi tatmin etmedi mi?
İyi biri olduğuna ikna olmak istiyorum ama bu mesaj sanki eski kız arkadaşıyla birşey olduğunu hissettiriyorAdamın mesajından terbiyesizlik akıyor. Zaten size sabah akşam bu konu hakkında baskı yapmasından belli kendinisinin ne pis bir insan olduğu. Çünkü kişi kendinden bilir derler işi
Bu adamdan hayır gelmez, erkeklerin ettiği yeminlere güvenilmez.. Ayrıl..Yorum azdı içim rahat etmedi
Bana dürüst ol evlenmek istiyorum bende kimseyle olmadım sen oldunmu dediAhh Terbiyesiz ya boylemi sorulur direk ayril
Tamam hadi buna okey, de, neden aksesuar ve şal kısmına açtınız?Yorum azdı içim rahat etmedi
Hahah hayir ya yani bir hafta sonra sksrz de yaziyor olabilir hafta ve sksrz yazısını okuyabildim sadece1 hafta hiç durmadan mı? Kendini seviyorsan kaç gız
Aklin fikrin neden donunda hep diyemedinmiBana dürüst ol evlenmek istiyorum bende kimseyle olmadım sen oldunmu dedi
Tamam hadi buna okey, de, neden aksesuar ve şal kısmına açtınız?
Hahaha inan farketmedim düzeltebilir miyimTamam hadi buna okey, de, neden aksesuar ve şal kısmına açtınız?
1 hafta sonrası skşceklerse daha fena ama yine de sen bilirsinHahah hayir ya yani bir hafta sonra sksrz de yaziyor olabilir hafta ve sksrz yazısını okuyabildim sadece
Sevgilisiyle geçmişte kendilerini mesajla tatmin etmişler asla gerçekte yapmadik dediAklin fikrin neden donunda hep diyemedinmi
Kimseyle olmadıysam seninde dürüst olmanı istiyorum dediAklin fikrin neden donunda hep diyemedinmi
Bunlari saklamasi bile beni igrendirir yani ki boyle mesajlasmasi cok itici sence nasil bu uslupSevgilisiyle geçmişte kendilerini mesajla tatmin etmişler asla gerçekte yapmadik dedi
niçin eski flörtlerinizle ilgili konuşmaları silmiyosunuz hatıra diye mi ?Erkek arkdsmla ciddi düşünerek bi yola adım attık o da sürekli geçmişte bir şey yaşayıp yaşamadığımı sorgulayıp duruyor bende geçmişin onu ilgilendirmediğini ama ilişki yaşamadığımı söyledim ilişkimizi ilişkinin içinde değerlendirmesi gerektiğini söylüyorum ama kendisi bunun sebebi olarak da kendisinin kimseyle bir şey yaşamadığını o yüzden bunu sormaya hakkı olduğunu söylüyor bazı davranışlarından deneyimli gibi davrandığını düşündüm akşam üzeri telefonuna bakarken eski sevgilisiyle olan mesajlarını gördüm mesajda "1 hafta s*kisiriz* gibisinden birşeyler yazıyordu hemen elimden alıp sildi sadece o kısmı okuyabildim devamina bakabilir miyim ben böyle bir sey okudum dedim kabul etmedi dogru degil okuman eskide kaldi ben eski sevgilinle mesajlarini okusam hosuna gider mi dedi yinede agresif davranmadi ancak onu stresli gördüm kimseyle bir şey yaşamadığını ölen annesinin üzerine yemin ederek söyledi mesajların sadece tatmin etmek amaçlı yazdığını söyledi sonuç olarak yaşasan bile kızmam dürüst ol dedim o da yaşamadım dedi kafam karisti.
Her şeyi yaşamış ama reele dökemediği için dürüstlük abidesi sanıyor kendini öyle mi. Yallah de buna.Sevgilisiyle geçmişte kendilerini mesajla tatmin etmişler asla gerçekte yapmadik dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?