• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım bana yalan mı söylüyor anlamadım,içim rahat etmiyor.

Bunlari saklamasi bile beni igrendirir yani ki boyle mesajlasmasi cok itici sence nasil bu uslup
Hoş değil tabii ama eski de kalmış mesajları umursamadım dedi görünce de sildi işte önemli olan dürüst mü değil mi ben o noktaya takılıyorum sadece

Hoş değil tabii ama eski de kalmış mesajları umursamadım dedi görünce de sildi işte önemli olan dürüst mü değil mi ben o noktaya takılıyorum sadece
Durust degil bence
Ne yani boyle mesaj atip sonra birlikte olmadik kendimizi tatmin ettik dedi ya inandinizmi
Belki sevistiler bu kimseyi ilgilendirmez ama size sen hic sevistinmi ben sevismedim demesi bile bana durust gelmedi

Acıp acıp okuyordur, kendını tatmin ediyordur, sız gorunce de silmek zorunda kalmıstır.. Gecmıs tarih de olsa bugun de olsa sizinle ciddi bir adım attıysa size saygısızlık onları muhafaza edıyor olması.

İyi biri olduğuna ikna olmak istiyorum ama bu mesaj sanki eski kız arkadaşıyla birşey olduğunu hissettiriyor :KK43:
Tekmeyi koy arkadaşımın basına da boyle olay geldi cocuk hep yemin ederdi yok yapmıyorum birgün arkadasim geldi morali bozuk bana sevgislisin benle konuşurken kızlarla geziyormuş üstüne kizin evinde kalmış cocuk oyle boyle yeminler etmezdi annem ölsün yok su o tekmeyi koymazsan sana koyar demedi deme evliyim bak abla tavsiyesi olsun güvenmediğim biri oldumu uzak dur hisler hic bir zaman yaniltmaz daha önune ne insanlar çıkacak o cocuk ağız arıyor varsa geçmişsin. Oda geçecek ama sen anlamamışsın kusura bakma böyle sert yazdim ama aklını başına al

Durust degil bence
Ne yani boyle mesaj atip sonra birlikte olmadik kendimizi tatmin ettik dedi ya inandinizmi
Belki sevistiler bu kimseyi ilgilendirmez ama size sen hic sevistinmi ben sevismedim demesi bile bana durust gelmedi
Her erkek soruyor ne yazık ki

Erkek arkdsmla ciddi düşünerek bi yola adım attık o da sürekli geçmişte bir şey yaşayıp yaşamadığımı sorgulayıp duruyor bende geçmişin onu ilgilendirmediğini ama ilişki yaşamadığımı söyledim ilişkimizi ilişkinin içinde değerlendirmesi gerektiğini söylüyorum ama kendisi bunun sebebi olarak da kendisinin kimseyle bir şey yaşamadığını o yüzden bunu sormaya hakkı olduğunu söylüyor bazı davranışlarından deneyimli gibi davrandığını düşündüm akşam üzeri telefonuna bakarken eski sevgilisiyle olan mesajlarını gördüm mesajda "1 hafta s*kisiriz* gibisinden birşeyler yazıyordu hemen elimden alıp sildi sadece o kısmı okuyabildim devamina bakabilir miyim ben böyle bir sey okudum dedim kabul etmedi dogru degil okuman eskide kaldi ben eski sevgilinle mesajlarini okusam hosuna gider mi dedi yinede agresif davranmadi ancak onu stresli gördüm kimseyle bir şey yaşamadığını ölen annesinin üzerine yemin ederek söyledi mesajların sadece tatmin etmek amaçlı yazdığını söyledi sonuç olarak yaşasan bile kızmam dürüst ol dedim o da yaşamadım dedi kafam karisti.
Bir şey oldu ya da olmadı niye kurcalıyorsunuz hayır öğrenseniz ne olacak? Onun sormadı da sizin sormanız da ilişki de bir sorunun göstergesi. Ayrıca eski sevgili mesajları neden duruyor onu da anlamış değilim. Yani yazarken düşündüm de ne saygısız bir ilişki bu bence size bir hayır gelmez

O mesajda yasamis gibi duruyor hem 6 yillik sevgililerdi yasamis olma ihtimali yuksek. Sen yasamasini istemiyor musun yoksa yalan soyledigini dusundugun icin mi takildin

Erkek arkdsmla ciddi düşünerek bi yola adım attık o da sürekli geçmişte bir şey yaşayıp yaşamadığımı sorgulayıp duruyor bende geçmişin onu ilgilendirmediğini ama ilişki yaşamadığımı söyledim ilişkimizi ilişkinin içinde değerlendirmesi gerektiğini söylüyorum ama kendisi bunun sebebi olarak da kendisinin kimseyle bir şey yaşamadığını o yüzden bunu sormaya hakkı olduğunu söylüyor bazı davranışlarından deneyimli gibi davrandığını düşündüm akşam üzeri telefonuna bakarken eski sevgilisiyle olan mesajlarını gördüm mesajda "1 hafta s*kisiriz* gibisinden birşeyler yazıyordu hemen elimden alıp sildi sadece o kısmı okuyabildim devamina bakabilir miyim ben böyle bir sey okudum dedim kabul etmedi dogru degil okuman eskide kaldi ben eski sevgilinle mesajlarini okusam hosuna gider mi dedi yinede agresif davranmadi ancak onu stresli gördüm kimseyle bir şey yaşamadığını ölen annesinin üzerine yemin ederek söyledi mesajların sadece tatmin etmek amaçlı yazdığını söyledi sonuç olarak yaşasan bile kızmam dürüst ol dedim o da yaşamadım dedi kafam karisti.

Sizin fazlaca takıntılı olduğunuz, sevgilinizin de sadakatsiz olduğunu düşünüyorum.

Back
X