Erkek arkadaşım bana yalan söylüyor

Siz daha önce hiç konu açtınız mı? Çünkü size benzeyen bir üye vardı oda sevgisinin kendisini umursamadığından şikayet ediyordu.
Hayır ben kızlar soruyor adlı sitede konu açmıştım
Şimdi mi aydıldın?
Evet çünkü kırk kez yazmama rağmen cevap vermedi bende ayrıldım ve sildim

Sanırım o öyle görmüyor
Aynen öyle. Adamın umru bile değilsin, geldim gittim demiyor, arıyorsun açmıyor, mesaj arıyorsun dönmüyor.
Ne anladım bu işten.
Engellemekle iyi yapmışsin. Ama böyle öfke ile yaptığın için geri açıp yine saydıracaksin,sonra barisacaksin gibi geldi. İnşallah salarsin ipini pisligin

As önce dayanamadım yazdım ama yine cevap yok
Hesap soramazsınız, yalan söyleyen birinden ayrılıp yolunuza bakarsınız.Adam sizin telefonlarınıza, mesajlarınıza bile cevap verme gereği hissetmiyor.Bir de hesap mı soracaksınız?

Aynen öyle. Adamın umru bile değilsin, geldim gittim demiyor, arıyorsun açmıyor, mesaj arıyorsun dönmüyor.
Ne anladım bu işten.
Engellemekle iyi yapmışsin. Ama böyle öfke ile yaptığın için geri açıp yine saydıracaksin,sonra barisacaksin gibi geldi. İnşallah salarsin ipini pisligin
Bende ondan korkuyorum ya zaten umarım öyle birşey yapmam

Şu an asla umrunda degilsiniz. Yazarsanız o aradığında cevap verirseniz gözünde komple biteceksiniz. Ne yaparsam yapayım peşimde dolanıyor diye düşünecek. Asla yazmayın asla açmayın ararsa. En azından peşinde görmez sizi egosu tavan yapamaz. Sanki hiç umrunuzda değilmiş gibi davranın.

Hesap soramazsınız, yalan söyleyen birinden ayrılıp yolunuza bakarsınız.Adam sizin telefonlarınıza, mesajlarınıza bile cevap verme gereği hissetmiyor.Bir de hesap mı soracaksınız?
Sorulan hesaba da cevap vermez şimdi bu 😂

Hiç kimsenin üzerine bu kadar düşmeyin. Kendinizi değersizlestirmekten başka bir şey değil bu. Kendinize değer verin ve bu adamı def edin hayatınızdan.

Back
X