- 2 Kasım 2023
- 26
- 6
- 1
- 32
Hayır ben kızlar soruyor adlı sitede konu açmıştım bu konuyla ilgiliSiz daha önce hiç konu açtınız mı? Çünkü size benzeyen bir üye vardı oda sevgisinin kendisini umursamadığından şikayet ediyordu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ben kızlar soruyor adlı sitede konu açmıştım bu konuyla ilgiliSiz daha önce hiç konu açtınız mı? Çünkü size benzeyen bir üye vardı oda sevgisinin kendisini umursamadığından şikayet ediyordu.
Hayır ben kızlar soruyor adlı sitede konu açmıştımSiz daha önce hiç konu açtınız mı? Çünkü size benzeyen bir üye vardı oda sevgisinin kendisini umursamadığından şikayet ediyordu.
Evet çünkü kırk kez yazmama rağmen cevap vermedi bende ayrıldım ve sildimŞimdi mi aydıldın?
Muhtemelen başka kadın varAldatılmış olabilirsiniz ki öyle olmasa bile böyle yalan söyleyen biriyle ilişkinin anlamı yok
Aynen öyle. Adamın umru bile değilsin, geldim gittim demiyor, arıyorsun açmıyor, mesaj arıyorsun dönmüyor.Sanırım o öyle görmüyor
Heh tamam önüne bak şimdi bunla vakit kaybetme.Hayır ben kızlar soruyor adlı sitede konu açmıştım
Evet çünkü kırk kez yazmama rağmen cevap vermedi bende ayrıldım ve sildim
Hesap soramazsınız, yalan söyleyen birinden ayrılıp yolunuza bakarsınız.Adam sizin telefonlarınıza, mesajlarınıza bile cevap verme gereği hissetmiyor.Bir de hesap mı soracaksınız?As önce dayanamadım yazdım ama yine cevap yok
Bana yapılan bir saygısızlık varsa tabiki sorarımHesap soramazsınız, yalan söyleyen birinden ayrılıp yolunuza bakarsınız.Adam sizin telefonlarınıza, mesajlarınıza bile cevap verme gereği hissetmiyor.Bir de hesap mı soracaksınız?
Umarım yaptığım şeyin arkasında dururumHeh tamam önüne bak şimdi bunla vakit kaybetme.
Peki, telefonuza cevap verirse sorarsınız o vakit.Bana yapılan bir saygısızlık varsa tabiki sorarım
Evet bende bunu soruyorum kendime erkeklerin hiçbirine güvenim kalmadı artıkİnsan sadece merak ediyor, neden yani neden bunu yapıyor bana diye.
Sizi anlıyorum ve erkekleri asla anlamıyorum.
Sen online olmaya devam et durmazsan linçleriz sıkıntı yok.Umarım yaptığım şeyin arkasında dururum
Bende ondan korkuyorum ya zaten umarım öyle birşey yapmamAynen öyle. Adamın umru bile değilsin, geldim gittim demiyor, arıyorsun açmıyor, mesaj arıyorsun dönmüyor.
Ne anladım bu işten.
Engellemekle iyi yapmışsin. Ama böyle öfke ile yaptığın için geri açıp yine saydıracaksin,sonra barisacaksin gibi geldi. İnşallah salarsin ipini pisligin
haha çok tatlısınSen online olmaya devam et durmazsan linçleriz sıkıntı yok.
BiliyorumHaha
haha çok tatlısın![]()
Sorulan hesaba da cevap vermez şimdi buHesap soramazsınız, yalan söyleyen birinden ayrılıp yolunuza bakarsınız.Adam sizin telefonlarınıza, mesajlarınıza bile cevap verme gereği hissetmiyor.Bir de hesap mı soracaksınız?