Erkek arkadaşım bana yalan söylüyor

Herkese merhaba erkek arkadaşım şehir dışına çıkmıştı pazartesi dönüş yapacağını söylemişti ama dün sabah dönüş yapmış şu an çok sinirli stresli ve öfkeliyim kaç kez ne zaman döneceksin dememe rağmen bu soruma yanıt alamadım en son inatla sorduğumda pazartesi cevabı aldım gerçekten inanılmaz canım sıkıldı şu an ona ne yazacağımı bilmiyorum bunun hesabını ona nasıl sormalıyım siz olsaydınız bunu ona nasıl sorardınız çok mesaj yazıp sildim yazdıklarımı gönderip geri çektim ne yapmalıyım lütfen
sebebini sorarım ben bi süre konuşmam sonra madem beni görmek istemiyor artık eski erkek arkadaşım olur

Herkese merhaba erkek arkadaşım şehir dışına çıkmıştı pazartesi dönüş yapacağını söylemişti ama dün sabah dönüş yapmış şu an çok sinirli stresli ve öfkeliyim kaç kez ne zaman döneceksin dememe rağmen bu soruma yanıt alamadım en son inatla sorduğumda pazartesi cevabı aldım gerçekten inanılmaz canım sıkıldı şu an ona ne yazacağımı bilmiyorum bunun hesabını ona nasıl sormalıyım siz olsaydınız bunu ona nasıl sorardınız çok mesaj yazıp sildim yazdıklarımı gönderip geri çektim ne yapmalıyım lütfen
Sizden ayrılmış ama haberiniz yok henüz.

Sakince sordum zaten ama yine cevap alamadım yengesini aradım uyuyor mu diye normalde geç saate kadar uyuyor ama yengesi uyanık olduğunu evden çıkıp gittiğini söyledi

Ay yapmayın şunu ya. Sizinle iletişim kurmayan adamla başka yollardan iletişime geçmeye çalışmayın. Çok rezil geliyor bu hareketler bana. Umarım yaşınız küçüktür ama siz ayrılmışsınız zaten. Sadece adam sizinle konuşmadan yapıyor bunu.

Back
X