Erkek arkadaşım.. Ben çıkamadım işin içinden

fatma3410

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
487
88
118
İstanbul
Merhaba hanımlar,bu aralar tıkandım ve biraz akıla ihtiyacım var..
Şöyle ki, erkek arkadaşımla 2009 yılı ortalarında tanıştık bir kaç arkadaş olarak görüştük ve ben o zamanlar ondan pek elektrik alamıyor ve duygusal anlamda birşey hissetmemiştim ve görüşmemiz kesildi. ben o sırada görücü usulü biri ile tanıştım ve bırkaç ayda evlendık sonra evliliğim kısa sürdü ve boşandık. O zamandan sonra 2012nin sonlarında o arkadaşım beni aylar öncesinden Facebook'tan bulup eklemişti fakat hiç konuşmuyor görüşmüyorduk 2013 un ortasına kadar face kullanmadığım için neredeyse selamdan öte hiç konuşup gorusmedık üç ay önce Facebook'dan bana yine yazdı ve benı hala evli biliyormuş bende çoktan ayrıldığımızı söyledim ona. Onda bırsey olmadı mı nişan evlilik dıye havadan sudan biraz sohbet ettik. Hiç bır kıza bağlanmadığını evliliğin kendısıne uzak olduğunu söylüyordu. Sonra bır gün çay içmeye davet etti dışarda buluştuk eskılerı yad ettık güldük dertleştik vs.sonra sinema vs derken birbirimizden daha bır keyfi aldık ve hoşlandık sanki sevgili gibi olmaya adım attık. Bende böyle olacağını tahmın ermıyordum. Sonra eve geldiğimde arkadaş kalalım diye msj atınca şaşırdım sevgili olmadık ama elimi tuttu diye böyle bir şey yazma gereği duyması beni şaşırttı ve gereksiz bir şekilde incitti bu söylemeye değmezdi çünkü. Tabii bende kırgınlığımı epey dike getirdim birşey anlamadığımı söyledım ve görüşmeme kararı aldım. Yeni taşındık buraya ve evlerimizde tesadüf çok yakın. Ben bu semtten ev aldım.sonra bır süre sonra yıne görüştük ve spontane bir şekilde ve o yıne sevgili gibi davranmaya ilgisini belli etmeye başladı ben yıne onun tam nıyetını anlamakta güçlük çektim ona açıldım dürüst olmasının daha önemli olduğunu söyledim. O sürekli bana 2009 da evliliğe hazır olduğunu o zamanlarla ilgili konuşup duruyordu.biz onunla sevgili olduk tatillere gittik onunda benimde hısleri ilerledi ben de onu ciddi görmeye başladım belki de öyle görmek istedim bana sürekli sen evlilik düşünüyorsun ben düşünmüyorum degıl durdu bende soğudum sonraları o da sonra düşündüğünü ancak korkuları olduğunu söylüyordu ve tam o sırada işten çıkarıldı. Epey ilişki de sekteye uğrar gibi oldu bahanesi bunalım şa olması. Anlayışla karşıladım. Ve bende işsizim şuan ve ödemem gereken aylık kredi taksıdım var. Sık iş gorusmelerı yapıyorum. Maddi manevi sıkıntısı olduğu için neredeyse hiç görüşmedik son bır ay. Dün beni hala kızının nıkahına çağırdı bende gıttım kız arkadaşı olarak aile ve akrabalarıyla merhabalaştık.farkettiğim şey iki kız kardeşi var bana çok soğuklardı belki de onunla daha iyi vakit gecırıyım dıye. Düğün sonunda bahçede hava almaya çıktık etrafta akrabaları da vardı büyük olan kız kardeşi evli o geldi elinde sıgarayla ve içtiği sigarayı sevgilime uzattı ve al iç dedi o da aldı ve içti kızlar o kadar tiksindim ki bu durumdan ve dırekt onlardan soğudum acaba kız bana inat mı yaptı yalnız o sigara olayı kafama çok takıldı. Zaten çok görüşemıyoruz o buna kızdığımı bıkmıyor ben çok sıcak ve güler yüzlü biriyim. Ama böyle şeylere de gelemıyorum üstelik biz daha çok yenıyız. İlerisi için üzülecekmişim gibi geliyor. Ben ona çok pozitif aşık olduğum belli gösterişli naif bir bayanım ancak o beni taşıuamıyor sanki yani herkes yerini bilmeli sanki beni bu durum çok etkiledi siz bundan ne çıkarırsınız lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Anlattığından bir halt anlamadım.
Kim kiminle tatile çıktı, ne zaman gidildi tatillere, hani yeniydiniz? Tarihler karıştı... Sevgilin de hem mesajlar yazıyor feysbuk'tan, hem de isteksiz, arkadaş kalalım diyor. Bir elini tutuyor, bir tatile çıkıyor seninle... Ama evlenmek istemiyor seninle? Sigara işini hiç anlamadım. Ne var kızkardeşi sigara yakıp vermişse adama?
Şu işi baştan anlatsan?

Evlenmeden önceki arkadaşla 3 ay önce bir araya gelip görüşmeye devam ettım ve hoşlandık çıkmaya başladık.tatillere gittik. Evlilik düşünmeye başladı ama şimdide işsiz hala soğuk davranıyor sebebi ise bunalımdayım dıyor ne git diyor ne kal. Hep motive edıyorum ama hep kötümser yaklaşıyor. Bana sigarayı bıraktığını söylemişti kız ona sigara yaktı verdi o da içti bıraktığını sanıyordum ya hiç benim gözümde nasıl duruma düştüğü onu ilgilendırmıyor ne biliyim belki de bana tuhaf geldi.ama onun bu karamsarlığı yüzünden ben de soğuyorum galiba bana samimi gelmiyor sanki hiç birşeyi.. Bana dün aksam salonda ben işsizim ne yapayım senin başka kısmetlerin çıkabilir ben senin mutlu olmanı isterim dedi ben de şok oldum.herkes dansa kalktı bana da kalkalım dedi ben kalkamadım herkes çok mutluydu. Ben onun bu sözleri uzerıne onunla dansa kalkamadım .öyle kaldı git de demıyor kal da böyle bir durumda bende hayal kuramıyorum ve bazı şeylerde çok rahat olmadı benim sinirimi bozuyor.. Bu beni yoruyor. Sigara olayı da şaşırttı kilitlendim kaldım tam :(

ben mi dar görüşlüyüm bilmiyorum ki ...daha yeni yakınlaşılan adamla tatile gitme olayını mantığım almıyor.ki ortada hiç bir şey net değil.aşkından ölmüyorsan zorlama.zaten adamında ciddiyetsizliği ortada

Evlenmeden önceki arkadaşla 3 ay önce bir araya gelip görüşmeye devam ettım ve hoşlandık çıkmaya başladık.tatillere gittik. Evlilik düşünmeye başladı ama şimdide işsiz hala soğuk davranıyor sebebi ise bunalımdayım dıyor ne git diyor ne kal. Hep motive edıyorum ama hep kötümser yaklaşıyor. Bana sigarayı bıraktığını söylemişti kız ona sigara yaktı verdi o da içti bıraktığını sanıyordum ya hiç benim gözümde nasıl duruma düştüğü onu ilgilendırmıyor ne biliyim belki de bana tuhaf geldi.ama onun bu karamsarlığı yüzünden ben de soğuyorum galiba bana samimi gelmiyor sanki hiç birşeyi.. Bana dün aksam salonda ben işsizim ne yapayım senin başka kısmetlerin çıkabilir ben senin mutlu olmanı isterim dedi ben de şok oldum.herkes dansa kalktı bana da kalkalım dedi ben kalkamadım herkes çok mutluydu. Ben onun bu sözleri uzerıne onunla dansa kalkamadım .öyle kaldı git de demıyor kal da böyle bir durumda bende hayal kuramıyorum ve bazı şeylerde çok rahat olmadı benim sinirimi bozuyor.. Bu beni yoruyor. Sigara olayı da şaşırttı kilitlendim kaldım tam :(

Ya güzelim bak ben sana bunu tercüme edeyim ama alınma lütfen. Sen boşanmış olduğun için bu adam seni kolay lokma olarak görüyor. Sürekli sana "bana bağlanma" mesajları veriyor görmüyor musun? Depresyon filan hep bunun bahanesi. Bu adamla ilgili sigaradan mühim problemler var canım. Resmen seni duygusal anlamda sömürüyor bu adam. Sen ona gittikçe sömürmeye de devam edecek. Yani "ben işsizim başka kısmetin çıkabilir, mutlu olmanı isterim" demek ne demek yaa? Sen buna cevap olarak ne söyledin? Ömür boyu beyefendi evliliğe karar versin diye mi bekleyeceksin. Canım sen çok safsın gerçekten. İnşallah dediğin gibi soğursun bu kişiliksiz adamdan. Onun git demesini ne bekliyorsun ki.. Sen git, o çok aşıksa gelir zaten.

3 ay gorustugun ve sana her firsatta seninle gelecek dusunmuyorum mesajlari veren bir adamla birlikte tatile gitmek ne alaka?

sana gitte demiyor kal da ....tıpkı bizim ilişkimizdeki gibi ...ıkı ay böyle geçti hiç bir şey demedi ...
sonra baklayı çıkardı ağzından...seni daha ne kadar bekletebilirim ...elini attığı işlerde başarılı olamadı aşırı borç yaptı cidden sıkıntıdaydı bir yandan da beni düşünüyordu ...ben beklerim her şey yoluna girer dedim hep ,girmiyordu ....sorunları vardı ben de anlayışlıydım ama sorunları olması bi bahaneydi çünkü kal diyebilmeli kal demiyorsa zaten gitme ihtimalini göze almış demektir.kal demiyorsa başkalarına fırsat veriyorum demektir ...ve en sonunda da verdiği onca sözleri çiğnedi ve gitti....

sizin diğer mevzuları ben de anlamadım pek ...ama araya bir soğukluk girmişse kolay kolay düzelmez ...Rabbim doğru yolu göstersin inşallah ...

Back
X