- 31 Mayıs 2016
- 36
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi Alewalew89
-
Askeriyede öyle rahat rahat telefonla konuşmak kolay mı?Arkadaslar selam, erkek arkadaşım askerde belki günde 1 dk az konuşup ya da konuşmuyoruz. Konustugumuzda dinlemiyo bile.. tamam diyorum askerde olur ama bu hafta çarşıya çıkcaksan geliyim diyorum çok zor cikamam gelme diyo.. istemiyo gelmemi.. farklı şehirlerdeyiz. Normalde çok kıskanç biri herseyi sorar merak eder ama artık beni umursamiyo gibi konustugumuzda nasıl olduğuma dair hiç bişey sormuyor telini açtığında ben arıyorum o aramyo bile sizce nedeni ne olabilir?
Acemisinde rahatça konusuyordu ama gece gene telini açmış ama tek satır bişey yazmamisAskeriyede öyle rahat rahat telefonla konuşmak kolay mı?
Hımmmm soğumuş demek ki...Acemisinde rahatça konusuyordu ama gece gene telini açmış ama tek satır bişey yazmamis
Galiba öyle ya da usta birliğinde konuşması zor oluyoHımmmm soğumuş demek ki...
Sevmese niye bu kdr süre benimle olmak istesin ayrılmak istediğimde bırakmiyo ben sensiz yapmam sana ihtiyacım var benim diyoZaten şimdi farkettim de diğer konuna da yazmışım.
Adam evlilik konusunda da oyalıyormuş seni.
Anladığım kadarıyla sevmiyor,senin niyetin ciddiyse boşa vakit geçirme bu adamla bence.
Ayrılmak konusunda konuştuk asla böyle bişey istemediğini bensiz yapamadığını söyledi ama askerde usta birliğine gitti gideli çok değişik davranıyo belki askerlik durumunudur çok sıkı eğitim alıyorlar acaba onun etkisi geçici mıdir diye düşünüp duryorum ama yaniliyo da olabilirimGenelde ayrılmak istendeiğinde zaten bırakmaz böyle tipler ilk önce çünkü neden ya ben terkederim mantığı vardır ya da alışkanlık haline gelmişsinizdir onun gözünde bırakın ve önünüze bakın böyle
Valla canım benim biz sadece dışardaki gözle bakıyoruz kanımca bu ilişki pek iyi gitmiyorAyrılmak konusunda konuştuk asla böyle bişey istemediğini bensiz yapamadığını söyledi ama askerde usta birliğine gitti gideli çok değişik davranıyo belki askerlik durumunudur çok sıkı eğitim alıyorlar acaba onun etkisi geçici mıdir diye düşünüp duryorum ama yaniliyo da olabilirim
Şu an harbiden hiç iyi gitmiyo o zaman zaman a yaymak lazım gibi biraz sabredip bekleyip üzerine düşme yim diyorum eğer ztn seviyosa o üzerime düşmeye başlar arar sorar ilk fırsatta gibi geliyoValla canım benim biz sadece dışardaki gözle bakıyoruz kanımca bu ilişki pek iyi gitmiyor
Kendimce söylüyorum zaman en büyük saçmalık zaman hiç bir şeyi düzeltmez sadece üzerini örter...Şu an harbiden hiç iyi gitmiyo o zaman zaman a yaymak lazım gibi biraz sabredip bekleyip üzerine düşme yim diyorum eğer ztn seviyosa o üzerime düşmeye başlar arar sorar ilk fırsatta gibi geliyo
Şu an pek iyi gitmiyo harbi ama diyorum biraz bekleyim üzerine düşme yim eğer seviyosa ztn kaybetmemek için o üzerime düşmeye başlar arar sorar belki ords problemleri vardır belli olur dimi üzerine dusmezsemValla canım benim biz sadece dışardaki gözle bakıyoruz kanımca bu ilişki pek iyi gitmiyor
Canım problemleri varsa sana anlatmak yerine seni itmesi doğrumu bilemiyorum müsait olduğu bir zamanda açıkça konuş o sırada tepki ve hallerine göre karar verirsinŞu an pek iyi gitmiyo harbi ama diyorum biraz bekleyim üzerine düşme yim eğer seviyosa ztn kaybetmemek için o üzerime düşmeye başlar arar sorar belki ords problemleri vardır belli olur dimi üzerine dusmezsem
Aynen yanına gitmeyi düşünüyorum ilk fırsatta yüz yüze konuşalım varsa bi problemi mutlaka anlaşılırCanım problemleri varsa sana anlatmak yerine seni itmesi doğrumu bilemiyorum müsait olduğu bir zamanda açıkça konuş o sırada tepki ve hallerine göre karar verirsin
Umarım sonu hüsran olmaz iyi ve da kötü her türlü haberinizi bekliyorumAynen yanına gitmeyi düşünüyorum ilk fırsatta yüz yüze konuşalım varsa bi problemi mutlaka anlaşılır
Umarim güzel şeyler olur ilk fırsatta size yazacağım belki bugün bile bi konuşma yapabilirim eğer telini acarsaUmarım sonu hüsran olmaz iyi ve da kötü her türlü haberinizi bekliyorum
Beklemedeyim :)Umarim güzel şeyler olur ilk fırsatta size yazacağım belki bugün bile bi konuşma yapabilirim eğer telini acarsa
Hersey çok güzel cook şükür sizinle paylaşmak istedim :)) bütün sorunları hallettik asker dönüşü nisan yaza da düğün yapioruz :)) 2 ay sonra aynı ilde olacaz oraya görev cikartirmisBeklemedeyim :)
Ay çok sevndim tatlım :) benimde 2 aya düğün ihihhiHersey çok güzel cook şükür sizinle paylaşmak istedim :)) bütün sorunları hallettik asker dönüşü nisan yaza da düğün yapioruz :)) 2 ay sonra aynı ilde olacaz oraya görev cikartirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?