Erkek arkadasim beni kullaniyor mu

boyle seyleri yasadikdan sonra ( popoya dokunma elini icine sokma ) evlenseniz ne olur evlenmeseniz ne olur ?

Merhaba hanimlar
Bir derdim var
Hazirandan beri bir sevgilim var
Hic laubali hareketi olmafi
Bayramda evde yalnizdim kac defa eve donerken birakti bir kere geleyim bir kahve cay icelim asla demedi
Kendisi de bende bankaciyiz
Ama bu carsamba sinemaya gittik opusuyoduk tabiki daha oncede bazen sinemada, popoma dokundu
Elini pantolonumun icinden kuloduma dokundu yani
Ben buna uzuldum
Mahrem yerlerimize saygi duyalim dedim tmm dedi
Dun de konustum evlendigimizde yasayalim yoksa kendime saygim kalmaz dedim peki dedi
Ya kafamda soru isaretleri
Kullanmaya calisan erkek 4 ay oldu bir hareket yapmaz mi???
Ya bide ben kendimi kaydebip defalarca optum acaba bu daha once baska erkeklerle ne yasadi gibisinden dusunur mu
Daha once soz attim 1 yil oldu bu durumu kafama takiodum istiyodum ki cunku ilk erkek arkds evlenim
O soz atma da gorucu usuluydu zaten

Durumum bu, nefes alamiyo gibi oldum kac gundur ancak buraya yazip icimi dokebiliyorum
Ne olur kucuk de olsa bir yorum yapin
Simdiden Allah razi olsun hepiminizden
Pardon da sizin yaşlarınız kaç ?çünkü bankacıyız demişsiniz;belli bir yaştasınız diye düşünüyorum ..sinemaya gidip öpüşmek nedir yahu?ayrıca söz atmış olabilirsin,neden bunj kafana takıp kendine olan özgüvenini düşürüyorsun ?sen ne kadar kendine güvenen ,dik bir şekilde durursan sana olan davranışlarına o kadar dikkat eder..

Yaa ne oluyo boyle goz onunde yakinlasma falan toplu alanda bi kendinize gelin ya siz rahatsiz olmuyosunuz ama insanlar oluyo farkina varin bunun artik sinemaya flim izlemeye gidilir orami mincir burami mincirma yeri deyil ora ne yasayacaksaniz dort duvar arasinda yasayin arkadas ya bu gun daha sinir oldum ya sokak ortasinda kiz yapistirmis oglani duvara askiiiiiiimciim yaaaaaa agzini yaya yayaa optu bebeyi ifriiit oldum yaa herseyin bi yeri edebi adabi valla ayip yaa nasil yakistiriyosunuz kendinize bunlari hic bilmiyorum sana gelince konu sahibi saygi oyle popo elletmem ama sinemada opusurumle olmaz sinemada opusecek kadar gectiysen kendinden elin ogluda sokar elini dua etde el sokmayla kalsin o bebe

eğer istemiyorsanız yaşamayın.cinsellik ayıp değildir doğal bir durumdur kimsenin aksini hissettirmesine izin vermeyin ama pişman olup üzülecekseniz yaşamayın...

yine suç kadında bulunmuş.kadın neresine dokunulmasını istiyorsa oraya kadardır mesele.isterse aynı yatakta olsun cinsel birliktelik istemiyorsa yaşanan şey tecavüzdür arkadaşlar.kocası da olsa sevgilisi de olsa çıplak bile olsa kadının onayı olmadan yaşanan her şey tecavüzdür.ne giydiği,nerde olduğunun bir önemi yoktur.öpüşmek illa sevişeceği anlamına gelmez kimseyle.KAMU SPOTU

yine suç kadında bulunmuş.kadın neresine dokunulmasını istiyorsa oraya kadardır mesele.isterse aynı yatakta olsun cinsel birliktelik istemiyorsa yaşanan şey tecavüzdür arkadaşlar.kocası da olsa sevgilisi de olsa çıplak bile olsa kadının onayı olmadan yaşanan her şey tecavüzdür.ne giydiği,nerde olduğunun bir önemi yoktur.öpüşmek illa sevişeceği anlamına gelmez kimseyle.KAMU SPOTU
Ben de ne zaman buraya çekilecek konu diyordum, merhaba.

"Aa opustun artik seviseceksin mecbur" diyen olmus mu, ben görmedim. Aksine zaten konu sahibinin sevgilisi de uyarinca durmus.

Herkesin dedigi su: sen memeni ellemesini istersen, bu adam sinirin ne oldugunu anlayamaz. Bu nedenle popona hamle yapar ama bu adami sapik, tacizci yapmaz. Adam konu sahibi ileri gitmeye hazir diye devamini getirmis, konu sahibi istemeyince de bitirmis zaten.

Muhafazakar biri değilim, hiç olmadım da, kim ne yaşarsa yaşasın ama Allah aşkına toplum içinde ne yaşadığınıza, hareketlerinize dikkat edin lütfen ya. Böyle saçmalıklar yüzünden ailece sinemaya gidemez olduk, sizin yerinize biz utanç duyuyoruz. Özel şeylerinizi özel alanlarınızda yaşayın. "Dövüşeceklerine sevişsinler ne var bunda" diyenler gelebilir hemen... Gidip evlerinde sevişebilirler, topluma açık alanlarda değil.

"Aa opustun artik seviseceksin mecbur" diyen olmus mu, ben görmedim. Aksine zaten konu sahibinin sevgilisi de uyarinca durmus.

Herkesin dedigi su: sen memeni ellemesini istersen, bu adam sinirin ne oldugunu anlayamaz. Bu nedenle popona hamle yapar ama bu adami sapik, tacizci yapmaz. Adam konu sahibi ileri gitmeye hazir diye devamini getirmis, konu sahibi istemeyince de bitirmis zaten.
ha popo ha meme ne farkı var gibisinden bir şeyle okuduğum için yazdım kadın poposundan huylanıyor belki diye düşündüğüm için yazdım..birazdan gelirler sen de haketmişsinciler zaten ya ben kamu spotu yapacağım böyle sitede olduğum sürece yanlış kanıları değiştirmek adına.

şimdi tekrar okudum o zaman öpüşmeyecektin,meme kutsal değil popo mu kutsal falan denmiş örneklendireyim de yanlış anlaşılma olmasın aramızda diye yazayım dedim ^^

Ne demek istediginizi anlayamadim?
Sizin deger yargilariniza sinemaya gitmek ters dusuyorsa onu bilemem. Ancak Sinema herkesin , cins ayirmaksizin FILM izlemeye gittigi bir mekandir.
Sizin ahlak anlayisinizda ciddi bir terslik var.

Latife yapmis siz anlamadinizmi?

İyi de mesele kadının poposunu elletmemesi değil bence. Tabi ki nerede duracağına o karar verir de burada arkadaşın dert ettiği şey, başlıkta erkek arkadaşının onu kullanıp kullanmadığı, mesajlarından anladığım kadarıyla da durumun kendisini erkek arkadaşı karşısında küçük düşürüp düşürmediği.

Bu durumda da bence erkek arkadaş, kız arkadaşının öpücüklerinden ve uzun zamandır güzel bulduğu göğüslerine dokunmasına müsaade etmesinden cesaret bulmuş, daha ileri gitmek istemiş. Arkadaş ötesini istemediğini belirtince de saygı duymuş, bir daha olmaz demiş. Yani ortada doğal olarak tahrik olmuş/edilmiş bir erkek var. Niyeti kullanmak olsa bunun için 4 ay beklemez. Tamamen karşıdan gelen sinyalleri öyle okuduğu için olmuş. İkincisi böyle bir şey için benim hakkımda ne düşünür endişesi var ki bence sadece kafası karışık diye düşünür. Kız arkadaş bilinçaltındaki belirli nedenlerden ötürü cinsel ilişkiyi ve ona giden yolu evlenmeden önce yapılmaması gereken bir şey olarak düşünüyor. Fakat öte yandan fiziksel ve belki ruhsal olarak yapmak istiyor. Bu ikilem arasında kalmış. O da onun ölçüp tartacağı bir şey. Çünkü bu konu herkesin kendi inanç ve düşünce şekline göre değişiyor. Ben derim, günah, öpüşmemen bile gerek. Başkası der, içinden sevişmek geliyorsa seviş, istediğini yap. O yüzden bence bizim dediklerimize göre değil, kendi durumuna göre karar vermeli.

İyi de mesele kadının poposunu elletmemesi değil bence. Tabi ki nerede duracağına o karar verir de burada arkadaşın dert ettiği şey, başlıkta erkek arkadaşının onu kullanıp kullanmadığı, mesajlarından anladığım kadarıyla da durumun kendisini erkek arkadaşı karşısında küçük düşürüp düşürmediği.

Bu durumda da bence erkek arkadaş, kız arkadaşının öpücüklerinden ve uzun zamandır güzel bulduğu göğüslerine dokunmasına müsaade etmesinden cesaret bulmuş, daha ileri gitmek istemiş. Arkadaş ötesini istemediğini belirtince de saygı duymuş, bir daha olmaz demiş. Yani ortada doğal olarak tahrik olmuş/edilmiş bir erkek var. Niyeti kullanmak olsa bunun için 4 ay beklemez. Tamamen karşıdan gelen sinyalleri öyle okuduğu için olmuş. İkincisi böyle bir şey için benim hakkımda ne düşünür endişesi var ki bence sadece kafası karışık diye düşünür. Kız arkadaş bilinçaltındaki belirli nedenlerden ötürü cinsel ilişkiyi ve ona giden yolu evlenmeden önce yapılmaması gereken bir şey olarak düşünüyor. Fakat öte yandan fiziksel ve belki ruhsal olarak yapmak istiyor. Bu ikilem arasında kalmış. O da onun ölçüp tartacağı bir şey. Çünkü bu konu herkesin kendi inanç ve düşünce şekline göre değişiyor. Ben derim, günah, öpüşmemen bile gerek. Başkası der, içinden sevişmek geliyorsa seviş, istediğini yap. O yüzden bence bizim dediklerimize göre değil, kendi durumuna göre karar vermeli.
ben konu sahibine demedim onları,önceki sayfalarda suçlayıcı yorumlar vardı onlara istinaden yazdım.kendisine de istemediği hiçbir şeyi yaşamamasını tavsiye ettim:)

ben konu sahibine demedim onları,önceki sayfalarda suçlayıcı yorumlar vardı onlara istinaden yazdım.kendisine de istemediği hiçbir şeyi yaşamamasını tavsiye ettim:)

Evet, sonradan okudum o mesajları.

O apayrı bir kafa, yargılamayı pek sevdiğimizden oluyor.

Aynen ozlemistim izinden dondum ve ilk defa sehvetle optum
Sacini oksadim
Ondan once ellerindeki tuyu oksadim
Bacaklarini salliyordu anladim bisi hormonlari costu kac kere gittik sinemaya boyle olmadi opmustuk o kadar
Gogsume dokun diyince de kac kerr emin misin die sordu bilio kafama takiom kewke takmasam boyle bir adam iste dusunceli

Vesveselere kaldim suan oysa haberi bile yok

Belime satilmistiii
Eliyle dokundu anlamadim popoma bisi demeyim dedim
Yumusak dokundu o an anlamadim
Durunca anladim elini cek dedim olay buu
:KK8: yalnız ben burda fena coşmuş hormonlar görüyorum. Ya hiç coşturma tribünleri yada gidin adam akıllı yes meme yes popo olayına girin.

Sorun şuradan çıkıyor bence

Kadınlar öpüşmeye, cinsellikten ayrı romantik bir eylem olarak bakıyorlar çoğunlukla.

Erkekler ise cinselliğin ilk adımı olarak görüyor. Yani onlara göre öpüşmeyle cinselliğe girilmiş oluyor ve devam edilmesi de gayet doğal bu durumda.

Sorun tamamen buradan kaynaklanıyor bana göre.

Fakat birçok sevgili öpüşüyor, her öpüşmenin sonu erkeğin eli kızın poposunda bitmiyor. Sonuçta öpüşmenin de şekilleri var. Erkek için de romantik olabilecek öpüşme de olabilir, şehvet içeren öpüşme de olabilir ki konu sahibi, sevgilisini şehvetle öptüğünü belirtmiş zaten. Bu zamana kadarki öpüşmelerde böyle bir şey olmamıştı da demiş yanlış hatırlamıyorsam. Yani burada mesele kız arkadaşın, erkek arkadaşını şehvetle öpmesi, sadece algı farkı değil.

Ay kııız, ver kurtul :D Dokun dedim dokundu, elini çek dedim çekti. Ama kullanıyor mu? Adam böyle düşünmüyordur umarım. Hormonlara özgürlük! ;-)

Back
X