Erkek arkadaşım beni oyalıyor mu acaba?

Poche

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
93
26
3
Yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle farklı şehirlerde oturuyoruz. Evlenmek istiyorum ben çünkü 1 buçuk yıldır onu görmedim. Buluşamıyoruz da bi türlü. Borçları var biraz evlenicez diyo ama bi zaman vermiyo. Ailemde biliyor kuzenlerim hep seven insan gelir ister bahane buluyo seni oyalıyo nasıl olsa bekliyo falan diyorlar. Korkuyorum acaba beni gerçekten oyalıyor mu. Net bi zaman vermiyo hiç. 10. Ay demiştik şmdi yine yok 3 4 ay sonra diyo şimdide. Ne düşüneyim acaba gerçekten kuzenlerim ablam haklı mı :(

Evet üni de görüşmeye başladık malum bitince ayrı kaldık

Peki onun ailesi seni biliyor mu? Nasıl güvenebiliyorsun? Seven bir erkek nasıl 1bucuk yıl görmeden dayanabilir ki. Ben de kuzenlerine ve ablana hak veriyorum.

Peki onun ailesi seni biliyor mu? Nasıl güvenebiliyorsun? Seven bir erkek nasıl 1bucuk yıl görmeden dayanabilir ki. Ben de kuzenlerine ve ablana hak veriyorum.
Evet ailesiyle tanıştım okudugumuz yere gelmişlerdi 2 hafta zaman geçirdim onlarla herkesi tanırım onlardan yani. Ayriyetten şimdi de hep görüşüyorum onlarla telefonda. Güven duygusu var bi şekilde nasıl olduğunu da anlamış değilim. O güveni vermiş bana bi kere en başından. Hiç bir açıgını falan yakalamadım.

Yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle farklı şehirlerde oturuyoruz. Evlenmek istiyorum ben çünkü 1 buçuk yıldır onu görmedim. Buluşamıyoruz da bi türlü. Borçları var biraz evlenicez diyo ama bi zaman vermiyo. Ailemde biliyor kuzenlerim hep seven insan gelir ister bahane buluyo seni oyalıyo nasıl olsa bekliyo falan diyorlar. Korkuyorum acaba beni gerçekten oyalıyor mu. Net bi zaman vermiyo hiç. 10. Ay demiştik şmdi yine yok 3 4 ay sonra diyo şimdide. Ne düşüneyim acaba gerçekten kuzenlerim ablam haklı mı :KK43:

cnm 3 4 ay sonra karsına al konus. yıne uzatıcaksa bence hayatına bak derım. sadece istedigi 4 ayı ver ona bakalım ne yapıcak. ama 4 aydan sonra yıne uzatmaya gıdıcekse bundan bı cacık olmaz kac derim. senelerını onla heba etme

1,5 yıl görüşmeden nasıl evlilik düşünebiliyorsunuz cesaretinize bi alkış.

Öyle diyolar diye öyle mi oluyor yani belki adamın sıkıntıları var belki bir şey var belki erken diye düşünüyor olabilir

Yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle farklı şehirlerde oturuyoruz. Evlenmek istiyorum ben çünkü 1 buçuk yıldır onu görmedim. Buluşamıyoruz da bi türlü. Borçları var biraz evlenicez diyo ama bi zaman vermiyo. Ailemde biliyor kuzenlerim hep seven insan gelir ister bahane buluyo seni oyalıyo nasıl olsa bekliyo falan diyorlar. Korkuyorum acaba beni gerçekten oyalıyor mu. Net bi zaman vermiyo hiç. 10. Ay demiştik şmdi yine yok 3 4 ay sonra diyo şimdide. Ne düşüneyim acaba gerçekten kuzenlerim ablam haklı mı :KK43:
kuzenlerin haklı boşa harcama zamanını bir daha gelmez bu zamanlar

Niçin ilk defa gördüğümüz bir peynirin evsafı hakkında söz söylemekten kaçındığımız halde ilk rast geldiğimiz insan hakkında son kararımızı verip gönül rahatlığıyla öteye geçiyoruz?

Der Kürk Mantolu Madonna'nın 38. sayfasında Sabahattin Ali...

KK'da gördüğüm ve bağıra çağıra söylemek istediğim tek şey bu son yoruma bakarak.:kahve:

1 bucuk yil seni hic gormeden durabiliyisa bi omur durur.
Sen birak, ona zahmet olmasin.Hic de uzme tatli canini :63:

Bir bucuk yil!
Ve ayni ülkedesiniz değil mi?
Eğer aynı ülkede yaşiyorsaniz ve adam hapishanede falan değilse bu durum çooooook kötü.
Ya onun ya sizin bir sekilde buluşma ayarlamaniz gerekirdi.
Bence sorun evlilikten de ziyade adamin fazlasiyla bahane sever olmasi. Yaniniza gelmemek icin binlerce mantikli bahane önerdiğine eminim,
İsteyen bir insan her türlü bir yolunu bulurdu
Sonucta havaalansiz sehir yok. Ve ne kadar uzak da olsa bir ucaga binebilirsiniz. Daha gecen ay p*gasus kampanya yapti,ucak biletleri vergiler dahil yurtici 12lira -yurtdisi 60 liraya bilet vardi. Ben mesela kampanyaya iki gun sonra yetiştim yine de 25tlye ucak bileti bulabildim. İsteyen insan herrr şekilde bir yolunu yaniniza gelirdi . çalişsa yillik izin denen birşey var yani.
İnsan sevgilisini nasil görmek istemez?

Haricten gazel okuyor gibi oldum ama ah ben neler yaşadim cooooooook uzak bir mesafede birini tekrar görebilmek için. Parkta yattim desem biraz tezahür edebilirsiniz :)
O yüzden çok kızıyorum böyle fedakarlik yapip buluşmayan çiftlere.

Oyalama konusuna gelirsek de yukarida bir arkadaş soylemis
3 ay diyosa bekleyin ama o tekrar 4 ay olursa vurun d.tüne tekmeyi

• Beğen
Reactions: anu
Back
X