• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım beni sinir etti!

PrincessOfwales

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
537
6
68
Karaman
Selam kızlar,
Büyük bir dert değil belki ama az önce çıldırdım resmen!
Erkek arkadaşımın arkadaşı 3 ay sonra evleniyor.
Düğüne gidicez, hediyelerimizi takıcaz.
En sonunda çıldırdım, kolunu cimcirdim. Evet yaptım bunu:KK47::KK47:
Sonunda da ya beni geçiştirmek için, yada fikrini değiştirdiği için -bilemiyorum- tamam dedi.
Ama ben şuan çok gerginim.
Bu istediğim saçma sapan yada olanaksız, yersiz bir şey değil.

Son düzenleme:
bencede biraz abartmışsınız. düğününüzde tabiki de dans edersiniz şimdiden düşünmeyin.... burçla alakası yok benim eşimde oğlak dans etmeyi çok sever. ha inat için söylüyorsanız mutlaka kabul edecektir üstelemeyin.....

dans etmeyi niye bu kadar istemediğini sorsaydın, illa ki ikna ederdin bi şekilde. bunun için sormadan etmeden tartışmak sinir yapmak gereksiz bence. kolunu cimciklemekten de bişey olmas iyice bursaydın :8:

yazık ya çocuğa...sen döversin ilerde bunu:1: sakin olmalısın...

bide psikoloji okuyorum:1: bu ara roaccutane kullanıyorum, altüst etti duygularımı.

Allah başka dert vermesin ne diyeyim...

amin, hepimize.

bencede biraz abartmışsınız. düğününüzde tabiki de dans edersiniz şimdiden düşünmeyin.... burçla alakası yok benim eşimde oğlak dans etmeyi çok sever. ha inat için söylüyorsanız mutlaka kabul edecektir üstelemeyin.....

haklısın, ama bi olay hallolmayınca, muallakta kalınca ben sabredemiyorum.
ille çözümlensin istiyorum:14:

anlıyorum canım biryandanda hak vermemek mümkün değil biz kadınlar ayrıntılarda gizliyiz
6.hissimiz oldukça kuvvetlidirde:26:

nasıl sinir etti beni anlatamam, 20 yaşındayım, azıcık beni de anlaması lazım bu adamın ya:14:

dans etmeyi niye bu kadar istemediğini sorsaydın, illa ki ikna ederdin bi şekilde. bunun için sormadan etmeden tartışmak sinir yapmak gereksiz bence. kolunu cimciklemekten de bişey olmas iyice bursaydın :8:

öyle uyuz huyları var, sebebi bile olmayabilir.
bak bir örnek vereyim.
annesiyle babası gezmeyi çok severler, sevgilim 10-15 yaşlarındayken arabalarıyla gezmeye giderlermiş, istemediği bi yerse sırf gıcıklığına arka koltukta gözlerini yumarmış.
hiçbir yer görmezmiş.
olaya bak:1:

Allah seni yaa :1: Okurken komik geldi valla :1: Sen dert olarak görüyosan Allah başka dert vermesin ..Bunlar çok ufak tefek şeyler bence :54:

Son düzenleme:
öyle uyuz huyları var, sebebi bile olmayabilir.
bak bir örnek vereyim.
annesiyle babası gezmeyi çok severler, sevgilim 10-15 yaşlarındayken arabalarıyla gezmeye giderlermiş, istemediği bi yerse sırf gıcıklığına arka koltukta gözlerini yumarmış.
hiçbir yer görmezmiş.
olaya bak:1:

Hiç güleceğim yoktu yaa o ne inatmış öyle :1: :1: :1:

Allah seni yaa :1: Okurken komik geldi valla :1: Sen dert olarak görüyosan Allah başka dert vermesin ..Bunlar çok ufak tefek şeyler bence :54:

amin canım :1: aslında dert olarak görmüyorum, sadece sinir oldum, paylaşıp akıl almak istedim.
eveeet aşırı inat:47:

abartının da ötesi bence..o kadar basit bi sorun ki..sorun bile diyemiyorum...

kimine göre bu basit, kimine göre de mutfak dolaplarının kaplanması.
bence böyle kestirip atılmamalı. İnsanların değer yargıları farklı olabilir.

Benim eşimde dans etmeyi, oynamayı ,resim çektirmeyi hatta gezmeyi bile sevmez birtek düğünümüzde oynamıştır.Alıştım ben artık malesef:47:

Benim eşimde dans etmeyi, oynamayı ,resim çektirmeyi hatta gezmeyi bile sevmez birtek düğünümüzde oynamıştır.Alıştım ben artık malesef:47:

canım bir kaç mesaj yukarı bakarsan aslında bu sorun değil, tamamen bizim şımarıklığımızmış.
yaşam standartımız, alışkanlıklarımız, hobilerimiz ne olursa olsun ''kocam beni dövdü, aldatılıyorum'' gibi konular açmadığımız sürece abarttığımız, şükürsüz olduğumuz düşünülüyor.
beni anladığın için çok teşekkür ederim:16::16:

benceee fazla fazla abartmıssınn esımle 2 sene beraber olduk hıc bır dugunde dans etmedık 1 senelık evlıyım toplasan 3 kez dans etmısızdır erkekler pek sevmez boyle seylerı

Şaşırtmış seni nişanlın.
Kırıldığın için de tepki vermişsin.
Dans etmek yakınlaşmaktır, bu açıdan bakıp reddedildiğini de düşünmüş olabilirsin belki.
Eminim ki nişanlın üzüleceğini bilse farklı davranırdı, zaten sonradan geçiştirmek için dahi olsa tamam demiş.. Umursamaz davranıp tavrını devam ettirmemiş..
Zamanla birbirinizin evetlerini hayırlarını daha iyi tanıyıp ona göre davranırsınız.. Hep böyle olacak diye birşey yok.. Evlilik insanı törpülüyor..

Back
X