- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
- Konu Sahibi pistachio_27
Canım Youtubeden kendini sevmekle ilgili birçok Frekans, Subliminaller ve Olumlamalar var onlari bol bol dinle. Bunlar bilincaltina yavas yavas yerlesecektir. Bunun disinda. Bir kagit kalem al, iyi taraflarini, kendinden sevdigin herseyi yaz. Bunlari kendine hep tekrarla. Hatta aynanin karsisina gec kendine iltifatlar et. Bilincaltin zaten iltifatin baskasindan degil kendinden geldigini farketmez bile.valla bazı insanlarla da anladığı dilden konuşmak lazım bence. sende de aynı sorun var mıdır yok mudur bilemem ama ben bana böyle yaklaşan birine beş kat daha fazlasını verip bi güzel eşekten düşmüşe çevirirdim adamı.
bi de o spritüel çalışma hakkında zahmet olmazsa bana özelden bilgi verebilir misin? benim de yapmam lazım bu aralar ama kafama göre bişey bulamadım. sanırım birinin tavsiyesini almaya ihtiyaç duyuyorum. yani video mu izliyorsun, kitap mı okuyorsun, ne yapıyorsun bunları merak ediyorum. :)
Insan bu çalismalari yaptikca gercekten gözle görülür sekilde güzellesiyor. Ben canli kanitiyim.