• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım benimle Egonu yarıştırıyor?

valla bazı insanlarla da anladığı dilden konuşmak lazım bence. sende de aynı sorun var mıdır yok mudur bilemem ama ben bana böyle yaklaşan birine beş kat daha fazlasını verip bi güzel eşekten düşmüşe çevirirdim adamı.

bi de o spritüel çalışma hakkında zahmet olmazsa bana özelden bilgi verebilir misin? benim de yapmam lazım bu aralar ama kafama göre bişey bulamadım. sanırım birinin tavsiyesini almaya ihtiyaç duyuyorum. yani video mu izliyorsun, kitap mı okuyorsun, ne yapıyorsun bunları merak ediyorum. :)
Canım Youtubeden kendini sevmekle ilgili birçok Frekans, Subliminaller ve Olumlamalar var onlari bol bol dinle. Bunlar bilincaltina yavas yavas yerlesecektir. Bunun disinda. Bir kagit kalem al, iyi taraflarini, kendinden sevdigin herseyi yaz. Bunlari kendine hep tekrarla. Hatta aynanin karsisina gec kendine iltifatlar et. Bilincaltin zaten iltifatin baskasindan degil kendinden geldigini farketmez bile.

Insan bu çalismalari yaptikca gercekten gözle görülür sekilde güzellesiyor. Ben canli kanitiyim.

Canım Youtubeden kendini sevmekle ilgili birçok Frekans, Subliminaller ve Olumlamalar var onlari bol bol dinle. Bunlar bilincaltina yavas yavas yerlesecektir. Bunun disinda. Bir kagit kalem al, iyi taraflarini, kendinden sevdigin herseyi yaz. Bunlari kendine hep tekrarla. Hatta aynanin karsisina gec kendine iltifatlar et. Bilincaltin zaten iltifatin baskasindan degil kendinden geldigini farketmez bile.

Insan bu çalismalari yaptikca gercekten gözle görülür sekilde güzellesiyor. Ben canli kanitiyim.
Frekansları tavsiye etmem. Alttaki mesajda ne dediğini bilmiyoruz. Çok derine inmek istemem ancak uzak durmanız gerektiğini söylemeliyim. Olumlamalar da, travma çözümünden sonra çok daha etkili olur.

Nedenmi böyle düşünüyorum? Baslarda azda olsa bana Iltifat eden Adam hiç iltifat etmez oldu. Ki genel olarak Kadin veya Erkekten çok Iltifat Alan biriyim. Ama asıl beni böyle düşündüren konu, bana geçmişinde ona aşık olan kızları ballandira ballandira anlatmasi. Sonrada lafin sonuna koydugu şu cümle: hiç kizlarin üzerine düşmedim ama onlar hep pesime düstüler. Halada öyle. 36 yaşındaki adam 20 Sene önce ona asık oldugunu düsündügü kiza kadar gitti.

Biran kendi kendime dedimki bendemi anlatsam karsilik olarak sonra dedim yok yahu missilleme niyetiylede olsa cok sacma birsey bu. Kat be kat fazlasini anlatabilirdim agzida acik kalirdi esasinda.

Bunun gibi birçok misal verebilirim aslinda ama konuyu uzatmak istemiyorum. Ben kendisini aslinda kendine aşırı güvenen, burnu yere Düşse kaldirmayacak kadar Egolu biliyorum ama birseyleri ispat çabasina girmesi acaba Egosu sadece şişmemi diye düşündürdü beni.

Çok dikkat ceken güzel bir Bayanim ama kendisini bana ispat etmesine aslinda hiç gerek yok ben ona bayilmasam zaten beraber olmam ki.

Resmen sirf bu yüzden sogudum adamdan. Yoksa banamı öyle geliyor acaba?
Nasrsist adam is coming soon..kaç bacim kacccc bu adam narsizm belirtileri veriyor eger karşısında miyminti durur ipleri eline verir onun cümlelerine moralini bozarsan yandın demektir narsistler bayılır böyle şeylere.. Bu adama yapacağın tek şey bak bu konular çok gereksiz sana da hiç yakışmıyor bunlar 18li yaşlardaki erkeklerin çocukça yaptığı sohbetlere benziyor sen yaşına uygun davran benim güzelliğim zekam sana yeter de artar bile ha yetmiyor hala geçmişe özlem duyuyorsan oturup ilişkimizin geleceği hakkında bir konuşabiliriz de ve seyret

Frekansları tavsiye etmem. Alttaki mesajda ne dediğini bilmiyoruz. Çok derine inmek istemem ancak uzak durmanız gerektiğini söylemeliyim. Olumlamalar da, travma çözümünden sonra çok daha etkili olur.
Frekanslarda mesaj yokki sadece enerjini dengeliyor. Sublimallerde mesajlar var ama emin olmak isterseniz Olumlamaları dinleyebilirsiniz.

Nedenmi böyle düşünüyorum? Baslarda azda olsa bana Iltifat eden Adam hiç iltifat etmez oldu. Ki genel olarak Kadin veya Erkekten çok Iltifat Alan biriyim. Ama asıl beni böyle düşündüren konu, bana geçmişinde ona aşık olan kızları ballandira ballandira anlatmasi. Sonrada lafin sonuna koydugu şu cümle: hiç kizlarin üzerine düşmedim ama onlar hep pesime düstüler. Halada öyle. 36 yaşındaki adam 20 Sene önce ona asık oldugunu düsündügü kiza kadar gitti.

Biran kendi kendime dedimki bendemi anlatsam karsilik olarak sonra dedim yok yahu missilleme niyetiylede olsa cok sacma birsey bu. Kat be kat fazlasini anlatabilirdim agzida acik kalirdi esasinda.

Bunun gibi birçok misal verebilirim aslinda ama konuyu uzatmak istemiyorum. Ben kendisini aslinda kendine aşırı güvenen, burnu yere Düşse kaldirmayacak kadar Egolu biliyorum ama birseyleri ispat çabasina girmesi acaba Egosu sadece şişmemi diye düşündürdü beni.

Çok dikkat ceken güzel bir Bayanim ama kendisini bana ispat etmesine aslinda hiç gerek yok ben ona bayilmasam zaten beraber olmam ki.

Resmen sirf bu yüzden sogudum adamdan. Yoksa banamı öyle geliyor acaba?
🫣 itici davranmış ama bu hareketinin itici olduğunu belli edin bence, yoksa farklı versiyonlarda uygulamaya devam edebilir. Ayrıca bu tarz laflar manipülatif insanların konuşmaları, sizi manipüle edecek sözde. Ve gerçekten bu kişilerden ben çok korkarım, arkadaşlık dahi kurmam ancak hazırsanız uzun vadede daha farklı manipülasyonlara, en azından farkında olduğunuzu belli edin bence. O da bilerek yapmıyordur muhtemelen ama yapı işte… Bu arada spiritüel gelişiminiz çok hoşuma gitti🤩 ben de çok güzel bir kadınım ve çok sevilirim ancak fiziğim güzel. Böyle gözlerimin içi parlasın enerjim güzellik katsın istiyorum kendime, sizde ne kadar sürede etki etti olumlamalar?

🫣 itici davranmış ama bu hareketinin itici olduğunu belli edin bence, yoksa farklı versiyonlarda uygulamaya devam edebilir. Ayrıca bu tarz laflar manipülatif insanların konuşmaları, sizi manipüle edecek sözde. Ve gerçekten bu kişilerden ben çok korkarım, arkadaşlık dahi kurmam ancak hazırsanız uzun vadede daha farklı manipülasyonlara, en azından farkında olduğunuzu belli edin bence. O da bilerek yapmıyordur muhtemelen ama yapı işte… Bu arada spiritüel gelişiminiz çok hoşuma gitti🤩 ben de çok güzel bir kadınım ve çok sevilirim ancak fiziğim güzel. Böyle gözlerimin içi parlasın enerjim güzellik katsın istiyorum kendime, sizde ne kadar sürede etki etti olumlamalar?
Olumlamalari Çok uzun süre yapmadım ama 21 Günde bir bilincalti kendini yeniledigi icin fark görebilirsiniz. Ama ben kilo vermeye basladigimdan beri insanlardan cok iltifat aliyorum onunda etkisi cok bence. Size bol bol iltifat eden insanlarla dostluk edin, olmadi aynanin karsisina gecip kendinize iltifat edin dedigim gibi. Bilincaltiniz icin hic bir fark yok.

Manipulativ oldugunu farkli konularda bende farkettim. Benim gibi ici dişi bir bir Insanin boyunu asacak derecede aslında.

Eski konularına bakarsak bu herifin işe yaradığı tek yer var
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin :işsiz:
Allah her şeyi bir kişide vermiyor maalesef.
Ben de senin gibi bazı şeylerde çook memnunum ama mesela Onun gülmekten öldüğü şeylere gülümseyemiyorum bile🤦‍♀️

Kimdir bu, internetten karı kızla konuşan abi mi:

Onunla da zaten sevgili olduğunuzu sanmıyorum :bicak:

Bu herifle bu aptalca muhabbetleri yaparken çocukların nerdeydi tam olarak???

Kimdir bu, internetten karı kızla konuşan abi mi:

Onunla da zaten sevgili olduğunuzu sanmıyorum :bicak:

Bu herifle bu aptalca muhabbetleri yaparken çocukların nerdeydi tam olarak???
Öncelikle sevgili olup olmadigimiz konusunda beni aydinlattigin icin vok tesekkür ederim 😄

Ikincisi zorla Linç kasmaya çalısman cok aptalca ama yinede acikliyayim canim. Benim cocuklarimin bir Babalari var ve Babalarinda kalma haklari var. Cocuklarimla yapisik ikizler degiliz. Izin verirsen arta kalan zamanlarda kendi hayatimi yasamak istiyorum cok özür dileyerek.

Mahalle baskisi hep böyle akil fukaralari yüzünden var.

Öncelikle sevgili olup olmadigimiz konusunda beni aydinlattigin icin vok tesekkür ederim 😄

Ikincisi zorla Linç kasmaya çalısman cok aptalca ama yinede acikliyayim canim. Benim cocuklarimin bir Babalari var ve Babalarinda kalma haklari var. Cocuklarimla yapisik ikizler degiliz. Izin verirsen arta kalan zamanlarda kendi hayatimi yasamak istiyorum cok özür dileyerek.

Mahalle baskisi hep böyle akil fukaralari yüzünden var.

Niye linc yapayım ki konu sahibesi, sadece burda bazı üyeler var ki sürekli aynı konuları açıyorlar. Sen de onlardan birisin, konseptin hep aynı: bu adam bana neden değer vermiyor. Lakin açtığın konu başlıkları değişiyor sadece bana kola almadı, benimle yarış yaptı, beni niye takmadı ... Diğer üyelere yazık gerçekten, hiç akıllanmayacak bir konu sahibesine akıl vermek için yoruluyorlar. sadece diğer üyelere yardımcı oluyorum. Bir de bilmeyenler normal bir ilişkiymiş gibi yorum yapıyorla. Aynı adam için kactır tavsiye istiyorsun, valla akıllanamadın bir türlü. Adamın şeyi altından sanırsam, amma horlattın kendini şu adam seninle takılsın diye senin adına ben utanıyorum artık :bicak:

Son düzenleme:
Back
X