Nedenmi böyle düşünüyorum? Baslarda azda olsa bana Iltifat eden Adam hiç iltifat etmez oldu. Ki genel olarak Kadin veya Erkekten çok Iltifat Alan biriyim. Ama asıl beni böyle düşündüren konu, bana geçmişinde ona aşık olan kızları ballandira ballandira anlatmasi. Sonrada lafin sonuna koydugu şu cümle: hiç kizlarin üzerine düşmedim ama onlar hep pesime düstüler. Halada öyle. 36 yaşındaki adam 20 Sene önce ona asık oldugunu düsündügü kiza kadar gitti.
Biran kendi kendime dedimki bendemi anlatsam karsilik olarak sonra dedim yok yahu missilleme niyetiylede olsa cok sacma birsey bu. Kat be kat fazlasini anlatabilirdim agzida acik kalirdi esasinda.
Bunun gibi birçok misal verebilirim aslinda ama konuyu uzatmak istemiyorum. Ben kendisini aslinda kendine aşırı güvenen, burnu yere Düşse kaldirmayacak kadar Egolu biliyorum ama birseyleri ispat çabasina girmesi acaba Egosu sadece şişmemi diye düşündürdü beni.
Çok dikkat ceken güzel bir Bayanim ama kendisini bana ispat etmesine aslinda hiç gerek yok ben ona bayilmasam zaten beraber olmam ki.
Resmen sirf bu yüzden sogudum adamdan. Yoksa banamı öyle geliyor acaba?