Erkek arkadaşım bir türlü bana inanmıyor

Pelokaro

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
4
-7
1
34
Merhabalar herkese... Daha yeni üye oldum. Çok büyük bir derdin içinde kaldım ben. Nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Erkek arkadaşımla yaklaşık üç dört aydır cinsellik yaşıyoruz. Tam bir cinsel birleşmeyi geçen hafta yaşadık. Daha önceki kız arkadaşları tarafından bekaret konusundan kandırılmış. Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs. Neyse ben daha önce kimseyle yatmadım. Ondan önce sadece bir tane sevgilim oldu onunla da yakınlaştık ama cinsel birliktelik boyutuna hiç varmadık. Ben tüm detaylarıyla eski sevgilimle neler yaşadığımı da ona anlatmıştım. Geçen hafta birlikte olduk ve bozuldu muhtemelen çünkü kan geldi o bölgeden. İç çamaşırımda günlük ped vardı. Şu an beni itham ediyo ben adetmişim sözde ve onu kandırıyomuşum salak yerine koyuyomuşum. Kanı sildiğim peçeteyi kadın doğumcu bir tanıdığına vermiş. Eğer yalan söylüyosam yüzüme bakmicakmış bir daha. Peçeteden anlaşılabiliyor mu? Eğer anlaşılıyorsa inşallah çıkar ortaya da günahımı aldığını anlar. Bir de o hafta boyunca ben geciktirici ilaç almıştım. Adet olmam imkansız. Ya bide sorum geciktirici almışken, acaba rahim zorlandığı için gelen kan adet kanı olabilir mi? Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi. Yardım edin allah rızası için elim kolum bağlandı .

Gercekten cok sacma bisey sormussunuz.. Size inanmayan birine kendinizi ispatlamaya çalışmanız ne kadar küçültücu bir durum..peceteden kan tahlilide ayrica cok cahilce..dalga geçer gibi sorular soruyorsunuz..

hem bekaretinizi ona veriyorsunuz hem de onu ikna etmek durumunda kalan sizsiniz.. belli ki kendi cok naneler yedigi icin kadinlara guveni kalmamis. gecmis sizin gecmisiniz cocuk bile aldrimis olsaniz o yokken oldu.. onu aldatsaniz neyse hakki olur sormaya.. yasinizin cok genc oldugunu var sayiyorum.. iyi yapmamissiniz degmez bir insana vermissiniz bekaretinizi.. boyle tanidigim bir arkadas vardi cocukla yapamadi ayrildi. baska biriyle iliskiye basladigini duyunca bu psikopat uzuuun bir mail atti anlatti her seyi yeni sevgiliye sunu yasadik bunu yasadik diye.. sirf bozmak icin.. zannetmeyin ki bu tip erkekler adam gibi yasanilanlari sakli tutar, yayin etmez millete, gecmise yasanmisliklara saygi duyar.. dedigini yapmadiginiz ilk firsatta tehdit, psikolojik siddet, ileride belki fiziki siddet.. onu giyme bunu yapma oraya gitme.. calisma evde otur.. bana karisma sensiz disari cikarim.. sonra aldatir bir de ustune.. mayasi bozuk cunku.. en az zararla inatlasmadan damarina basmadan ayril.. gerekirse iddiasini sineye cek.. sana guvenmesin baskasiyla olmus bu desin ayrilsin.. cocugun olsa yarin cocuk benden mi bakalim da der..

Ben onca yazidan en cok YATMAK kelimesine takildim Nasil bir itham, degmeyecek birine karsi neden kendini boyle kucuk dusuruyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…