Erkek Arkadasim bugün Askere gitti cok mutsuzum :((

tugce29

:-)
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
279
14
48
Selam Kizlar,

erkek arkadasim bugün askere gitti kendisi zaten Türkiyede bende Almanyada yasiyorum ama tabiki her dakkika mesajlasiyorduk telefonda tangoda konusup görüsüyorduk. Simdi onuda yapamicagim onu simdikten cok özlüyorum ve tabiki korkuyorumda ( Gözlerimdeki yas durmuyor. Erkek arkadasi askerde olan baska birisi varmi acaba? Biraz sakinlesmek icin ne yapabilirim öneriniz varmi ? Daha bide ilk günü yani 365 gün nasil dayanicam. Agustosta ama türkiyeye ucucam cok sükür oda yanima gelicek 15 günlügne tatil alicak. Ama suan cok mutsuzum ben

benim sevgilimde yarın bu saatlerde gidecek seni teselli etmek isterdim ama bende seninle aynı durumdayım

cok zor bi durum canim seni cok iyi anliyorum allahim sanada sabir versin

kim ne derse boş canım bazılarına göre çok abartıyoruz geçen konu açtım böyle yorumlar aldım şaşırdım vallahi o yüzden kim ne derse desin senin duyguların degişmiyor

aynen öyle canim maalesef... ama kimseylede paylasamiyorum cünkü kimse beni anlamiyor simdi sen anliyorsundur ama ben almanyada yasadigim icin burdaki arkadaslarim anliyamiyor bizde almanyada cünkü askerlik falan yok ondan burdan türkiyeden birileriyle paylasmak istedim canim....

Sayılı gün cabuk gecer derler ama bide sizlere sormalı...yada askerdekine...
İnşallah cok cabuk gecer kavuşursunuz.
Benimde nişanlım gidicek... üfffff :))

söyleyecek birşey yok malesef canımyaa

Canim dun gitti nisanlim deli gibi telefon bekliyorum cok zor bir durum Allah yardımcımız olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah hepimize sabır versin :2: Benim nişanlımda dün gitti

Başlarda evet çok zor gelir. Uykusuz mu aç mı üşüyor mu hasta mı v.b ; ama öyle de böyle de zaman geçiyor.
Size düşen sabırlı olmak. Rabbim tüm vatani görevini yapan askerlerimizi korusun.

Canım ben bunları atlatali neredeyse 2 sene olacak. Benim sevgilim 460 gün yaptı askerliğini. Ve biz ayni sehirdeyiz askere gitmeden önceki yaklaşık 3 senemin hepsini her günümü onuna geçirmiştir. Simdi 6,yilimizdayiz.. Evet ilk gittiği gün bi kabus yaşadım. O otobüsün onu götürdüğü ana şahit olurken canım gitti. Bitti hayat benim için dedim. Ama ne oldu. Biz o 460 günün hepsinde birbirimize tutunduk. Ben ona o bana destek olduk.. Gün saydik. Kavuşmak icin dua ettik her gün her gece her an... Bunu yasamak zorundaydık o yüzden birbirimize tutunup dayandik. Ben ona mektuplar yazdım. O bana orada şarkılar söyledi. Mektuplar yazdı... Evet zordu ama ne oldu. Zaman bi şekilde geçti. Bizim için çok büyük bi engel kalkmış oldu aradan. Kavuştuk. İşimizi gucumuzu duzenimizi oturttuk ve aradaki en büyük engel kalkınca Nisa. İçin gün sayar, evlilik planları yapar olduk:) demem o ki canini sıkma içini ferah tut.. Ona destek ol. Bu bi sınav de. Bi bu günleri de asarız de.. İnan ki geçiyor zaman... O zaman tüm yaralar iyileşecek. Eskisinden daha güçlü olacaksınız inan bana:)

Üzülme cnm.Gecicek inanki geciyor yani.Zaten belli bir sure gectikten sonra telefon kullanabiliyorlar.Yine gorusursunuz merak etme tatlimm.Benim erkek arkadasimda askerde uzun donem yapiyor.Daha dun gibi ama bak bitti cok az kaldi ruya gibi geldi gecti yani 2 ay sonra doncek koskoca askerlik bitti.Seninkide oyle gecicek uzulme sen uzulyrsen oda uzulur bunalir tatlimmm.Sen guclu olki oda guclu olsun

Son düzenleme:
Benim nişanlım gittiğinde dünya başıma yıkılmıştı. İlk aradığında 1 dk konuştuk sadece. Ama sonra telefon almıştı günde 2 saat falan konuşuyoduk kolay oldu öyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim nişanlım gittiğinde dünya başıma yıkılmıştı. İlk aradığında 1 dk konuştuk sadece. Ama sonra telefon almıştı günde 2 saat falan konuşuyoduk kolay oldu öyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimki de şuanda askerde gelmesine bir ay kadar kısa bir süre kaldı kısa dediğime bakma o bile uzun geliyor asker bekleyen sevgiliye...
ilk gittiğinde elimde telefon akşama kadar beklerdim ne zaman arayacak bir derdi var mı bir sorun oldu mu...
arasa bile en fazla 10 dk konuşabiliyorduk sonra sonra uzadı konuşmalarımız acemiliğinde daha az konuşursunuz telefon filan da sokamaz belki içeri gittiği yere göre değişir
ama usta birliğine geçince aramaları sıklaşır
sen de zamanla alışırsın canım onunla konuşamadığında ona anlatacağın söylemek istediğin herşeyi yaz askerliği bitince ya da tatile geldiğinde verirsin çok mutlu olur. hem sen de söylemek istediklerini içine atmamış olursun rahatlarsın.
ve nacizane bir tavsiyem tartışmalarda alttan almaya çalış çünkü onların psikolojileri gerçekten altüst oluyor. tüm düzenleri hayatları değişiyor ve sana yansıyor bu yaşadıkları. sen alttan alırsan askerlik sürecini daha rahat atlatırsınız. Şimdiden Allah kavuştursun...

Bnmkide gideli 2 gün oldu. Gitmeden önceki 1 hafta full ağladım. 2 gündür daha iyiyim. Yada kendimi kasiyorum ama umarım son zamanlarda isyan modd olmam....

Kıyamam Allah asker bekleyenlere sabır versin inşallah. Elinizden dua etmek dışında bişey gelmez içinizi ferah tutun sadece yoksa geçmez koca sene. Birde biraz daha anlayışlı olun askerlerinize ki sorun yasamadan gelip geçsin askerlik. Gerçekten seviyorsanız bu ayrılık iliskinizi çok daha güçlendirir.

2 seneyi geçti benim erkek arkadaşım geleli 15 ay bekledim. Hala o hasretin acısı içimdedir.

İnsallah tez zamanda kavusursun sevdğne tatlm bir sene sonra ede sennle ayni duygulari paylascam ve bu bni smdiden uzmeye basladi allah kimseyi sevdğnden ayri kymasn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…