Bende geçen sene bu zamanlar asker bekliyordum 8 gun kalmisti hatta :) biz bide ayriydik son 47 gunde baristik allah kavustursun canim azda olsa biliyorum inan cok zor. Telefonunu barisinca sokmaya baslamisti iceriye tuvalete falan girerdi orda konusurduk bi ses olsa korkardi cok sıkıydi onun yeri askerlik uzatiyorlarmis yakalayinca geceleri uyuyamazdim ya ararsa duymazsam diye :)
Evet gercekten ilk zamanlar cok zormus insallah Telefon aldiginda Daha sik konusabilirim :) yaziyorum zaten gercekten cok iyi geliyor yazdiktan sonra bi rahatliyorum :)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ah kiyamam ya :) ama seni öyle o sekilde aramasi cok tatli benimkindende beklerm onu deli oluyordur oda zaten Simdi konusamiyor ya benimle :)
Ah kiyamam ya :) ama seni öyle o sekilde aramasi cok tatli benimkindende beklerm onu deli oluyordur oda zaten Simdi konusamiyor ya benimle :)
Canim benimki subatta gitti anliyorum seni. Alisiyorsun bi zaman sonra mecburen baska yapaak birseyin yok cunku.... Ama bu aralar benimde sabrim kalmadi kotu hissediyorum ugras edin kendine mesgul et kendini surekli dusunme alismaya calisSelam Kizlar,
erkek arkadasim bugün askere gitti kendisi zaten Türkiyede bende Almanyada yasiyorum ama tabiki her dakkika mesajlasiyorduk telefonda tangoda konusup görüsüyorduk. Simdi onuda yapamicagim onu simdikten cok özlüyorum ve tabiki korkuyorumda( Gözlerimdeki yas durmuyor. Erkek arkadasi askerde olan baska birisi varmi acaba? Biraz sakinlesmek icin ne yapabilirim öneriniz varmi ? Daha bide ilk günü yani 365 gün nasil dayanicam. Agustosta ama türkiyeye ucucam cok sükür oda yanima gelicek 15 günlügne tatil alicak. Ama suan cok mutsuzum ben
Kesinlikle :) Allah kavuştursun
Hatta bi kere hic unutmam sabah saat 5 te aradi nöbetten gelmis bende uyandim hemennapiyorsun diyor bana uyuyodum dedim hee dogru dedi de epey gulmustuk boyle şeylere hazirlikli ol ne zaman arayacagi belli olmuyor
Canim benimki subatta gitti anliyorum seni. Alisiyorsun bi zaman sonra mecburen baska yapaak birseyin yok cunku.... Ama bu aralar benimde sabrim kalmadi kotu hissediyorum ugras edin kendine mesgul et kendini surekli dusunme alismaya calis
kuzum sabret ustalıkta hemen alır telefonu rahat rahat konuşursunuz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?