• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım çok kıskanç ne yapmalıyım? Siz neler yapıyorsunuz acil ?

ben sadece tayt askılı ve topukludan vazgeçtim diğerlerini hala giyiyorum . evliliklerin çoğu birbirine tahammülsğzlkten bitio bi kez olsun tahammül edeyim dedim ama zararlı ben çıktım

1-sen evli değilsin hatta daha nişanlı bile değilsin aşırı tahammüle gerek yok.

2-evliliklerin çoğu tahammülsüzlükten değil aldatma ve şiddetten bitiyor.çoğu kadın çocuğu için yıllarca dayağa bile katlanıyor.

3-sen bu adama tecavüz tarzı bir durum yaşadığını ama olmadığını anlattıktan sonra mı sana bakire misin değil misin diye yemin ettirdi? eğer öyleyse ağır bişeyler yazıcam o sevgilin olacak insan için.

benim güvenebileceğim hiç arkadaşım yok onunla paylaşmak istedim bunu ama daha beter etii :@

böle bişeyi ona anlatman çok normal geliyor bana, sonuçta gelecegini kurmak istedigin bir adamdan hayatındaki en büyük travmayı paylaşırsın tabiki de, onun tavrı normal deil be canım, sana destek olup anlamaya çalışması gerekirsen bu kadar üstüne gelmesi..

Asırı kıskanclık bana göre güvensizliktir arkadasım yani sana karsı güven problemi var tamam her seven kıskanır kaybetme korkusu falan yasar ama abartmak bos yani abartınca güvensizliğe girer bu olay bence bunu ilk asmanız lazım

kuzum kıyafeti geçtim hadi ama bana aramızda söz takarken bile kız olduğuma dahl yemin ettirip taktı nasıl kırıldım ve ben çok açık gyinen bri değilim oynak gözü sağ solda biri hiç değilimm eskiden aldatılmş benden çıkartıo acısını

pardon bakire olduğunuza mı yemin ettirdi????yuh yaaa nasıl müsade ediyosunuz böyle şeylere pesssss.

benm eşimde saçıma makyajıma kıyafetime herşeyime karışır kalabalık ortamlara girmek istemez tek başıma evden dışarı çıkamam herşeyden herkesden kıskanır ben alıştım artık ama bazen istediğim kıyaftleri giyememk ve aşırıya kaçan kıskançlıktan bunaldığm oluyor bazen ama eşimi çok sevdiğimden katlanıyorum

Eski sevgilim de ayni böyleydi
Seviyorum ayrilamam diyorsun ya ben seni anlıyorum
Ama beyin yikama denen sey bu canim
Benimki beni terketti ama iyi ki de terketmis diyorum
Senin icin de hayırlısini diliyorum

Ve siz hala bu insanlar beraber misiniz? Pardon arkadaşım başına silah mı dayıyor beni bırakma diye. Sen kendin bir bireysin aklınla fikirlerinle hareketlerinle davranışlarınla herşeyinle özgürsün seni böyle kısıtlayan bir insana neden katlanıyorsun. Seviyorum deme lütfen kimse vazgeçilmez değil . Ayrıca ailen seni bu kadar kısıtlıyor mu ki o insan seni şimdiden kısıtlıyor. Kusura bakmayın böyle erkeklere kendini ezdiren kısıtlamasına izin veren hemcinslerime çok kızıyorum.. Bir bayan olarak ben hazmedemiyorum, o insansa sende insansın..

Bi'arkadaş daha yazmış iki çaput için sevgilimi mi üzeyim tarzı bi'şey.
Böyle he he diyosunuz sonra evlenince "anneme gidemiyorum, kocam izin vermiyo, kuzenimden kıskandı, mağazaya bile gidemiyorum........" uzar gider.

Anneniz babanız bekaretinizi sorgulasa boğazınıza düğümlenir şuncacik zamanda elin adamı sorunca beni çok seviyo diye mi düşünüyosunuz.

Bu adamla evlenmen bile bile lades olur ve yaşayacaklarını hak etmiş olursun. İzin veren sensin zira bi'sıkıntı göremedim ben
:ssz:

evet benim sevgilimi 2 caputa bırakmam.onun kıskanclık yapmasının nedeni beni korumak amaclı ve dini.bunu biliyorum bu yüzden onun dediklerini yapıyorum size garip gelebilir.hııı kötümü giyiyorum yoooooooooo onun sevdigi tarzda benimde begndiğim seyleri giyiyorum.merak etme ben onları diyecek olsam coktan derdim :52::52::52: sevdigim için yapabilecek bişi yok.bunalsamda yapıyorum

Son düzenleme:
Benim erkek arkadasimda cok kiskancti baslarda ama ona dedim ki beni boyle begendin bana guvenmiyorsan ben kara carsafla ustune yorgan gecirsem de guvenmessin oda ben sana guvenyrm cevreye guvnmyrm dedi ve bende o zaman yorganla daha cok bakarlar bence sen tercihini yap dedim o hafta en cirkin en paspal halimle gezdim ve dediki ben artik sana karismicm nerde ne giyilip ne giyilmcgni sen biliyrsn ztn ustunede 50 yasinda giyemicen seyleri giy tabi al hevesini dedi :) o zmndn beri 3 yildir yani karismaz :))

Evlenirdim sizin yerinizde olsam.:123::119:

Her akşam ayaklarını yıkardım,perdeleri hiç açmazdım.:30:

Ne isterse yapardım,maddi-manevi-cinsel anlamda.

Her isteğine boyun eğerdim,neden çünkü seviyoruuuummmm....:16::16::16::37::37:

Allah aşkınıza şu yaşadığınıza aşk demeyin.Sanki bulunmaz hint kumaşı da mübarek çok acı çekerim demişsiniz.Adam sizi travmadan travmaya sürüklemiş,bacak arası zabıtası olmuş ve siz ne yapabilirim diyorsunuz.:24:

Pesss.:ssz:

Evlenirdim sizin yerinizde olsam.:123::119:

Her akşam ayaklarını yıkardım,perdeleri hiç açmazdım.:30:

Ne isterse yapardım,maddi-manevi-cinsel anlamda.

Her isteğine boyun eğerdim,neden çünkü seviyoruuuummmm....:16::16::16::37::37:

Allah aşkınıza şu yaşadığınıza aşk demeyin.Sanki bulunmaz hint kumaşı da mübarek çok acı çekerim demişsiniz.Adam sizi travmadan travmaya sürüklemiş,bacak arası zabıtası olmuş ve siz ne yapabilirim diyorsunuz.:24:

Pesss.:ssz:

okadarda degillllllllllllllllllll:17::17::17:

evet benim sevgilimi 2 caputa bırakmam.onun kıskanclık yapmasının nedeni beni korumak amaclı ve dini.bunu biliyorum bu yüzden onun dediklerini yapıyorum size garip gelebilir.hııı kötümü giyiyorum yoooooooooo onun sevdigi tarzda benimde begndiğim seyleri giyiyorum.merak etme ben onları diyecek olsam coktan derdim :52::52::52: sevdigim için yapabilecek bişi yok.bunalsamda yapıyorum

Yahu bizim sevgililerimiz bizi ne seviyo, ne korumak istiyo demekki mantık bu ise... Farkındamısınız ama sizin sevgilileriniz gibi olanlar azınlık bir grup demekki bi'yerde hata var:52::52::52:

Neyse mutluluklar
:ssz:

Bakın bu yüz bulmakla ilgili bir durum. Siz başta o izni ona vermişsiniz. Ne giydin fotoğrafını at dediğinde frenleyip dur demeliydiniz. Anneniz babanız izin vermiş o ne karışıyor ne münasebet. Tabiki bazı şeylerden rahatsız olabilir ama sadece rica edebilir emir veremez. Evliliğinde eşlerini dışarı çıkarmayan markete yollamayan tipler var. Geleceği bu diye düşünüyorum :)

Boyle adamlar hastadir, sadece kiskanc degil. Sorunlu.
Daha sevgiliyken depresyon ilaclarina baslamissin, bayagi erken olmus, evlendiginde ne ilaci iceceksin merak ediyorum. Evlilik sonrasina da pay birak psikolojinden.
Herseye de izin vermissin, adamin rengi belli, huyu suyu belli, sonunuz belli. Daha neyi soruyorsun ki? Bundan daha iyi olmayacak durum, onu bil. Evlendin mi artacak, zaten nikahli karisiysan ohoo, kapiyi bile actirmaz, cama cikarmaz bu.
Bu kisiyle evlenirsen daha cok ilac icer, daha cok aglarsin, malesef. Bile bile lades diye buna deniyor iste.
"Kendi dusen aglamaz" lafini sakin unutma. .

Gencecik, bekar, keyfince, ozgurlugunce yasayan, bir de kendini mutlu eden sevdigiyle mutluluktan ayaklari yerden kesilen kizlar da varken, boyle hayatlari kendinize reva goruyorsunuz ya, hakkatten yazik olacak.

..

bende orasını düşünüyorum . bi araya gelioz ortada hiç bişey yok herşey güllük gülistanlık sonra ertesi gün soğuk oluo noldu diyorum başlıo saydırmayaaaa... benim bi arkadaşım dediğim insan bana tecavüz etmeye kalktı ben hastayken yardıma muhtaçken o fırsat bilip bunu kullanmaya çalıştı neyse ki amacına ulaşamadı bunu erkek arkadaşımla paylaştım :( 10ay boyunca sürekli sorular sordu elledimi öptü mü nasıl gelişti diye 10ay boyunca anlattırdı ve ben acı çekiyorum anlattkça midem bulanıo hatrlamak bile istemezken :(

benzer bişey yasamısız. ama ben bunu sevdiiğim adama anlattığımda tepkisi ağlamak değilde seninki gbi bi tepki olsaydı yüzüne tükürür bidada ardıma bakmazdım.

benzer bişey yasamısız. ama ben bunu sevdiiğim adama anlattığımda tepkisi ağlamak değilde seninki gbi bi tepki olsaydı yüzüne tükürür bidada ardıma bakmazdım.

haklısınız erkekler kendi yaptıklarına bakmıyolar .bence namusun erkek kadın için ayrımı yok.erkekdir yapsın ohhhhh bizaslındayaptık bizler analar erkek cocuk büyütemedik hep kızları ezdik.toplumda küçük gördük gördürdük.işte sonuccccc:50::50::50::30::30::30:

bende orasını düşünüyorum . bi araya gelioz ortada hiç bişey yok herşey güllük gülistanlık sonra ertesi gün soğuk oluo noldu diyorum başlıo saydırmayaaaa... benim bi arkadaşım dediğim insan bana tecavüz etmeye kalktı ben hastayken yardıma muhtaçken o fırsat bilip bunu kullanmaya çalıştı neyse ki amacına ulaşamadı bunu erkek arkadaşımla paylaştım :( 10ay boyunca sürekli sorular sordu elledimi öptü mü nasıl gelişti diye 10ay boyunca anlattırdı ve ben acı çekiyorum anlattkça midem bulanıo hatrlamak bile istemezken :(
bu olayı anlatmadan öncede böyle kıskanç mıydı? kafasına bunu takıp ruh halini bozmuş olmasın sakın? öyle ya da böyle mutluluk getirecek davranışlar değil bunlar, ileri ki aşamaları küfür eve kapatma yüzüne vurma olabilir... olabilir diyorum kesin demiyorum ama her ihtimali düşünmek zorundasın çünkü evlilik bu kolay değil...

Back
X