• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım çok kıskanç ne yapmalıyım? Siz neler yapıyorsunuz acil ?

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.576
448
hukuk
Kızlar 10 aylık bi ilişkim var çok seviyorum o da beni ama çok kıskanç ayakkabıma pantolunuma bluzüme saçıma makyajıma herşeyime karışıo :( hergün foto attırıo ne giydiğime bakıyor. sürkli kıyafet eleştirio sıkıldım :( eski erkek arkadaşlarımı soruo ve ben bu adamla yakında sözlenicem ama ben onun yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanıyorum :( siz neler yapardınz bu durumda ?

Kızlar 10 aylık bi ilişkim var çok seviyorum o da beni ama çok kıskanç ayakkabıma pantolunuma bluzüme saçıma makyajıma herşeyime karışıo :( hergün foto attırıo ne giydiğime bakıyor. sürkli kıyafet eleştirio sıkıldım :( eski erkek arkadaşlarımı soruo ve ben bu adamla yakında sözlenicem ama ben onun yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanıyorum :( siz neler yapardınz bu durumda ?

senden ne giydiğine dair foto isteyen,herşeyine karısan ,sana anti depresan ilaç kullandıran geçmişini sürekli sorgulayan biriyle birde evlilik düşünüyosan hayatının en büyük hatasını yaparsın bilmiş ol,düşündün mü ortada bir resmiyet yokken bu kadar karışan evlenınce ne yapmaz?

Sanırım tam güven oluşmamış güvenmeye çalışıyor erkek arkadaşınız öyle düşünmek istiyorum yoksa bu davranışlar çok tehlikeli :53:

Allah Allah niye o kadar karışıyo ki? Sende ona karışmayı dene giydiği herşeyi eleştir falan bir süre anlar belki senin ne yaşadığını.Ama böyle hayat geçmez ben sana söyliym:53:

Haddini bilecek!
O kim oluyorda karisiyor?
Antidepresan kullaniyorsun bunun yuzunden ustelik.
Ne yapman gerektigini cok iyi biliyorsun.

senden ne giydiğine dair foto isteyen,herşeyine karısan ,sana anti depresan ilaç kullandıran geçmişini sürekli sorgulayan biriyle birde evlilik düşünüyosan hayatının en büyük hatasını yaparsın bilmiş ol,düşündün mü ortada bir resmiyet yokken bu kadar karışan evlenınce ne yapmaz?

bende orasını düşünüyorum . bi araya gelioz ortada hiç bişey yok herşey güllük gülistanlık sonra ertesi gün soğuk oluo noldu diyorum başlıo saydırmayaaaa... benim bi arkadaşım dediğim insan bana tecavüz etmeye kalktı ben hastayken yardıma muhtaçken o fırsat bilip bunu kullanmaya çalıştı neyse ki amacına ulaşamadı bunu erkek arkadaşımla paylaştım :( 10ay boyunca sürekli sorular sordu elledimi öptü mü nasıl gelişti diye 10ay boyunca anlattırdı ve ben acı çekiyorum anlattkça midem bulanıo hatrlamak bile istemezken :(

Sanırım tam güven oluşmamış güvenmeye çalışıyor erkek arkadaşınız öyle düşünmek istiyorum yoksa bu davranışlar çok tehlikeli :53:

güveniyorum diyor. ailesiylede tanıştırdı beni kendi isteğiyle söz yapmayada çok istekli ama sen erkekleri bilmiosun diyor kırmızı pantolon gydim dye tartştıkkk

Allah Allah niye o kadar karışıyo ki? Sende ona karışmayı dene giydiği herşeyi eleştir falan bir süre anlar belki senin ne yaşadığını.Ama böyle hayat geçmez ben sana söyliym:53:

karıştırmıo beyfendi sen kızsın ben erkek bir olamayız biz diooo odunnn şey

bende orasını düşünüyorum . bi araya gelioz ortada hiç bişey yok herşey güllük gülistanlık sonra ertesi gün soğuk oluo noldu diyorum başlıo saydırmayaaaa... benim bi arkadaşım dediğim insan bana tecavüz etmeye kalktı ben hastayken yardıma muhtaçken o fırsat bilip bunu kullanmaya çalıştı neyse ki amacına ulaşamadı bunu erkek arkadaşımla paylaştım :( 10ay boyunca sürekli sorular sordu elledimi öptü mü nasıl gelişti diye 10ay boyunca anlattırdı ve ben acı çekiyorum anlattkça midem bulanıo hatrlamak bile istemezken :(

yuh ki ne yuh!!! Sen böyle bir olay yaşamışsın sana destek olucağına olayı didik didik edip sana acı çektiriyor...Hiç iyi birine benzemiyo kusura bakma..

şuan hiç bir şeyinken bu kadar hayatına karışabiliyorsa ve seni kötü etkiliyorsa evlendiğiniz zaman neler yaşarsınız düşünmek bile istemiyorum...
yol yakınken ayrılın evlenince düzelir diye de asla düşünmeyin çok yanılırsınız...

Haddini bilecek!
O kim oluyorda karisiyor?
Antidepresan kullaniyorsun bunun yuzunden ustelik.
Ne yapman gerektigini cok iyi biliyorsun.

kafayı yicem :( daha önce çok sevip terkettmiştim olmaz diye çok acılar çektim sonra o evlendi inadına bundada aynı şey olmasından korkuyorum bu acı bambaşka anlatamam

1 dakika bile düşünme yol ver gitsin ne düşünüyosun ne bekliyosun pek tabi farkındasın bazı şeylerin

oo çok zor bir ilişki aşırı derece kışkançlık ve sizin anlattığınız olay yüzünden bu şekilde kısıtlıyor olabilir , keşke anlatmasaydınız aslında ama yapacak bir şey yok :50:

ama böyle de hayat geçmez kii her gün resim atmak ne demekkk :30: sessiz kalmayın lütfen ne kadar çok sessiz kalıp dediğini yaparsan o kadar abartırrrr :20:

aferim aferim sözlen hatta hemen evlen hiç durma
senin gibi sonunu göre göre böyle şizofrenlerle evlenenler
malesef 3.sayfalara haber oluyor
yazık sana ve hayatına

Igrenc!!!!!!!!!!!!
Hersey ortada daha neyi sorguluyorsun ki.
Birak ne hali varsa gorsun!!
Pislik herif!!!

yuh ki ne yuh!!! Sen böyle bir olay yaşamışsın sana destek olucağına olayı didik didik edip sana acı çektiriyor...Hiç iyi birine benzemiyo kusura bakma..

canım iyi niyetli ama çok takıntılı ve bu takıntısının geçmesi için ne yapıcam bilmiyorum . :( çok kez ayrıldım hep arkamdan geldi ağladı yapamam sensz söz değişçem bi daha açmıcam dio bişey oluo hop en başa off off pskiyatrste mi gtsek acaba ?

iş anti depresana kadar geldıyse neyı beklıyosun be kuzu? bakırköye kadronun cıkmasınımı? sana ıyı gelmıyosa neden ıllde sözlenme yada evlenme meragı... ayrıl ... hayat devam edıyo... evlenınce düzelır dıye bekleme .... çünkı o otobüs bu durakta geçmiyo..:34: pişman olma ömür boyu unutma kendı düşen aglamaz:27:

sakın sakın sakınn.... ne yazdıysan aynısını bende yaşadım kıyafetimin rengine dahi karıştı sonuç dersane yüzünden tartıştık ve küfür ederek beni masadan kovdu...inan değmiyor...ben 3 sene bekledim değişirmi diye ama sonuç değişmedi...ben verdiklerimle kaldım...

Bu cümlelerinizden sonra gerçekten tuhaflık oldugunu anladım kusurabakmayında bu kadar acı çektiginiz bir olayın ısrarla hatırlatılmasına nasıl izin verdiniz nasıl bana hatırlatırsın diye çıkışmadınızmı biraz bencillik anlayışsızlık görüyorum insan sevdigine ciddi düşündügü kadına bunu yaparmı üzmeye kırmaya korkması gerek acı çektiginizi anlaması gerekirdi:47:
güveniyorum diyor. ailesiylede tanıştırdı beni kendi isteğiyle söz yapmayada çok istekli ama sen erkekleri bilmiosun diyor kırmızı pantolon gydim dye tartştıkkk

Öyle der herkes ama psikoloji çok farklı birşey kendi içimizde bile oyun oynar bize erkekleri biliyoruz zaten biriinin ögretmesine gerek yokki siz zaten nasıl giyinilmesi gerektiginizi biliyorsunuzdur hergün görmek istemesi garip uyarır kıskanırda beynim almıyor bukadarını :53:

Back
X