• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım çok kıskanç ne yapmalıyım? Siz neler yapıyorsunuz acil ?

oo çok zor bir ilişki aşırı derece kışkançlık ve sizin anlattığınız olay yüzünden bu şekilde kısıtlıyor olabilir , keşke anlatmasaydınız aslında ama yapacak bir şey yok :50:

ama böyle de hayat geçmez kii her gün resim atmak ne demekkk :30: sessiz kalmayın lütfen ne kadar çok sessiz kalıp dediğini yaparsan o kadar abartırrrr :20:

farkettim zaten bunu abartıo her geçen gün tayt gyme dedim tamam dedim yapışıo hani tamam dedim anlayşlı olaym kıskanıo askılı gyme dedi onada eyvallah çektim :) geçen gün şaka gibi bol pantolon giy dio oldu şalvar giyryim dedim :D olmadı peçe takayım hiç bi yerim gözükmez sanki dünya güzeliyim herkesin işi yok bana bakçak baksa nolur ki bnm içimde bişey yok baktığıyla kalır . erkekler hep bakıo zatennn

canım iyi niyetli ama çok takıntılı ve bu takıntısının geçmesi için ne yapıcam bilmiyorum . :( çok kez ayrıldım hep arkamdan geldi ağladı yapamam sensz söz değişçem bi daha açmıcam dio bişey oluo hop en başa off off pskiyatrste mi gtsek acaba ?

sen bence bunca şeye ragmen ayrılmak istemiyorsun ,nasıl değiştirebilirimin yollarını arıyosun ama bu forumda öyle cevaplar alamazsın üzgünüm aklın yolu bir

benim erkek arkadaşımda çok kıskanç aynen dışarı çıktıgım zaman fotograf cek bakacam ne gydgne derdi ablamla bile beni dışarı göndermezdi zaten şuan görüştüğüm tek kişi kendısı hiç bir arkadasımla görüşmüyorum markete bile gitmeme izin vermezdi aşırı derece en son konuştum bu böyle olmaz dedim eğer böyle olmaya devam edersen değişmezsen beni kaybedeceksin dedim ve artık eskisi kadar değil gayet iyi ilişkim 3 yıldır da beraberiz. arada yine oluyor böyle saçam sapan şeyler ama bir şekilde düzeliyor :)

10 ayda sinir hastası olmuşsun evlenirsen bir ömür daha neler neler olursun
şuan sadece onunla uğraşıyorsun ilerde bunun kayınvalidesi kayınpederi görümcesi eltisi vs. var

sadece kendini yıpratırsın..
şuan yenisiniz sen alttan almaya onu kırmamaya çalışıyorsundur.. ama bir süre sonra artık nefes alamadığını hissedeceksin..

madem soruyu sormuşsun bende fikrimi söyliyeyim:1::1: bence tepkini koy.. sen neden onu alttan alıyorsunki o seni alttan alsın.. yıpratma kendini hiç bişey senden değerli değil.. sadece bunu unutma:17::17:

canım iyi niyetli ama çok takıntılı ve bu takıntısının geçmesi için ne yapıcam bilmiyorum . :( çok kez ayrıldım hep arkamdan geldi ağladı yapamam sensz söz değişçem bi daha açmıcam dio bişey oluo hop en başa off off pskiyatrste mi gtsek acaba ?

bu derecede kıskançlık ancak psikolojik bir sorun olarak açıklanabilir eğer onu tedavi olmaya ikna edebilirseniz ki hiç sanmıyorum birlikte olmaya devam edin

Son düzenleme:

O goz yaslarina kanma sakin!
Once birak sunu sonra gidersin yardim almaya.
Seni hic iyi goremedim acikcasi.
Gencligine yazik valla.

benim erkek arkadaşımda çok kıskanç aynen dışarı çıktıgım zaman fotograf cek bakacam ne gydgne derdi ablamla bile beni dışarı göndermezdi zaten şuan görüştüğüm tek kişi kendısı hiç bir arkadasımla görüşmüyorum markete bile gitmeme izin vermezdi aşırı derece en son konuştum bu böyle olmaz dedim eğer böyle olmaya devam edersen değişmezsen beni kaybedeceksin dedim ve artık eskisi kadar değil gayet iyi ilişkim 3 yıldır da beraberiz. arada yine oluyor böyle saçam sapan şeyler ama bir şekilde düzeliyor :)

ah kuzum değişse keşke kendi aramızda söz taktık aldım yüzüğü attım yetmedi telefonu fırlattım kafasına atıcaktım ama neysee bitti dedim takmadım ağladı kıyamadım değişçem dedi hala aynı odunnn . kırmızı pantolon dye tutturdu bende çizmeyle giyerm diye ispanyol paça almadım neymiş ilgi çekiciymişşş uyuz yaaa

Kızlar 10 aylık bi ilişkim var çok seviyorum o da beni ama çok kıskanç ayakkabıma pantolunuma bluzüme saçıma makyajıma herşeyime karışıo :( hergün foto attırıo ne giydiğime bakıyor. sürkli kıyafet eleştirio sıkıldım :( eski erkek arkadaşlarımı soruo ve ben bu adamla yakında sözlenicem ama ben onun yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanıyorum :( siz neler yapardınz bu durumda ?

fotoğraf istemesi hoş bişey değil benim erkek arkadaşımda karışır ama büyüklerimizin yanında ve çok dekolte kısa etek vs şeylere..
ilişkinin ilk başlarında askılıya falanda karışıyodu zamanla geçti şimdi çok şükür bu tür sorunlar yok. belki zamanla seninkide azalır ama o ilacı kullanma bu tür sebeplerden ve söz işini biraz ertele..
kıskançlık sevgiden gelir derler ama ben buna inanmıyorum insan kendi karar vermeli ne giyeceğine.

O goz yaslarina kanma sakin!
Once birak sunu sonra gidersin yardim almaya.
Seni hic iyi goremedim acikcasi.
Gencligine yazik valla.

:( off offf dayanabilir miyim bilmiyorumm . o snirlendircek bişey konuştuğunda elim ayağım titrio snir tavan yapıo o kadar kalabalığın için bağrıyorum bişeyler atıyorum çok zayıfladı snirlerim sonuçta bana biri fena kazık attı bende dertleşmek istedim ama sevgilim bana ondan daha çok zarar verdi hep hatrlatarak sorararak :(

sen bence bunca şeye ragmen ayrılmak istemiyorsun ,nasıl değiştirebilirimin yollarını arıyosun ama bu forumda öyle cevaplar alamazsın üzgünüm aklın yolu bir

evet aslında tek aradığım bi umut. ayrılığı tattım biliyorum :( o yüzden şimdi kötüyüm biterse tamamen daha kötüye gidebilirim

Kızlar 10 aylık bi ilişkim var çok seviyorum o da beni ama çok kıskanç ayakkabıma pantolunuma bluzüme saçıma makyajıma herşeyime karışıo :( hergün foto attırıo ne giydiğime bakıyor. sürkli kıyafet eleştirio sıkıldım :( eski erkek arkadaşlarımı soruo ve ben bu adamla yakında sözlenicem ama ben onun yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanıyorum :( siz neler yapardınz bu durumda ?

Bunları yapan erkeğe bir tekme atar,hayatımdan çıkartır yoluma tek başıma devam ederdim ..

ayy aynı sorunları yaşamışız valla :) bunların hepsi odunn gerçekten tek benimki değilmiş

bi keresinde otobüs durağında bekliyoruz onun arkası dönükken bi araba durdu bana seslendi biri laf attı öpücük attı bastı gaza gtti ve sevgilim bişey duymadı çok trafk yoğnluğu gürültü vardı ama ben allahtan diyorum yoksa kesin bişey olurdu

şiddet yok ama sözde şiddet büyük tabi :(

sözde şiddetin devamı fizikseldir bu garanti yani..
tavrını koy gerekirse ayrıl.. kendi ağzınla diyosun ayrılığı tattım diye o da bunu biliyo muhtemelen cesaret edemeyeceini düşünüyo gerçekten ondan vazgeçebileceğini gördüğü zaman ya değişir ya değişir sen de ya devam edeceksin bi ömür acı çeke çeke yada bi kez çekeceksin. bitecek.

evet aslında tek aradığım bi umut. ayrılığı tattım biliyorum :( o yüzden şimdi kötüyüm biterse tamamen daha kötüye gidebilirim

emin ol, ayrıldıgında o adamla yaşayacaklarından duyacagın acının mutsuzlugun,huzursuzlugun sadece çeyreğini yaşarsın,ömür boyu ağlamak var 3 ay ağlamak var karar senin

10 ayda sinir hastası olmuşsun evlenirsen bir ömür daha neler neler olursun
şuan sadece onunla uğraşıyorsun ilerde bunun kayınvalidesi kayınpederi görümcesi eltisi vs. var

görümceler şehir dışında hep sorun olmaz anası babası yaşlı vee çok iyiler sessizler inan onlarla başa çıkması benimkinden kolay olsa gerekkk....

Back
X