• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım çok kıskanç ne yapmalıyım? Siz neler yapıyorsunuz acil ?

kızlar 10 aylık bi ilişkim var çok seviyorum o da beni ama çok kıskanç ayakkabıma pantolunuma bluzüme saçıma makyajıma herşeyime karışıo :( hergün foto attırıo ne giydiğime bakıyor. Sürkli kıyafet eleştirio sıkıldım :( eski erkek arkadaşlarımı soruo ve ben bu adamla yakında sözlenicem ama ben onun yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanıyorum :( siz neler yapardınz bu durumda ?

valla canım benim erkek arkadasımda öyle aynı kıyafet makyaj herseye karısyo ve cok kıskanc.evden dısarı cıkamıyorum.erkek sinek olan yere gitmem yasak kadın olursa tamam.kıyafetlerim uzun olcak popomu örtcek ve yarım kol yada uzun olcak ruj sürmek yok.:4::4::4:bizde cok tartıstık bu konulardan.bende ailesiyle tanıstım.ama düsündüm ben sevdiğimsiz mutsuzum.2 küpe takmısım acık giymişim sunu giymişim umrumda deil.2 çapıta sevdigimi degişmem.seviyosan razı olcan kuzu yapacak bişi yok.bazı erkekler yapısal olarak cok kıskanc oluyor.zamanla bunların oturacagını düsünüyorum.bendede aynı durum .kırmızı pantalon giysem benimkide cok kızar:53::53::53:

canlı müziğe gittik bi gün köşede kambur çirkin bi adam tövbe tövbe ama öle hakedio yani yanımda sevgilimleyim sarılmşız şarkı dinlioz adam köşede türk filmlerindeki kötü karakterlr gbi görsenz masa döşetmiş bi havalarda çok komkti benimkiside bu kız düşürmeye gelmiş dedi sonra benm gzüm oraya kaydı anlık bktım norml baktım yani benmkisininde arkası dönüktü o an öpücük attı allah dedim cezanı versin senin benimki duysa ne yapar bilmiyom kavga mı eder bana mı kızar çaktrmadm bnmki bişeyler var sende dedi yok dedim şeker düşmüştür gel dedim yakndan dinleyelim kolonun arkasına geçtik göremedi bizi ağzımı bozucamm tövbe.... sonra masanın üstüne baktım bardk altlığı bira tanıtımlı kim oynamış dersiniz ? bana taciz etmeye çalışan arkdş bozuntusu pisliğin resmi şekerim iyice düştü o günü kazasız belasız atlattık allahtan

valla canım benim erkek arkadasımda öyle aynı kıyafet makyaj herseye karısyo ve cok kıskanc.evden dısarı cıkamıyorum.erkek sinek olan yere gitmem yasak kadın olursa tamam.kıyafetlerim uzun olcak popomu örtcek ve yarım kol yada uzun olcak ruj sürmek yok.:4::4::4:bizde cok tartıstık bu konulardan.bende ailesiyle tanıstım.ama düsündüm ben sevdiğimsiz mutsuzum.2 küpe takmısım acık giymişim sunu giymişim umrumda deil.2 çapıta sevdigimi degişmem.seviyosan razı olcan kuzu yapacak bişi yok.bazı erkekler yapısal olarak cok kıskanc oluyor.zamanla bunların oturacagını düsünüyorum.bendede aynı durum .kırmızı pantalon giysem benimkide cok kızar:53::53::53:

kuzum kıyafeti geçtim hadi ama bana aramızda söz takarken bile kız olduğuma dahl yemin ettirip taktı nasıl kırıldım ve ben çok açık gyinen bri değilim oynak gözü sağ solda biri hiç değilimm eskiden aldatılmş benden çıkartıo acısını

kızlar mesaj attı ben kötü biri değilim gel ortada bişey yok bak sonra toparlanamayız aşığım sana diyo :( o dayanamadı

kuzum kıyafeti geçtim hadi ama bana aramızda söz takarken bile kız olduğuma dahl yemin ettirip taktı nasıl kırıldım ve ben çok açık gyinen bri değilim oynak gözü sağ solda biri hiç değilimm eskiden aldatılmş benden çıkartıo acısını

şaka yapıyosun dimi canım? nasıl razı oldun buna neden kendini bu duruma düşürmesine izin verdin? bu ne demek ya? peki ilk gece kanama olmazsa zarın esnekse ne olacak, bu adam mahveder seni,lütfen iyi düşün.

hayır kıskançlığı da geçtim bu çok aşağılaycı bişey..

peki sen sordun mu ona bakirmiymiş,yemin etseydi de öyle taksaydı yüzüğü.

Şiddet sadece vurmayla kırmayla olmaz,sinsi sinsi senin beynını yer bu adam,belli ki asıl kendine güvensiz,kompleksli biri...
herkesin kendi karakteri,ailesi,çevresi var,kimse benim ne giyeceğime ne yapacağıma,nasıl konuşup davranacağıma karışamaz,evlilik çağına gelen,düşünen insanlar zaten belli olgunluga ve yetkinliğe erişmiştir..

sırf yalnız kalmıyım,çok acı çekerim,ayrılırsam dayanamam,evlenirsem düzeliri diye birinin senin üzerinde böyle baskı kurmasına izin vereceksen evlen ve bu hastalıklı duruma devam et,ilaçlarını artan dozlarıyla yutup kendini uyuşturmaya da....

of offfffffffff :( sert durucam soğuk davranıcam konuşmuycam bakalım ne olucak paylaşırım yine bişey olursa

Dalga geçtiğini düşünmek istiyorum bi'hemcinsim olarak??:53:
Senin tüm gururunu ayaklar altına almış sonrasında da romantik bi'şekilde oyüzüğü parmağına mı geçirdin yani?:53:
Dışarı çıkarken fotoğraf isteyip üstündekilere bakmak ne demek ya taviz tavizi doğurur bu ne çarpık ilişki böyle:53:
Kıskanmak çok ayrı bi'şey senin sevgilin bariz hasta.

benim anlamadığım sadece oynak görünenler mi bekaretini bozduruyor? :44::44:

ayrıca siz bunu nasıl hazmettiniz?

şaka yapıyosun dimi canım? nasıl razı oldun buna neden kendini bu duruma düşürmesine izin verdin? bu ne demek ya? peki ilk gece kanama olmazsa zarın esnekse ne olacak, bu adam mahveder seni,lütfen iyi düşün.

hayır kıskançlığı da geçtim bu çok aşağılaycı bişey..

peki sen sordun mu ona bakirmiymiş,yemin etseydi de öyle taksaydı yüzüğü.

şaka gibi o zamanlar geçer diye düşündüm o yüzden şimdi bütün herşei yüzüne vuruyorum attım bile yüzüğü dedim bende anısı var hem de hiçi iyi olmayan anısı. bakıcam kuzum anlarsa dank ederse barışıcam aynı olursa severek vazgçicem :( kimse katlanmaz benim gibi kendime çok kızıyorum ama aşk ve acısı bambaşka bişey o beni sevmese durmam bile ama o da beni çok seviyor.

Dalga geçtiğini düşünmek istiyorum bi'hemcinsim olarak??:53:
Senin tüm gururunu ayaklar altına almış sonrasında da romantik bi'şekilde oyüzüğü parmağına mı geçirdin yani?:53:
Dışarı çıkarken fotoğraf isteyip üstündekilere bakmak ne demek ya taviz tavizi doğurur bu ne çarpık ilişki böyle:53:
Kıskanmak çok ayrı bi'şey senin sevgilin bariz hasta.

evet kıskançlığın ötesine geçtiğini biliyorum tatlım :(

Hala seviyorum diyorsun demi bu çocuğu .
Şu söyledklerine baksana bir kere..
Sende sorsaydın sende bakirmisin diye..

benim anlamadığım sadece oynak görünenler mi bekaretini bozduruyor? :44::44:

ayrıca siz bunu nasıl hazmettiniz?

hayır tatlım tabi öyle değil yani demek istediğim gözüm ondan başkasını görmüyor ve çok katıyım ben daha önce tanıştıklarımda da katydım ileri gidilen bişey yaşamadım gözüm sağa sola kaymıyor nasıl böyle bi düşünceye kapılıyor anlamıyorum

10 yıl sonra tekrar görüşürüz. Kişiliğinizi kaybettiğiniz adama hala asık olacak mısınız bakalım?

şaka mısınız siz? Ne kırılması, o yüzüğü ağzından iceri sokmanız lazımdı. O kim oluyor da bekaretinizle ilgili size yemin ettiriyor

hayır tatlım tabi öyle değil yani demek istediğim gözüm ondan başkasını görmüyor ve çok katıyım ben daha önce tanıştıklarımda da katydım ileri gidilen bişey yaşamadım gözüm sağa sola kaymıyor nasıl böyle bi düşünceye kapılıyor anlamıyorum

her gözü sağa sola kayan ..... o zaman ya da bekaretini kaybetmiş.

keşke herşey bacak arasında olsaydı:ssz: böyle düşünen mantık olunca :19:

birbirnizde bunları sorgulayacağınıza; " merhamet,vicdan,saygı,sevgi "yi sorgulasaydınız tatlım!

Hala seviyorum diyorsun demi bu çocuğu .
Şu söyledklerine baksana bir kere..
Sende sorsaydın sende bakirmisin diye..

ben sormam yavrum benden öncesi ilgilendrmez beni ne halt yediği umrumda değil ama benimleyken yemesin bi halt o zaman canına okkurum oonun ama kendi dediğine göre allahtan korktuğu için bakirmiş hiç denememiş ama bu önemli değil yemin ettrdi ve özel bi günnde ben o ssevinci yaşarken sordu ona kızıyorum

Ya kırılma ama madem fikir sormak için geldin görünen hiç öyle romantik güzel seviyeli bir ilişki değil.
Siz böyle yaptıkça erkekler de kendilerini bi'halt sanıyolar.
10 aylık bi'ilişkide yüzük takıyosunuz onda da bekaret sorguluyo tokadı yapıştırmak yerine "yok bakireyim ya:17:" deyip yüzük mi taktınız cidden anlayamadım.

Kendinize saygınız yoksa bu tavırlarla karşılaşmanız normal zaten. Üstünde kocaman bi'egemenlik kurmuş geçmiş olsun.

Bu arada yaşlar kaç?

Son düzenleme:
10 yıl sonra tekrar görüşürüz. Kişiliğinizi kaybettiğiniz adama hala asık olacak mısınız bakalım?

şaka mısınız siz? Ne kırılması, o yüzüğü ağzından iceri sokmanız lazımdı. O kim oluyor da bekaretinizle ilgili size yemin ettiriyor

aşkk işte herkese farklı sorular sordurtuo galba . aşık olmayan gençler sonra kolay olmuooor

aşkk işte herkese farklı sorular sordurtuo galba . aşık olmayan gençler sonra kolay olmuooor

Ne aşkı arkadaşım, aşk maşk değil bu hastalık. Hepimiz aşık olduk. Off neyse siz tüm bu olanları AŞK kisvesine sokuyorsanız bol şans.

Back
X