erkek arkadaşım çok kıskanç şüpheci..

obsessionsif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
12
0
1
3 yıllık bir ilişkim var ama hala güven konusunda sıkıntılarımız var şuan ailemin yanındayım ve sürekli bana onu aldatıyormuşum gibi davranıyor . kötü kelimeler kullanıyor sıkıldım bunaldım sürekli hayatı bana zindan etmekle tehdit ediyor artık kurtulmaya çalışıyorum ama bırakmıyor bana bi akıl büyü fln düşünmeye başladım kurtulamıyorum...

ne büyüsü. arkadaşın normal değil. bırak. tehdit ediyorsa savcılığa dilekçe ver.

Ailenin haberi varsa,onlara artık rahatsız olduğunu ve kurtulamadığını anlat.

"Yeter artık, gerçekten bitti. Gram sevmiyorum bu yaptıklarından dolayı artık seni. Kuşlar gibi özgürsün, git işte gönlüne göre her daim sana sadık olacak başka bir sevgili yap, ne güzel fırsat..." Desen n'olur? Bırakmaz mı yakanı?

yol yakınken ayrılmalısın bence. arkadaşımn da sevgilisi böyleydi. arkadaşım hergün ağlardı. çok üzüldü ama bıraktı. şimdi başkasıyla mutlu

Yaslariniz kac canim?

büyü cisss burda

İkimizde 20 öncedende bu konular oldu aileler karıştı tekrar barıştık şimdi aileme barıştığımı ve aynı olduğunu söyleyemiyorum ayrılamıyorum tehdit ediyor.. Baskasıyla birlikte olup atrıldımı düşünüyor

o insanla hayat sana zehir olur arkadaşım adam takıntılıysa ya geçmişte biri bunu boynuzlamış ya da anne ve babası ile ilgili çocukluğundan problemi var??? hiç sordun mu nedir bu problemin nedeni diye?

siz birbirinize işkence etmek için yemin mi ettiniz.
Olmuyorsa ayrılın, aşk, sevgi normal insanla yaşanınca çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…