- 9 Ekim 2014
- 12
- 0
- 1
- Konu Sahibi obsessionsif
-
ne büyüsü. arkadaşın normal değil. bırak. tehdit ediyorsa savcılığa dilekçe ver.3 yıllık bir ilişkim var ama hala güven konusunda sıkıntılarımız var şuan ailemin yanındayım ve sürekli bana onu aldatıyormuşum gibi davranıyor . kötü kelimeler kullanıyor sıkıldım bunaldım sürekli hayatı bana zindan etmekle tehdit ediyor artık kurtulmaya çalışıyorum ama bırakmıyor bana bi akılbüyü fln düşünmeye başladım kurtulamıyorum...
"Yeter artık, gerçekten bitti. Gram sevmiyorum bu yaptıklarından dolayı artık seni. Kuşlar gibi özgürsün, git işte gönlüne göre her daim sana sadık olacak başka bir sevgili yap, ne güzel fırsat..." Desen n'olur? Bırakmaz mı yakanı?3 yıllık bir ilişkim var ama hala güven konusunda sıkıntılarımız var şuan ailemin yanındayım ve sürekli bana onu aldatıyormuşum gibi davranıyor . kötü kelimeler kullanıyor sıkıldım bunaldım sürekli hayatı bana zindan etmekle tehdit ediyor artık kurtulmaya çalışıyorum ama bırakmıyor bana bi akılbüyü fln düşünmeye başladım kurtulamıyorum...
3 yıllık bir ilişkim var ama hala güven konusunda sıkıntılarımız var şuan ailemin yanındayım ve sürekli bana onu aldatıyormuşum gibi davranıyor . kötü kelimeler kullanıyor sıkıldım bunaldım sürekli hayatı bana zindan etmekle tehdit ediyor artık kurtulmaya çalışıyorum ama bırakmıyor bana bi akılbüyü fln düşünmeye başladım kurtulamıyorum...
3 yıllık bir ilişkim var ama hala güven konusunda sıkıntılarımız var şuan ailemin yanındayım ve sürekli bana onu aldatıyormuşum gibi davranıyor . kötü kelimeler kullanıyor sıkıldım bunaldım sürekli hayatı bana zindan etmekle tehdit ediyor artık kurtulmaya çalışıyorum ama bırakmıyor bana bi akılbüyü fln düşünmeye başladım kurtulamıyorum...
ayrılmama izin vermiyorrayrılmak için daha ne bekliyorsun
siz birbirinize işkence etmek için yemin mi ettiniz.3 yıllık bir ilişkim var ama hala güven konusunda sıkıntılarımız var şuan ailemin yanındayım ve sürekli bana onu aldatıyormuşum gibi davranıyor . kötü kelimeler kullanıyor sıkıldım bunaldım sürekli hayatı bana zindan etmekle tehdit ediyor artık kurtulmaya çalışıyorum ama bırakmıyor bana bi akılbüyü fln düşünmeye başladım kurtulamıyorum...
Ay
ayrılmama izin vermiyorr
Kendine zarar veriyor bana zarar veriyotonun iznini mi alacaktın birde,adamın psikolojik sorunları var besbelli
Ay
ayrılmama izin vermiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?