- 9 Ekim 2014
- 12
- 0
- 1
- Konu Sahibi obsessionsif
-
Onu da yaptım .. Mahkememiz bile var ama onun hapse firmesini fln istemiyorum .. Ya zararsız bitmesini istiyorum . Ama olmuyor ailelermixinde karışmasını istemiyorum .. Açıkcası boka sardıGit şikayet et zorla güzellik olmaz...
Kendine zarar veriyor bana zarar veriyot
Onu da yaptım .. Mahkememiz bile var ama onun hapse firmesini fln istemiyorum .. Ya zararsız bitmesini istiyorum . Ama olmuyor ailelermixinde karışmasını istemiyorum .. Açıkcası boka sardı
Yaslariniz kac canim?[/QUOTE
Soğuyup uzaklaşması ve uğraşmaması için ne yapmalıyım ?
be yapmalıyım konuyu anlamışsınız aynen söylediğiiniz gibi ama ne yaomalılyımSize ve kendisine zarar veren biri...
Mahkemeniz bile varmış...
Ailelerin yüz göz olmasını istemeyeceğiniz kadar bıktırmış sizi...
Bu adamın psikolojik sorunları var demek ki...
Yani bunları sizi sevdiğinden yapmıyor, sizi sevmiyor, sevse bunları yapmazdı zaten...
Sizi sevmeyen birini nasıl soğutacaksınız?
Bu iş güzellikle olmaz...
O gözünü karartmış, siz de aynısını yapmak zorundasınız...
Ne yapmalıyım konuyu anlamışsınız aynen söylediğiiniz gibi ama ne yaomalılyım
Aileside cahil o hapse girdiği an babamla uğraşırlar eminim hepsi cahil yakamı kurtaramıyorum bana açık açık söylüyo seni sevmiyprum senin hayatını zindan edicem diyeHapse girmesini istemiyorsunuz, zararsız bitmesini istiyorsunuz, aileler karışmasın istiyorsunuz...
Çizdiğiniz tablo için fazla iyimser istekler bunlar...
Yaşadığınızı siz bilirsiniz, belki durum o kadar da karanlık değildir ama buraya yansıyan...
Siz iyi niyetli davranırken size korktuğunuz her şeyin daha beterini yaşatacak bir adam...
Zorla güzellik oldurmaya çalışan birine karşı gözünüzü karartmazsanız...
O sizin dünyanızı karartır...
Aileside cahil o hapse girdiği an babamla uğraşırlar eminim hepsi cahil yakamı kurtaramıyorum bana açık açık söylüyo seni sevmiyprum senin hayatını zindan edicem diyeya büyü var ya en mantıklısı şu anda
Okeyy yeniyim bilemedim :)ısrarla "konumu kapatsınlar" diyorsun yani
3 yıllık bir ilişkim var ama hala güven konusunda sıkıntılarımız var şuan ailemin yanındayım ve sürekli bana onu aldatıyormuşum gibi davranıyor . kötü kelimeler kullanıyor sıkıldım bunaldım sürekli hayatı bana zindan etmekle tehdit ediyor artık kurtulmaya çalışıyorum ama bırakmıyor bana bi akılbüyü fln düşünmeye başladım kurtulamıyorum...
Yaslariniz kac canim?
Yaslariniz kac canim?
kime sebep olup hangi mazlumun günahını alsın....Ona başka bi kız ayarlayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?