erkek arkadaşım çok kıskanç şüpheci..

Ayrılmama izin vermiyor mu Yok artık ne desem boş kalacak Bana kuzenimi hatırlattınız devam ne diyelim yaşayında görün izin vermeyen insan nelere daha izin vermiyor

Ne demek ayrilmama izin vermiyor ?

Kendine zararmi veriyor VERSIN , takma ..

Sen Taktik ca , oda numara yapar boyle , sen kararli olup ayrilsan oda kendi kabuguna cekilir , bir süre sonra...
ne hali varsa görsün.

Soğuyup uzaklaşması ve uğraşmaması için ne yapmalıyım ?

Size ve kendisine zarar veren biri...

Mahkemeniz bile varmış...

Ailelerin yüz göz olmasını istemeyeceğiniz kadar bıktırmış sizi...

Bu adamın psikolojik sorunları var demek ki...

Yani bunları sizi sevdiğinden yapmıyor, sizi sevmiyor, sevse bunları yapmazdı zaten...

Sizi sevmeyen birini nasıl soğutacaksınız?

Bu iş güzellikle olmaz...

O gözünü karartmış, siz de aynısını yapmak zorundasınız...

N
be yapmalıyım konuyu anlamışsınız aynen söylediğiiniz gibi ama ne yaomalılyım

Ne yapmalıyım konuyu anlamışsınız aynen söylediğiiniz gibi ama ne yaomalılyım

Hapse girmesini istemiyorsunuz, zararsız bitmesini istiyorsunuz, aileler karışmasın istiyorsunuz...

Çizdiğiniz tablo için fazla iyimser istekler bunlar...

Yaşadığınızı siz bilirsiniz, belki durum o kadar da karanlık değildir ama buraya yansıyan...

Siz iyi niyetli davranırken size korktuğunuz her şeyin daha beterini yaşatacak bir adam...

Zorla güzellik oldurmaya çalışan birine karşı gözünüzü karartmazsanız...

O sizin dünyanızı karartır...

Aileside cahil o hapse girdiği an babamla uğraşırlar eminim hepsi cahil yakamı kurtaramıyorum bana açık açık söylüyo seni sevmiyprum senin hayatını zindan edicem diye ya büyü var ya en mantıklısı şu anda

kesinlikle bırak şuan böyleyse evlenince neler olur tahmin bile edemiyorum.şanslısınki yüzünü göstermiş.telefonunu değiştir,hala rahatsızlık veriyosa gerekirse ailesiyle konuş ama geri dönme sakın

İstemiyorsunuz madem ayrılın tabi ki. Güzelce konuşmaktan anlamıyor mu? Gerekirse kafasına zorla sokarsınız. Tehdit mi ediyor? Savcılığa başvurursunuz.

Ona başka bi kız ayarlayın..
kime sebep olup hangi mazlumun günahını alsın....
ben her şeyden önce bu çocukla ne kadar zamandır birlikte olduğunu merak ediyorum malum yaşlarda 20 imiş ciddiyetten bir kez dönülmüş aileler yüz göz olmuş bu kadar çaçaron psikopat dengesiz olduklarını daha önceden gördüğün halde tekrar aynı psikopatla birlikteliğe başlayıp yakanı sıyıramıyorsan konu sahibi kusura bakma senin psikolojinden de şüphe ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…