erkek arkadasim cok titizz

Dışarıda otobüs tutacakları filan bana da iğrenç geliyor ne yalan diyeyim ama onun dışında paraya dokunmamak vs abartı
Kesinlikle obsesif, yazık kim bilir ne kadar yoruyordur kendini

sen de onun kadar titiz değilsen emin ol ileride evlendiğinizde çom problem yaşarsınız... çalışan bir bayan olacaksan ileride çok daha iyi düşün... bu adam senden tertemiz ev isteyecek her zaman tertemiz çamaşırlar isteyecek banyo mutfak gıcır gıcır parlasın isteyecek mutfak her zaman tertemiz derli toplu isteyecek... ne biliyim hep gözü üstünde olacak... ben gelemezdim heralde bu kadar titiz erkeğe...

Dışarıda otobüs tutacakları filan bana da iğrenç geliyor ne yalan diyeyim ama onun dışında paraya dokunmamak vs abartı
Kesinlikle obsesif, yazık kim bilir ne kadar yoruyordur kendini

sen de onun kadar titiz değilsen emin ol ileride evlendiğinizde çom problem yaşarsınız... çalışan bir bayan olacaksan ileride çok daha iyi düşün... bu adam senden tertemiz ev isteyecek her zaman tertemiz çamaşırlar isteyecek banyo mutfak gıcır gıcır parlasın isteyecek mutfak her zaman tertemiz derli toplu isteyecek... ne biliyim hep gözü üstünde olacak... ben gelemezdim heralde bu kadar titiz erkeğe...

Yorumlariniz icin tesekkurler.

Bende gelemiyorum simdiden sıkıldim bu durumundan :) evet haklisin ilerde hep oyle isticek yani titiz olsun ama bu kadar da degil .

Bu huyundan rahatsiz olmuyon mu diyorum oluyom ama alıştım artik diyo :)

Evlensen aman bugun regl oldum karnim agriyo evi supurmesem de olur diyemezsin.

Saka maka saglikli degil bu kadari takinti resmen.

Titizlik veya takıntı değil hastalık bu :) aman ya bırakın adam temiz temiz takılsın :ssz:

Son düzenleme:
Aynı ben. Bu bir obsesiflik durumu. Bende paraları yıkarım. Asla tokaşmam mecbur kalırsam elimi mutlaka yıkarım. Hangi birini yazayim. Mesela birine ziyarete gideyim mutlaka duş alirim. Ayakkabılarıma kadar yıkarım. Tel mutlaka silinir. İslak mendil asla benim için temizlik maddesi değildir. Su ve sabun olmalı.lakin insan kendini bazı ortamlardan soyutlamak zorunda kalıyo:26:r.

bu titizlik değil.
obsesif kompulsif bozukluk.
mutlaka tedavi olmalı.
hayatı siz zehretmez kendisine eder. genelde bu rahatsızlıkta kişi kendisi yapmak ister her şeyi.

Back
X