- 19 Temmuz 2016
- 12
- 7
- 1
- Konu Sahibi Gereksiz12345
Merhabalar ben 20 yaşındayım ve bugüne kadar ciddi anlamda bir şey yaşamadım.üniversitedeyim ve yeni sayılabilecek bir ilişkiye başladım.Çok fazla güvendiğim 2 yıldır da tanıdığım bir insan.1 aya yakın sevgiliyiz ve birbirimizi önceden de tanıdığımız için küçük şeylere takilmiyoruz normalde.dün tesadüf eseri bir konu açıldı ve erkek arkadaşım bana daha önce iki kişiyle beraber olduğunu söyledi.hic beklemiyordum falan dedim rahatsız olmamış gibi davrandim çünkü benden önce olmuş bir şey ve daha biz tanışmıyorken olmuş.sonra merak ettim kimdi nasıl oldu diye sordum dayanamayip.yüzeysel bir şekilde nerde ve kimle olduğunu nerden o yere geldiğini anlattı ve beni sevdiğini artik öyle şeylerin asla olmayacağıni zaten yeterince pişmanlık duyduğunu söyledi.ama ben olayı kurcaladigim için bunu hazmedemiyorum.neyin nasıl olduğunu bildiğimden acaba beni öptüğü gibi mi öpmüştü düşüncesi bile yetiyor gerisini söylemiyorum bile.ben bugüne kadar hic kimseyle birlikte olmadım olmayı da düşünmüyorum.O da istemedigim surece yapacak bir insan degil.ama siz daha dokunmaya kıyamıyorken başka bir kızın dokunmakla kalmamış olması gerçekten bitiriyor.en romantik anımızda aklıma geliyor ve tam anlamiyla yaşayamıyorum cunku daha önce baskalariyla yasamis olmasini yediremiyorum.geçmişi geri getiremem ona da kızamıyorum ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim ama bu tarz şeyler olmamıştı.şimdi ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim