Erkek arkadasım deneyimsizliği

Vajinismus gibi bir durum olsa doğrudan söylerdi adam herhalde. Evliliğimizin oturmasını bekledik falan demiş. Daha ilk geceden oturmayacağı belliydi demek ki😂
Kız istememiş
Biraz zaman ver demiş
Nazlanmış :KK70:

Evli olan da bekaretini kaybetmeyecekse yani hahsjsjjs namuslu olmakta top level. Böyle bir durum varsa cidden yani psikopatolojik bir durum. Evliyiz ama nasıl benimle sevişirsinnn?
:KK70: :KK70: :KK70:
Kendimi kocama bile kaptırmadım:KK70::KK70:
Bir süredir KudrAlobar KudrAlobar 'a geyiğine "insan insana öyle şey yapar mı, ben sekse karşıyım evlenince bile sevişmiycem" diyordum ama gerçekten yapanlar varmış ahdah idolümü buldum şu an.

:KK70: :KK70: :KK70:
Kendimi kocama bile kaptırmadım:KK70::KK70:

Bir süredir KudrAlobar KudrAlobar 'a geyiğine "insan insana öyle şey yapar mı, ben sekse karşıyım evlenince bile sevişmiycem" diyordum ama gerçekten yapanlar varmış ahdah idolümü buldum şu an.

Ya cidden böyle bir arabesk tutum da var hani. Dokunmaya kıyamıyorum, sadece sana baksam yeter, aman eline erkek eli değmemiş olsun meleğimmm diyen çiftlerin %98'i falan cinsel sorunlar yüzünden terapiye geliyor. Çünkü bakışmak da bir yere kadar yani. Adam gerçekten dokunamıyormuş meğer falan. Cinsellik önemli arkadaşlar evlilikte, diyeceğim o.

Sormadı soramaz zaten
Geçmişim onu ilgilendirmez
Biletek geliyor bana
Bu hakkı kimseye vermiyorum
Ya arkadaslar eski eşe nasıl sorayım ya
Yani gerçekten bunu sormak kolay mı
Bi dakka şekerim siz niye yapmadınız merak ettim ben eski kocanla birlikteyim de
Vajinusmus musun?yoksa o mu sorunlu
Böyle mi diyecem
Kadın muhattab bile olmaz sinir olur ya
Tabiki direk onu sormayın
Sadece şuan onunla görüştüğünüzü olursa ciddi dusunebileceginizi söyleyin
Sadece neden boşandığınızi merak ettiğinizi söyleyin şiddet vs.var mı diye de sorabilirsiniz
Zaten kadının halinden tavrından az çok anlayabilirsiniz doğru söyleyip söylemediğini
AMA BUNDAN ÖNCE
Adam eski eşinle konuşmak istiyorum deyince ne tepki verecek
1- sinirlenebilir
2- kestirip atabilir
3- görüşebilirsin sorun yok diyebilir
Yanı bu isteğinize vereceği tepki bile çok önemli

Tabiki direk onu sormayın
Sadece şuan onunla görüştüğünüzü olursa ciddi dusunebileceginizi söyleyin
Sadece neden boşandığınızi merak ettiğinizi söyleyin şiddet vs.var mı diye de sorabilirsiniz
Zaten kadının halinden tavrından az çok anlayabilirsiniz doğru söyleyip söylemediğini
AMA BUNDAN ÖNCE
Adam eski eşinle konuşmak istiyorum deyince ne tepki verecek
1- sinirlenebilir
2- kestirip atabilir
3- görüşebilirsin sorun yok diyebilir
Yanı bu isteğinize vereceği tepki bile çok önemli
Asla konuşmam
Ne alaka ya onla konuşucam
Ben kendim bulurum
O gelse eski eşinle konuşcam dese bende boşanmış olsam terk ederim öyle adamı
Ne münasebet
Mantıksız

Asla konuşmam
Ne alaka ya onla konuşucam
Ben kendim bulurum
O gelse eski eşinle konuşcam dese bende boşanmış olsam terk ederim öyle adamı
Ne münasebet
Mantıksız
Bir erkeğin sormasıyla kadının sorması tabiki aynı değil
Belki şiddet yüzünden boşandılar bunu başka nasıl öğreneceksiniz
Şuan boşanma asamasindayim yarın birgün boşandıktan sonra eski eş kişinin evleneceği kişi beni arasa aldatildigim icin bosandigimi direk söylerim gerisi onun bileceği bir konu
Geçmiş normalde kimseyi tabiki de ilgilendirmez ama siz konu açtığınız için yorum yapıyoruz adamın çok normal olmadığının sizde farkındasınız neticede 😊

Hayaldi gerçek oldu... Namusta son nokta; kocasıyla bile sevişmeyen kadınlar. Yazı dizimizi kaçırmayın.

Şuan boşanma asamasindayim yarın birgün boşandıktan sonra eski eş kişinin evleneceği kişi beni arasa aldatildigim icin bosandigimi direk söylerim gerisi onun bileceği bir konu
Geçmiş normalde kimseyi tabiki de ilgilendirmez ama siz konu açtığınız için yorum yapıyoruz adamın çok normal olmadığının sizde farkındasınız neticede 😊

Ablam evlenmeyi düşündüğü adamın eski eşiyle konuşmuştu. Sonra evlenmekten vazgeçmişti :KK53:

evlenene kadar hıc cınsellık yasamamıs olması normal olabılır bazı ınsanlar bunu ozellıkle bekler 30 yas gec bır yas degıl
oyleyse ustune de esı vajınısmussa, eskı esıyle alakalı bu ozel bılgılerı de paylasamayacagına gore hala yasamamıs olması yıne normal

ama asırı tutucu kısmına takıldım ben ınsanlar sunu ayırt edemıyor bende oncesınde yasamamıs bırıyım ama hıc asırı tutucu degılım her telden arkadasım var hayatımdakı kısının gecmısı de benı ılgılendırmez etrafımdakı ınsanların ne yaptıgı da . asırı tutucular etrafındakılere onyargılı ve mudahale eden ınsanlar oluyorlar sapla samanı bırbırıne karıstırabılenler var . yanı ben yapmıyorum dıye kımseye karısma hakkım olmamalı kendını sakındıgı ıcın kutsal ilan edıp eskıden sevgılısı olmasını bıle bır kusur gıbı gorenler var

oyuzden dıkkat edın derım

Eski eşin seni aldatmış olabilir ama yeni eşini aldatmayabilir
Yani seni aldattı diye yine aldatacak diye birşey yok
Hayır bence aynı şey
Ben sorarsam onunda sorma hakkı doğar
Neden ilişkime 3.şahısları karıştırayım ki
Onlar kim ona mı güvenicem
Bence çok çok saçma
Şiddete meyilli erkekleri anlarım bizim de bir hayat tecrübemiz var

evlenene kadar hıc cınsellık yasamamıs olması normal olabılır bazı ınsanlar bunu ozellıkle bekler 30 yas gec bır yas degıl
oyleyse ustune de esı vajınısmussa, eskı esıyle alakalı bu ozel bılgılerı de paylasamayacagına gore hala yasamamıs olması yıne normal

ama asırı tutucu kısmına takıldım ben ınsanlar sunu ayırt edemıyor bende oncesınde yasamamıs bırıyım ama hıc asırı tutucu degılım her telden arkadasım var hayatımdakı kısının gecmısı de benı ılgılendırmez etrafımdakı ınsanların ne yaptıgı da . asırı tutucular etrafındakılere onyargılı ve mudahale eden ınsanlar oluyorlar sapla samanı bırbırıne karıstırabılenler var . yanı ben yapmıyorum dıye kımseye karısma hakkım olmamalı kendını sakındıgı ıcın kutsal ilan edıp eskıden sevgılısı olmasını bıle bır kusur gıbı gorenler var

oyuzden dıkkat edın derım
Ya tutucu derken yanlış kelime kullandım belki
Oda diğer insanlara saygılı biri
Hassas diyelim benden daha çok en azından

Olmadı diyor
Başta kız istememiş
Zaman ver hazır değilim demiş
Yani şimdi açık açık da soramıyorum ki
Denediniz mi vs denemiştir illa ki
Doktora gittin mi diye sorsam ayıp mı
ay sorulmaz zaten bazı seyler
ortak tanıdık falan yok mu acaba eskı esını de tanıyan neden bosandıklarını net olarak ogrenmenız sart cunku

Ya tutucu derken yanlış kelime kullandım belki
Oda diğer insanlara saygılı biri
Hassas diyelim benden daha çok en azından
sımdı anladım. ya cok zor mesele demın ortak tanıdık var mı dıye sordum ama yazdıktan sonra yazdıgımın yanlıs oldugunu farkettım kım kımın ne oldugunu bılemez sonucta bırde kımse kımsenın bırseyıne karısmakta ıstemez

sanırım bıraz zaman verıp tanımaktan baska carenız yok sıze yaklasımından anlarsınız problem olup olmadıgını dogru kısıyı beklıyor mu yoksa saglık sorunu mu var ancak oyle anlasılır saglıklı bır ınsan dogru kısıyı de beklese mutlaka bır cekım olur nıye sevgılı oluruz nıye nısanlanırız o cekımı anlamak ıcın her anlamda uyusup uyusmadıgını gormek ıcın ılla ozel seyler yasamak sart degıl ama cılvelesme flortlesme olur

oda yoksa olmazsa ozaman sorun var demektır

Back
X