- 3 Ekim 2007
- 14.696
- 36.972
- 1.123
- 39
Evli olan da bekaretini kaybetmeyecekse yani hahsjsjjs namuslu olmakta top level.

Kendimi kocama bile kaptırmadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli olan da bekaretini kaybetmeyecekse yani hahsjsjjs namuslu olmakta top level.
Kız istememişVajinismus gibi bir durum olsa doğrudan söylerdi adam herhalde. Evliliğimizin oturmasını bekledik falan demiş. Daha ilk geceden oturmayacağı belliydi demek ki![]()
Nazlanmayı da bilememişizKız istememiş
Biraz zaman ver demiş
Nazlanmış![]()
Evli olan da bekaretini kaybetmeyecekse yani hahsjsjjs namuslu olmakta top level. Böyle bir durum varsa cidden yani psikopatolojik bir durum. Evliyiz ama nasıl benimle sevişirsinnn?
Bir süredir![]()
![]()
Kendimi kocama bile kaptırmadım![]()
![]()
![]()
Bir süredirKudrAlobar 'a geyiğine "insan insana öyle şey yapar mı, ben sekse karşıyım evlenince bile sevişmiycem" diyordum ama gerçekten yapanlar varmış ahdah idolümü buldum şu an.
Tabiki direk onu sormayınSormadı soramaz zaten
Geçmişim onu ilgilendirmez
Biletek geliyor bana
Bu hakkı kimseye vermiyorum
Ya arkadaslar eski eşe nasıl sorayım ya
Yani gerçekten bunu sormak kolay mı
Bi dakka şekerim siz niye yapmadınız merak ettim ben eski kocanla birlikteyim de
Vajinusmus musun?yoksa o mu sorunlu
Böyle mi diyecem
Kadın muhattab bile olmaz sinir olur ya
Asla konuşmamTabiki direk onu sormayın
Sadece şuan onunla görüştüğünüzü olursa ciddi dusunebileceginizi söyleyin
Sadece neden boşandığınızi merak ettiğinizi söyleyin şiddet vs.var mı diye de sorabilirsiniz
Zaten kadının halinden tavrından az çok anlayabilirsiniz doğru söyleyip söylemediğini
AMA BUNDAN ÖNCE
Adam eski eşinle konuşmak istiyorum deyince ne tepki verecek
1- sinirlenebilir
2- kestirip atabilir
3- görüşebilirsin sorun yok diyebilir
Yanı bu isteğinize vereceği tepki bile çok önemli
![]()
![]()
Bir erkeğin sormasıyla kadının sorması tabiki aynı değilAsla konuşmam
Ne alaka ya onla konuşucam
Ben kendim bulurum
O gelse eski eşinle konuşcam dese bende boşanmış olsam terk ederim öyle adamı
Ne münasebet
Mantıksız
Bir süredirKudrAlobar 'a geyiğine "insan insana öyle şey yapar mı, ben sekse karşıyım evlenince bile sevişmiycem" diyordum ama gerçekten yapanlar varmış ahdah idolümü buldum şu an.
Bir erkeğin sormasıyla kadının sorması tabiki aynı değil
Belki şiddet yüzünden boşandılar bunu başka nasıl öğreneceksiniz
Şuan boşanma asamasindayim yarın birgün boşandıktan sonra eski eş kişinin evleneceği kişi beni arasa aldatildigim icin bosandigimi direk söylerim gerisi onun bileceği bir konu
Geçmiş normalde kimseyi tabiki de ilgilendirmez ama siz konu açtığınız için yorum yapıyoruz adamın çok normal olmadığının sizde farkındasınız neticede![]()
Vajinismus gibi bir durum olsa doğrudan söylerdi adam herhalde. Evliliğimizin oturmasını bekledik falan demiş. Daha ilk geceden oturmayacağı belliydi demek ki![]()
Eski eşin seni aldatmış olabilir ama yeni eşini aldatmayabilirBir erkeğin sormasıyla kadının sorması tabiki aynı değil
Belki şiddet yüzünden boşandılar bunu başka nasıl öğreneceksiniz
Şuan boşanma asamasindayim yarın birgün boşandıktan sonra eski eş kişinin evleneceği kişi beni arasa aldatildigim icin bosandigimi direk söylerim gerisi onun bileceği bir konu
Geçmiş normalde kimseyi tabiki de ilgilendirmez ama siz konu açtığınız için yorum yapıyoruz adamın çok normal olmadığının sizde farkındasınız neticede![]()
Ya tutucu derken yanlış kelime kullandım belkievlenene kadar hıc cınsellık yasamamıs olması normal olabılır bazı ınsanlar bunu ozellıkle bekler 30 yas gec bır yas degıl
oyleyse ustune de esı vajınısmussa, eskı esıyle alakalı bu ozel bılgılerı de paylasamayacagına gore hala yasamamıs olması yıne normal
ama asırı tutucu kısmına takıldım ben ınsanlar sunu ayırt edemıyor bende oncesınde yasamamıs bırıyım ama hıc asırı tutucu degılım her telden arkadasım var hayatımdakı kısının gecmısı de benı ılgılendırmez etrafımdakı ınsanların ne yaptıgı da . asırı tutucular etrafındakılere onyargılı ve mudahale eden ınsanlar oluyorlar sapla samanı bırbırıne karıstırabılenler var . yanı ben yapmıyorum dıye kımseye karısma hakkım olmamalı kendını sakındıgı ıcın kutsal ilan edıp eskıden sevgılısı olmasını bıle bır kusur gıbı gorenler var
oyuzden dıkkat edın derım
ay sorulmaz zaten bazı seylerOlmadı diyor
Başta kız istememiş
Zaman ver hazır değilim demiş
Yani şimdi açık açık da soramıyorum ki
Denediniz mi vs denemiştir illa ki
Doktora gittin mi diye sorsam ayıp mı
Yok ben yapmam gereksizAblam evlenmeyi düşündüğü adamın eski eşiyle konuşmuştu. Sonra evlenmekten vazgeçmişti![]()
Yaaa cherry yaaNe yazık ki ben de kuşu ötmüyora oyluyorum
sımdı anladım. ya cok zor mesele demın ortak tanıdık var mı dıye sordum ama yazdıktan sonra yazdıgımın yanlıs oldugunu farkettım kım kımın ne oldugunu bılemez sonucta bırde kımse kımsenın bırseyıne karısmakta ıstemezYa tutucu derken yanlış kelime kullandım belki
Oda diğer insanlara saygılı biri
Hassas diyelim benden daha çok en azından