Tesadüf olmuştur
Canım o zaman bunu en iyi sen anlarsın sevgilin eğer çocukca davranışları olan biriyse o niyetle yapmış olabilir olgun bi insan öyle şeylerle uğraşmaz etiket metiketcanım dikkat ettim ortak arkadas sureklı eskı sevgılıyle bıseyler yapıp etıketlıyor buda goruyor sankı yarıs yapıyorlar bılmıyorum kafam karıstı sonucta bunlar 4 yıl bır ılıskısı olmus
tesadüften ziyade sizinle görünmekmi istedi acaba ??
(kıskandırmak için)
aklıma direk bu geldi sen yinede dikkat et derim .
ama biz facede sınemaya gıttık dıye bısey paylasmadık gormus olamaz eskı sevgılısı rus kızlarBenim de aklıma geldi bence seninle görünmek için yaptı gibi kıskandırmak gibi düşündü sanırım :)
ama biz facede sınemaya gıttık dıye bısey paylasmadık gormus olamaz eskı sevgılısı rus kızlar
buna benzer hareketlerı daha rastlamadım yanlız bırkacgun samımı bırkacgun sankı bıraz uzak eskı kız arkadası ıle 4 sene cıkmışlar kız buna cok asıkmıs saglam kaynaklardan duydum hem alttan almıs kız bun kız rus turkıyede rehber buda turızmcı kız baska bı ulkeye gıtmıs buna sende gel demıs hep kız gelıyormus bu gıtmemıs bunlar bırbırlerınden uzak 1 yıl gecırmısler ve sonra kız terketmıs tabı bızımkıde gıtmeyınce sordugumda tabı ben ayrıldım dıyoBuna benzer başka hareketleri var mı,neden ayrılmışlar peki,kim ayrılmış bi de
yeterince sevmiyomuş demekki ayrılan kız olsa da sebebi erkek arkadaşınmış canım bence çok takma alışkanlıklar mutlaka vardır ama zamanla seninle geçirdiği şeyler alışkanlık olurbuna benzer hareketlerı daha rastlamadım yanlız bırkacgun samımı bırkacgun sankı bıraz uzak eskı kız arkadası ıle 4 sene cıkmışlar kız buna cok asıkmıs saglam kaynaklardan duydum hem alttan almıs kız bun kız rus turkıyede rehber buda turızmcı kız baska bı ulkeye gıtmıs buna sende gel demıs hep kız gelıyormus bu gıtmemıs bunlar bırbırlerınden uzak 1 yıl gecırmısler ve sonra kız terketmıs tabı bızımkıde gıtmeyınce sordugumda tabı ben ayrıldım dıyo
Bende sorcaktimZıp zıp gibi olacak ama yaşlar Kaç? Yani ergengibi tavırlar var sevgilinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?