Erkek arkadaşım evden yemek getirmiyorsun diye sürekli trip atıyor?

yasamadinsen1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2025
3
0
1
22
1.5 yıllık bir ilişkim var. Elimden geldiğince evden yemekler yapıp götürmeye çalışıyorum ama aile evinde yaşıyorum her zaman imkanım olmuyor. Bana bugün konuşurken sen iyice hazıra alıştın, ben söylediğim zaman ayda bir yapıp getiriyorsun (en son yapışımın üzerinden de 15 gün geçmiş bu arada), ayda bir getirdiğim için minnettar mı olacağım haftada bir yapsan neyse gibi laflar söyledi (ki aynı sözleri daha önce de 3-4 kez söyledi). Ben de bugün dayanamayıp sen ne kadar memnuniyetsizsin sen de aylardır çiçek almıyorsun ben sana sürekli sen niye çiçek almıyorsun diye başına kakıyor muyum dedim. İkisinin ne alakası var dedi küsüp gitti. Allah aşkına ne yapabilirim ben?

Bide bayilsaymis yok artik bu ne yuzsuzluk ya simdiden boyleyse evlenseniz neler olur ? Akilli olun ve ayrilin

Öfff en nefret ettiğim erkek tipi. Sümsük kadından maddi anlamda ufak tefek bile olsa yararlanmaya calısan hazıra alıstın ne demek ya. Ayrıl gitsin.

Canım benim, açıkçası karşındaki kişi emeklerini görmezden geliyor gibi geliyor bana.
lişkide tek taraflı beklenti olunca yıpratıyor , üzülüyor insan. Bence sakin bir zamanda hislerini net ama kırmadan anlatman en doğrusu olur.
Kendinden asla ödün vermemelisin bence tabi .

Nasıl alıştırırsan öyle gider. … Siz sevgilisiniz kendinize gelin ebeveyni değilsiniz . Anne iç güdüsüyle yaklaşırsanız bu ilişki böyle devam eder ve hep isteyen taraf olur ….

Allah akıl fikir versin.
Ben üniversitedeyken sevgilisinin evine gidip daha kendisine don seçmeyi bilmeyen heriflere yaranmak için temizlik, yemek, ütü yapan tipler vardı. Onların da yüzüne yüzüne allah sana akıl fikir versin derdim.
Madalyalarından koleksiyon yaptılar sonra.

Eve malzeme alsın beraber yapın iyi alışmış senin getirmene beleş yaşamaya çalışan biri ile niye beraber olasın ki

off iğrenç ilişkim geldi aklıma, tetiklendim.
Bana hiç yemek yapmadın ben böyle bir ilişki istemiyorum diyerek küsmüştü bana 3 gün. Ben de barışmak için yalvarmıştım , neden çünkü APTALIM.
siz aptal olmayın benim gibi , zamanınızı harcamayın. yollayın gitsin.

Eve besleme al istersen. Delimi ne. Gitsin kendisine hizmetçi tutsun hasbam

Kesinlikle ayril. Böyleleri adam olmaz. Esimden örnek veriyim. Bir kere nöbetden ciktiktan sonra iki kahve ve kek alip ofisimin önüne geldi. Ciktim beraber kahveyi ictik. Ben ona "Yorgun degilmisin?" Dedim (24 saat nöbetten cikmis) oda "Evet ama yüzünü görmek istedim" dedi ve sonra omuzumda uyuya kaldi. Demek istedigim: Size saygisive sevgisi olan, sizin enerjinizi yükselten ve ayni enerjiyi veren adamlara yemek tasiyin. Sizin ona hizmet etmek zorunda oldugunuz gibi davrananlara degil.

Eşimle aynı sehirdeydik o bekar evindeydi.bi kez olsun bişey yapıp goturmedim ki eşim istemedi.zaten evlenince yapicam şimdiden niye yapıyım dedim.sizinki baya hizmetçi gözüyle bakıyor.cok istiyorsa kendisi yapsın yakında temizlikte ister sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…