- 16 Ekim 2025
- 4
- 12
- 3
- Konu Sahibi yasamadinsen1
-
Sevgililik döneminde böyleyse evlilikte ev içi muhabbeti düşünemiyorum. İlişkinin bir alma verme dengesi olması gerekli. Ayrılın demek istemem ama bence durması gerektiği yeri bilaare hatırlatın. İnsanın da bir dur noktası olur1.5 yıllık bir ilişkim var. Elimden geldiğince evden yemekler yapıp götürmeye çalışıyorum ama aile evinde yaşıyorum her zaman imkanım olmuyor. Bana bugün konuşurken sen iyice hazıra alıştın, ben söylediğim zaman ayda bir yapıp getiriyorsun (en son yapışımın üzerinden de 15 gün geçmiş bu arada), ayda bir getirdiğim için minnettar mı olacağım haftada bir yapsan neyse gibi laflar söyledi (ki aynı sözleri daha önce de 3-4 kez söyledi). Ben de bugün dayanamayıp sen ne kadar memnuniyetsizsin sen de aylardır çiçek almıyorsun ben sana sürekli sen niye çiçek almıyorsun diye başına kakıyor muyum dedim. İkisinin ne alakası var dedi küsüp gitti. Allah aşkına ne yapabilirim ben?
Şuan evli değilsiniz böyle bir sorumluluğun yok, kendisi de yemek yapmayı öğrenebilir.anlaşılan annesi herşeyi önüne indirip kaldırmış hep hiç öğretmemiş..1.5 yıllık bir ilişkim var. Elimden geldiğince evden yemekler yapıp götürmeye çalışıyorum ama aile evinde yaşıyorum her zaman imkanım olmuyor. Bana bugün konuşurken sen iyice hazıra alıştın, ben söylediğim zaman ayda bir yapıp getiriyorsun (en son yapışımın üzerinden de 15 gün geçmiş bu arada), ayda bir getirdiğim için minnettar mı olacağım haftada bir yapsan neyse gibi laflar söyledi (ki aynı sözleri daha önce de 3-4 kez söyledi). Ben de bugün dayanamayıp sen ne kadar memnuniyetsizsin sen de aylardır çiçek almıyorsun ben sana sürekli sen niye çiçek almıyorsun diye başına kakıyor muyum dedim. İkisinin ne alakası var dedi küsüp gitti. Allah aşkına ne yapabilirim ben?
Sanırım dışarda buluştuklarında bir yerde oturdukları için birşeyler yiyorlar ve adam buluşmada - kendi yediği yemek dahi olsa- bir para harcamak istemiyorSende iyice hazıra alıştın mı ?Ben anlamıyorum ki bazen kendilerini ne sanıyor bu insanlar.
Suan ne okudum ben diye bi dusundum . Pardon siz onun hizmetcisimisiniz. Host ordan bee. Ohh me guzel bulmus kizi temizligini de yapmiyorsundur insallah. Valla kac yasindasiniz bilmiyorum da hadi canim kapi orada demek gereken zaman gelmis de gecmis.1.5 yıllık bir ilişkim var. Elimden geldiğince evden yemekler yapıp götürmeye çalışıyorum ama aile evinde yaşıyorum her zaman imkanım olmuyor. Bana bugün konuşurken sen iyice hazıra alıştın, ben söylediğim zaman ayda bir yapıp getiriyorsun (en son yapışımın üzerinden de 15 gün geçmiş bu arada), ayda bir getirdiğim için minnettar mı olacağım haftada bir yapsan neyse gibi laflar söyledi (ki aynı sözleri daha önce de 3-4 kez söyledi). Ben de bugün dayanamayıp sen ne kadar memnuniyetsizsin sen de aylardır çiçek almıyorsun ben sana sürekli sen niye çiçek almıyorsun diye başına kakıyor muyum dedim. İkisinin ne alakası var dedi küsüp gitti. Allah aşkına ne yapabilirim ben?
İsminize bayıldım. Hala aklımda olan belki dizi tarihinin en güçlü kadın karakteriydi.Sende iyice hazıra alıştın mı ?Ben anlamıyorum ki bazen kendilerini ne sanıyor bu insanlar.
Merak ettirdiniz hangi diziİsminize bayıldım. Hala aklımda olan belki dizi tarihinin en güçlü kadın karakteriydi.
How to Get Away with MurderMerak ettirdiniz hangi dizi
Issız adamdaki ada da yaprak sarmaları götürürken tekmeyi yemişti. Devam edin böyle saçma adamlara annelik rolü üstlenmeye.1.5 yıllık bir ilişkim var. Elimden geldiğince evden yemekler yapıp götürmeye çalışıyorum ama aile evinde yaşıyorum her zaman imkanım olmuyor. Bana bugün konuşurken sen iyice hazıra alıştın, ben söylediğim zaman ayda bir yapıp getiriyorsun (en son yapışımın üzerinden de 15 gün geçmiş bu arada), ayda bir getirdiğim için minnettar mı olacağım haftada bir yapsan neyse gibi laflar söyledi (ki aynı sözleri daha önce de 3-4 kez söyledi). Ben de bugün dayanamayıp sen ne kadar memnuniyetsizsin sen de aylardır çiçek almıyorsun ben sana sürekli sen niye çiçek almıyorsun diye başına kakıyor muyum dedim. İkisinin ne alakası var dedi küsüp gitti. Allah aşkına ne yapabilirim ben?
Baban su istese poponu kaldırana kadar yıl geçer, elin açını bir buçuk yıl beslemişin müstehak.1.5 yıllık bir ilişkim var. Elimden geldiğince evden yemekler yapıp götürmeye çalışıyorum ama aile evinde yaşıyorum her zaman imkanım olmuyor. Bana bugün konuşurken sen iyice hazıra alıştın, ben söylediğim zaman ayda bir yapıp getiriyorsun (en son yapışımın üzerinden de 15 gün geçmiş bu arada), ayda bir getirdiğim için minnettar mı olacağım haftada bir yapsan neyse gibi laflar söyledi (ki aynı sözleri daha önce de 3-4 kez söyledi). Ben de bugün dayanamayıp sen ne kadar memnuniyetsizsin sen de aylardır çiçek almıyorsun ben sana sürekli sen niye çiçek almıyorsun diye başına kakıyor muyum dedim. İkisinin ne alakası var dedi küsüp gitti. Allah aşkına ne yapabilirim ben?
Biliyorum bu çocuğu, öğrenciydi, kız da öyleydi, aç karnını doyurtacak yer arıyodu. Kahve parasını istedi kızdan ahahaha, aç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?