erkekler bizim duygusal tarafımızdan yararlanıp anneleriyle oturmamız için ikna etmeye çalışıyorlar ve genellikle başarılı da oluyorlar,ben ilk teklifinde duyduğum cümlelerden bahsedeyim...annemle biz yalnızız başka kimsemiz yok(acaba başka kimsemiz yok derken neyi kastetti ki 5 erkek 2 kız kardeşler)dedi bende gerçekten öyle düşündüm,aman canım yaşlı kadın tek başına ne zararı olabilir,benim babaannem erada gelirdi bize kalmaya gözümde o canlandı,annem herşeyiyle ilgilenip iyi geçinirdi tabi babaannemde öyle...tabi kabul eder gibi oldum.sonra etrafımdaki herkes ama herkes olumsuz konuştu,tabi ben tanıştığım için inanmadım kimseye yaşlı bir kadın ağzı var dili yok(gibi görüyordum)neden geçinmeyelimki,ailem vermedi bir sene gidip gelip istediler....neyse birlikte oturmaya karar verdim ama herşeyi eşime anlatıyordu ve benim aklımın ucundan geçmeyecek şekilde,eve geliyormuş hoşgeldin demiyormuşum(zaten anahtarınla açıp kendi evine giriyorsun)mesela....sonuç olarak anlaşmazlıklar başladı,eşim başlarda yansız adil kararlar verirken daha sonra taraflı davranmaya başladı.annem annem annem demeye başladı,ben her zaman saygımda kusur etmemeye çalıştım ama asla kendimi ezdirmedim,haklıysam herzaman kendimi korudum....bebeğim olduktan sonra herşeye karışması_karışmaları(görümcem gelen giden)iyice yıprandım.ve artık kesinlikle birlikte olamayacağımı söyledim eşime oda abileriyle konuştu aynı binada üst katta oturan görümcemin yanına çıktı bir senedir onunla,arada geri dönme girişimleri oldu ama sonuç başarısız.benim annemde kayınvalide ama gerçekten gelinimizi asla rahatsız etmiyo,kalbini kırmıyo ve hiç bir şeylerine karışmıyo evleri ayrı tabi ki belki aynı evde olsalar belki değil muhtemelen sorunları olurdu.çok uzattım ama iyice düşünmeni isterim,gerçekten iki karpuz bir koltuğa nasıl sığmazsa iki hatun bir evde olmaz...birlikte ne şartla olursa olsun oturma derim ben sağlık problemleri yoksa,yakın oturmak olabilir o da şöyle yine arada 3 4 sokak olsun

.aslında gerçekten annemden ayrılamam diyen erkeklerle evlenmemek lazım,boşuna yuvalar yıkılıyo...