erkek arkadasim evlenince annesinide yaninda istiyor? nasil davranmaliyim?

erkekler böyledir işte bak annesine bir oda içine televizyon tamamda koskoca kadın bütün gün orada oturacağına inanıyormusun kimse oturmaz oğlu işten gelince bir iki göstermelik daha sonra vay senin odan vardıda orada oturacaktında da da hiç biri uygulanmaz sonra bi bakmışsın her gün kavga gürültü evde birde başka evde otuma konusu kadın bir hastalanmaya görsün şıp sizin evde sonra iyileşir ama gitmez git de diyemezsin sana abla tavsiyesi evlenme bu işin sonu iyi görünmüyor yazık etme gençliğine böyle yazıyorum diyede bana lütfen kızma canım

estafurullah aslakızmak ne kelıme sızden fıkır alıorum .. tanısmıyoruz belkı ama dost gerceklerı acı soyler dıye boşa dememışlerr .. şu dusunduklerınızın hepsını daha fazlasını dusunuyorum dusunuyorum sonuc bulamadım sureklı arkadasıma acık moralımızı bozmak ıstemedımm .. anlıcagınız ıyı kı buraya yazmışım sımdı fıkrım tavrım daha net oldu.

canım senin için yaptım yardımcı olmak için.Resim üzerine tıkla canım.

$fontt.webp

Son düzenleme:
kabul etmemen senin için daha hayırlı olur bence..ki yalnız yaşamaya alıştım dedin senin için 2 kat zor olur bu durum.biz aynı ev değil ama çok yakın oturmamıza rağmen çok zor oluyor benim için çünkü sürekli beklenti içinde oluyor gelsin yapsın etsin hizmet etsin gibi...helede yanı ev....

ama bende o ıfadeler yok ıste bom boş :(( sadece başlık yazıo alt satıra ındıgında boyle yazıom :( harf kalınlastık kuçült gıbı ıfade semboller yok kı :(

erkekler bizim duygusal tarafımızdan yararlanıp anneleriyle oturmamız için ikna etmeye çalışıyorlar ve genellikle başarılı da oluyorlar,ben ilk teklifinde duyduğum cümlelerden bahsedeyim...annemle biz yalnızız başka kimsemiz yok(acaba başka kimsemiz yok derken neyi kastetti ki 5 erkek 2 kız kardeşler)dedi bende gerçekten öyle düşündüm,aman canım yaşlı kadın tek başına ne zararı olabilir,benim babaannem erada gelirdi bize kalmaya gözümde o canlandı,annem herşeyiyle ilgilenip iyi geçinirdi tabi babaannemde öyle...tabi kabul eder gibi oldum.sonra etrafımdaki herkes ama herkes olumsuz konuştu,tabi ben tanıştığım için inanmadım kimseye yaşlı bir kadın ağzı var dili yok(gibi görüyordum)neden geçinmeyelimki,ailem vermedi bir sene gidip gelip istediler....neyse birlikte oturmaya karar verdim ama herşeyi eşime anlatıyordu ve benim aklımın ucundan geçmeyecek şekilde,eve geliyormuş hoşgeldin demiyormuşum(zaten anahtarınla açıp kendi evine giriyorsun)mesela....sonuç olarak anlaşmazlıklar başladı,eşim başlarda yansız adil kararlar verirken daha sonra taraflı davranmaya başladı.annem annem annem demeye başladı,ben her zaman saygımda kusur etmemeye çalıştım ama asla kendimi ezdirmedim,haklıysam herzaman kendimi korudum....bebeğim olduktan sonra herşeye karışması_karışmaları(görümcem gelen giden)iyice yıprandım.ve artık kesinlikle birlikte olamayacağımı söyledim eşime oda abileriyle konuştu aynı binada üst katta oturan görümcemin yanına çıktı bir senedir onunla,arada geri dönme girişimleri oldu ama sonuç başarısız.benim annemde kayınvalide ama gerçekten gelinimizi asla rahatsız etmiyo,kalbini kırmıyo ve hiç bir şeylerine karışmıyo evleri ayrı tabi ki belki aynı evde olsalar belki değil muhtemelen sorunları olurdu.çok uzattım ama iyice düşünmeni isterim,gerçekten iki karpuz bir koltuğa nasıl sığmazsa iki hatun bir evde olmaz...birlikte ne şartla olursa olsun oturma derim ben sağlık problemleri yoksa,yakın oturmak olabilir o da şöyle yine arada 3 4 sokak olsun :1:.aslında gerçekten annemden ayrılamam diyen erkeklerle evlenmemek lazım,boşuna yuvalar yıkılıyo...

kabul etmemen senin için daha hayırlı olur bence..ki yalnız yaşamaya alıştım dedin senin için 2 kat zor olur bu durum.biz aynı ev değil ama çok yakın oturmamıza rağmen çok zor oluyor benim için çünkü sürekli beklenti içinde oluyor gelsin yapsın etsin hizmet etsin gibi...helede yanı ev....

:((( uff hayırlısı neyse o olsun artık demekten baska çarem kalmadı :((

erkekler bizim duygusal tarafımızdan yararlanıp anneleriyle oturmamız için ikna etmeye çalışıyorlar ve genellikle başarılı da oluyorlar,ben ilk teklifinde duyduğum cümlelerden bahsedeyim...annemle biz yalnızız başka kimsemiz yok(acaba başka kimsemiz yok derken neyi kastetti ki 5 erkek 2 kız kardeşler)dedi bende gerçekten öyle düşündüm,aman canım yaşlı kadın tek başına ne zararı olabilir,benim babaannem erada gelirdi bize kalmaya gözümde o canlandı,annem herşeyiyle ilgilenip iyi geçinirdi tabi babaannemde öyle...tabi kabul eder gibi oldum.sonra etrafımdaki herkes ama herkes olumsuz konuştu,tabi ben tanıştığım için inanmadım kimseye yaşlı bir kadın ağzı var dili yok(gibi görüyordum)neden geçinmeyelimki,ailem vermedi bir sene gidip gelip istediler....neyse birlikte oturmaya karar verdim ama herşeyi eşime anlatıyordu ve benim aklımın ucundan geçmeyecek şekilde,eve geliyormuş hoşgeldin demiyormuşum(zaten anahtarınla açıp kendi evine giriyorsun)mesela....sonuç olarak anlaşmazlıklar başladı,eşim başlarda yansız adil kararlar verirken daha sonra taraflı davranmaya başladı.annem annem annem demeye başladı,ben her zaman saygımda kusur etmemeye çalıştım ama asla kendimi ezdirmedim,haklıysam herzaman kendimi korudum....bebeğim olduktan sonra herşeye karışması_karışmaları(görümcem gelen giden)iyice yıprandım.ve artık kesinlikle birlikte olamayacağımı söyledim eşime oda abileriyle konuştu aynı binada üst katta oturan görümcemin yanına çıktı bir senedir onunla,arada geri dönme girişimleri oldu ama sonuç başarısız.benim annemde kayınvalide ama gerçekten gelinimizi asla rahatsız etmiyo,kalbini kırmıyo ve hiç bir şeylerine karışmıyo evleri ayrı tabi ki belki aynı evde olsalar belki değil muhtemelen sorunları olurdu.çok uzattım ama iyice düşünmeni isterim,gerçekten iki karpuz bir koltuğa nasıl sığmazsa iki hatun bir evde olmaz...birlikte ne şartla olursa olsun oturma derim ben sağlık problemleri yoksa,yakın oturmak olabilir o da şöyle yine arada 3 4 sokak olsun :1:.aslında gerçekten annemden ayrılamam diyen erkeklerle evlenmemek lazım,boşuna yuvalar yıkılıyo...

ağzına saglık cok haklısın :(( ah ah zaman bana ne gosterecek cok merak edıomm :((

:(( uff ya ben ne yapıcam bende nısanlıyım ... nışanlımınn 8 yasında oglu var dah aonce hıc evlenmemıs ama :(( sımdı o kadınla zaten hıc gorusmuyor.. gayrı meşrru olmus sevmemıs de kadın sırf evlenmek ıcın hamılelıgını gızlemıs.. :((nısanlımda bebegı aldırırsam cınayet ıslerım dusuncesıyle bebek dogduktan sonra almıs kadın ne aramıs ne sormus .. yanı ondan yana bı sorunum yok cok da guvenıyorum kendısine
ama annesıyle yasıcazz .. annesıde cok cadoloz bırısıymıs ben nasıl yapıcam bılmıorum hem oglu hem annesı oglu sorun degıl ona bakarım banda arkadas olur ama :( annesıyle ne yapıcam bılemıorum .. nısanlımı da cok sevıyorum onun gıbı bı ınsan hayatıma hıc gırmedı benı cok dusunuyorr...benımle cok ılgılenıyorr alıştımm herşeyıne ama bana fıkır verın nasıl solerım annesıyle aynı evde kalmak ıstemedıgımı benı yanlıs anlamasınbdan korkuyorum :(( ayrılmakda ıstemıorum

yeni konu acıp öyle fikir almanız daha uygun olurdu.arkadasın konusuna müdahale etmişiniz.daha fazla kendinizden bahsetmeyin bence.yeni konu acın ........

yeni konu acıp öyle fikir almanız daha uygun olurdu.arkadasın konusuna müdahale etmişiniz.daha fazla kendinizden bahsetmeyin bence.yeni konu acın ........

kk yı cok kulanmayı bılmıyorum yeni üye oldum ve arkadaşın konusuyla kendı konumu benzer buldgum ıcın yazdım.. sağolsun arkadaslarda bana yardımcı oldu fıkırlerını söyledi .. ben kimsenin konusuna müdahale etmedim .. okey.

tekrar söylüyorum ön yargılı olma önce tanı bende çalışıyorum öğretmenim dediğim gibi üç sene aynı evde yaşadık yemeğimi yaptı çocuğuma baktı temizliğime yardım etti ALLAH razı olsun ondan ben eşimle kavga etsem benim tarafımı tuttu.kaç kez diğer odadan duydum eğer o kızı üzersen hakkımı helal etmem dediğini bizim eşimin ailesiyle aramızada uçurum derecesinde kültür farkı var annesi okuma yazma bile bilmiyor kız kardeşi beşten sonra okumamış ama benim ailemde herkes okumuş ekmeğini eline almış ben ilk evlendiğimde herkes asla dedi sakın sakın bırak aynı evde yaşamayı aynı şehri bile düşünme dediler herkes ön yargılıydı korkyum açıkcası başlarda sonra yavaş yavaş alıştık birbirimize başta tabiki bizde bocalamalar yaşadık ama birbirimizi kırmadan incitmeden.biraz o geldi bana doğru biraz ben şimdide maşallah aramız çok iyi.ilk evlendiğimizde malum birazda kültür farkı olunca eşimin davranışlarına bozuluyordu ayıplıyordu belkide kıskanıyordu arada bir laf sokmalar oldu ama her laf soktuğunda gittim gıdısından öptüm bi tane dedimki kıskanmayalım şekerim benim 1 yıllık kocam ama senin 30 yıllık oğlun beni kendinle kıyaslama sen sadece onun değil benimde annemsin benden daha cahil olmasına rağmen sonuçta gene kendi istediğim şeyi yapmama rağmen her seferinde gönlü hoş olsun diye anne sen ne düşünüyosun nasıl yapıyım dedim ona fikir danışmam çok hoşuna gidiyodu sonra bildiğim yemeklerde bile anne seninki daha güzel oluyo sen nasıl yapıyodun derdim tabi sevgili kayınvalidemde bi havalar bi havalar dört köşe oluyodu kendini daha önemli hissetmeye başladı benim yanımda daha bi kendine güveni geldi.mutlu oldukça beni daha çok sevmeye başladı sırlarını paylaştı o beni çok sevdikçe eşimde daha bir üzerime titredi allaha çok şükür çok da mutlu bir hayatım var.bazılarına göre bu kendinden ödün vermek bana göre kalp kazanmak

şimdi eğer kayınvalide ile yarışa girersen, o senden sen ondan nefret edersen inan bana evliliğin sürekli tartışmalrın yaşandığı herkesin kalp kırdığı huzursuz yıllardan oluşan koca bir boşluktan ibaret olur senin karşına nasıl bir insan çıkacağı belli değil çok iyide olabilir çok kötüde iyi çıkarsa şanslısın kötü çıkarsa onu düzeltmek yine senin elinde tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır kalp kırmak kolay ama kazanmak zor sen zor olanı başar bence sonuçta o yaşlı insanı sevindirirsen ALLAH ta emin ol seni sevindirir. bence oturmayı kabul etmezsen de eşinle bu aranda sorun olacak emin ol yedikleri boğazına düğümlenecek oda çok üzülecek bide benim kayınvalidem içinde ağzı çok bozuktur dediler daha bir kere küfür duymadım insanlarda biraz abartıyo

çok uzun oldu kusura bakma ama canım bence iyice tanı kayınvalideni her hareketini gözlemle eğer olumlu yaklaştığında güzel sonuçlar elde edeceksen birlikte otur yok gerçekten akli dengesi pek yerinde değilde anlaşamam diyorsan sen bilirsin tabi bu senin kararın ama ben olsam asla yanlız bırakmazdım herşeyden önemlisi sevdiğimin sevdiği der onunla iyi geçinirdim

:(( dağılmasın tabı arkadasın konusu ben bu sıteyı kullanmasını fazla bılmedıgım ıcın pat dıye lafa daldımm .. :(((

bencedde kabul etmemelisin..
yani bencede evinde gecelikle dolaşamazsın
eşinle rahat olamazsın , nebiliyim başbaşa kalamazsın
yemeğe gidemezsin
ev temizliğinni bencede diğer yorumlara katılrark söylüyorum erteleyemezsin..
sürekli bir rahatszlık içeriisinde olursun kendi evinde bu çok zor bir şey..

Back
X