erkek arkadasim evlenince annesinide yaninda istiyor? nasil davranmaliyim?

merhaba canım tesekkur ederım bu fıkırı ona soyleyecegımm ınsallah kabul eder her gun gıderım yanına eksıgını yemegını yaparım ama aynı evde oturunca yapamamaktan korkuyorum .. yapmam demıyorum yapamamaktan korkuyorum :(( o da annesının kımseyle anlasamadıgnı bılıo kendı anlatıo hatta bana .. ben henuz tanısmadım acıkcası tanısmaktan da cekınıyorum ..

Sen nişanlının annesiyle nasıl tanışmadın?

Nişanınıza gelmedi sanırım :53:

ben bide çalışıyodum sadece cumartesi pazarımız vardı..onun yüzünden bi cumartesi pazarımız bile olmadı tatillerimiz rezil oldu her yere bizimle geldi......rahat oturamazdım hiç çünkü hissederdim kadın sevmiyo beni oturunca batıyo yatınca batıyı....ilk zamanlar annem gile demiş hiç merak etmeyin bana emanet diye heeepsie yalan taaa evlenene kadar.... kocamda bıkmıştı ondan devamlı her akşam işten geliyoz durduk yere laf sokuyo ve kavga çıkıyodu...bi rahat başbaşa kalamıyoduk eşimlel ..sakın girme bu işe her türlü soruna cevap verebilirim aklında ne varsa ...

kadın cok yaşlıymış yanı bı gıttıgı pazarı varmıs .. komsulatıyla bıle kavga edıp kufur edıyomus onlara soruyorum nasıl dıye ya durduk yere kadınlara camı acıp kufur edıo televızyonun seısını sırf rahtsız etmek ıcın en son sese goturuyoo halıyle ınsanlar rahatsızı oluo ama annem hıc umursamıo garıp bı kadın ben hcıc muhattap bıle olmuyorum dıo ..:( zaten eve gıdıncede yatana kadar mesajlastıgımız ıcın genelde elınde telefn oluo :(

çook kötü şeyler yaşamışssınızz :( gerçekten 3. kısıler arayı her zaman boza bılıo cok nadır kaynanasyla gecınen gelınler .. bende onlardan olmak ısterdım.. vaz gecemıyorum da . içimden seve sece olur hemen evlenelım de dıyemıyorum .. pekı ya nasıl durumu anlatsam yanı bı çözüm yolu bulamazmıyız benım aklıma hıcbırsey gelmıyo ne desem de ortak yol buluruz.. nısanlımdan bu duurumun bıze sorun yaratıcagının farkında ama oda kararsız ne yapabılırım kı dıo :((

yazık etme kendine annene babanada yazık ...benim babam yok annem benim yüzümden çok ağladı..yapılacak tek şey ayrı ev tutun...yoksa kabul etme...bak bu sitede oku kim kaynanasıyla geçinmiş binde biiir belki ama inanki çooook zor.hep kocan anneşiyle senin aranda kalacak yeri gelecek annesini savunacak ..kaldırabilecekmisin

Sen nişanlının annesiyle nasıl tanışmadın?

Nişanınıza gelmedi sanırım :53:

biz kendi aramızda taktık annem ablam akrabalarım bılıo ısteme şubatta olacak :(( nısanla dugunu bır yapıcaz nisan ya da mayısta ve tabıkı ıstemeye gelmeyecekk annesı :( abısı ve yengesıyle gelecek ben 21 yasındayım nısanlım 29 3 senedır tanıyorum son bır yıldır flört etmeye basladık sonra yuzuk takmaya basladık her haftasonu gorusoruz hafta ıclerıde fırsat bulunca.. annemde bılıo kendısını.

Arkadaşım eltin bile kaynananla duramamış.Komşusu yokmuş, küfürlü konuşuyormuş. 8 yaşında da çocugu var?

Erkeklere hemen güvenme.Nerden biliyosun kadının parmagı olmadıgını.Belki caadoloz kaynanan ayırdı onları?

Çok iyi niyetli davranıyorsun ama kaynana ile yaşanmaz..

evett :(( off ıste kızlar bunu dusune dusune ınanırmısınız saclarım sımsıyah kendı rengı herkez boya mı dıyordu .. şu altı aydır saclarım beyazladı :((

kadın cok yaşlıymış yanı bı gıttıgı pazarı varmıs .. komsulatıyla bıle kavga edıp kufur edıyomus onlara soruyorum nasıl dıye ya durduk yere kadınlara camı acıp kufur edıo televızyonun seısını sırf rahtsız etmek ıcın en son sese goturuyoo halıyle ınsanlar rahatsızı oluo ama annem hıc umursamıo garıp bı kadın ben hcıc muhattap bıle olmuyorum dıo ..:( zaten eve gıdıncede yatana kadar mesajlastıgımız ıcın genelde elınde telefn oluo :(

canımm lütfen bak taaa odanıza kadar girer size saldırır bizimkide böyleydi...tam 2 yıl sonra tesadüfen komşularıyla rastlaştım bu çoook kavgacı çirkef dediler ama evliliğimizin üstünden tam 2 yıl sonraydı ve ben zaten yaşıyodum bu kavgaları geç olmuştu yani bunu öğrenmem...belki baştan bilseydim kesinlikle kabul etmezdim çok sevsemde gençliğimi mahfvetti ...yazık yani yapma ya ayrı ev ya olmasın bu iş sen bilirsin ama yapma..kardeşim olsa anca böyle ısrar eder nasihat veririm valla

sen güzelce bi konuş anlat bakalım nişanlına durumu..:D
güzelce anlat ama gerilme...:D
umarım atlatırsın kazasız belasız..
konuşsan söylesen ne tepki verir sence nişanlın

bilemiyorum kı .. kendısı tokı den ev alıcak maddı durumu cok ıyı kendı işi varr. dıyor kı ben senı anneme ezdırmem anneme bıtane oda ayarlarız oda televızyond aalırım kendı odasında oturur sende bebegımız olunca onla ılgılenırsın sana da karısmaz zaten hasta n ekadar yasıyacagını bellı degıl. sokagada atamam ayrı ev tutsam nasıl yapıcak faklan dedıı bunlarınn uzerıne ne cevap verıcegını ınanın bende bılmıorum :( :)

canım her zaman büyük sözü dinlenmesi gerekir sonunda acı çekmezsin hı ben annemi dinlemem çok seviyorum onsuz yaşayamam dersen emin ol ilerde çok üzülürsün sonuç boşanmak olur ki hep öyle en azından evlenmeden ayrılırsan ileride ne büyük aşk yaşamışım vay be dersin hepimiz bekarken çok büyük aşklar yaşamadıkmı bak sonunda büyük sözü dinledik mutluyuz bunca yıl ama arada geriye bakıpta ahne güzel günlerdi dedik sana tavsiyem anne sözü dinle ne aşklar gelir geçer evlilik farklı yinede sen bilirsin buna benzer bir arkadaşın başına gelmişti bak ne oldu 5yıl sonra boşandılar aklıma gelmişken yazıyım dedim aklında bulunsun

yazık etme kendine annene babanada yazık ...benim babam yok annem benim yüzümden çok ağladı..yapılacak tek şey ayrı ev tutun...yoksa kabul etme...bak bu sitede oku kim kaynanasıyla geçinmiş binde biiir belki ama inanki çooook zor.hep kocan anneşiyle senin aranda kalacak yeri gelecek annesini savunacak ..kaldırabilecekmisin

kaldıramam işte ozaman duygularımı kaybederımm .. ayrı evkonsuunda ısrarcı olucam.. bakalım benım için kısmetımsın kaderımsın dıor benı sevdıgını bılıorum ama annesıyle arada kalmak ıstemıorum ona o tercıhı sunmaktan korkuyorum acıkcası şahsen bana bırı oyle dese cok da sevsem annemı secerım :(

bunların karşısında ne yazıkki cevap vermek zor...
hatta cevap yok bende kitlemiştim böyle..:D
valla ne diyim yapma derim ben sana...
söyle ya başka çözüm bulsun yada belli değil madem ne kadar yaşayacağı beklesin..

cnm sakın sakın aynı evde oturma.bende aynı evdeyim ve binlerce pişmanım.
aynı mahalleden olsun yakın olsun haftada 3-4 aksam gidin bazen yatılı kalın gönlü olsun,
bazen akşam yemegıne çağırın vs...
fakat seninde ayrı bı evın oldugunu ayrı bi yuvan bı evlılığının oldugunu idrak etsin.
bunaldığında nefes alabılecegın ayrı bı kapın olsun.

unutma ikinizde melek bile olsanız aynı evde kanatlarınız çarpışır.

kaldıramam işte ozaman duygularımı kaybederımm .. ayrı evkonsuunda ısrarcı olucam.. bakalım benım için kısmetımsın kaderımsın dıor benı sevdıgını bılıorum ama annesıyle arada kalmak ıstemıorum ona o tercıhı sunmaktan korkuyorum acıkcası şahsen bana bırı oyle dese cok da sevsem annemı secerım :(

yani ona göre......bak bizde öyle aşk la evlendik ama aramızda bir kara çalı vardı...ve eşim annesini savunduğu zamanlar içimde çok şey ölüyodu ...ki benim suçum yoktu...sakııııııın

cnm sakın sakın aynı evde oturma.bende aynı evdeyim ve binlerce pişmanım.
Aynı mahalleden olsun yakın olsun haftada 3-4 aksam gidin bazen yatılı kalın gönlü olsun,
bazen akşam yemegıne çağırın vs...
Fakat seninde ayrı bı evın oldugunu ayrı bi yuvan bı evlılığının oldugunu idrak etsin.
Bunaldığında nefes alabılecegın ayrı bı kapın olsun.

Unutma ikinizde melek bile olsanız aynı evde kanatlarınız çarpışır.

aynen katılıyorum ayneeeeen......sakııııııın.............. Bizi dinle zarar etmezsin tecrübe konuşuyo .........

canım her zaman büyük sözü dinlenmesi gerekir sonunda acı çekmezsin hı ben annemi dinlemem çok seviyorum onsuz yaşayamam dersen emin ol ilerde çok üzülürsün sonuç boşanmak olur ki hep öyle en azından evlenmeden ayrılırsan ileride ne büyük aşk yaşamışım vay be dersin hepimiz bekarken çok büyük aşklar yaşamadıkmı bak sonunda büyük sözü dinledik mutluyuz bunca yıl ama arada geriye bakıpta ahne güzel günlerdi dedik sana tavsiyem anne sözü dinle ne aşklar gelir geçer evlilik farklı yinede sen bilirsin buna benzer bir arkadaşın başına gelmişti bak ne oldu 5yıl sonra boşandılar aklıma gelmişken yazıyım dedim aklında bulunsun

*O zaman ayrı ev konusun da ısrarlı olup tavrımı hiç bozmayayım sonuçta o tercıh yapmazssa deıdıgnız gıbı 3/4 sene sonra bern tercıh yapmak zorunda kalıcam ve sonuç boşanmak olacak :( alışkanlıkta olunca kötü ama bı beklıyeyım ağzını yoklayayım bakalım ne dıyecek fıkrı degısecekmı:(

bilemiyorum kı .. Kendısı tokı den ev alıcak maddı durumu cok ıyı kendı işi varr. Dıyor kı ben senı anneme ezdırmem anneme bıtane oda ayarlarız oda televızyond aalırım kendı odasında oturur sende bebegımız olunca onla ılgılenırsın sana da karısmaz zaten hasta n ekadar yasıyacagını bellı degıl. Sokagada atamam ayrı ev tutsam nasıl yapıcak faklan dedıı bunlarınn uzerıne ne cevap verıcegını ınanın bende bılmıorum :( :)

benim eşimde diyodu hasta ne kadar yaşıcakki daha ama 6 yıl oldu ve halen yaşıyo

biz kendi aramızda taktık annem ablam akrabalarım bılıo ısteme şubatta olacak :(( nısanla dugunu bır yapıcaz nisan ya da mayısta ve tabıkı ıstemeye gelmeyecekk annesı :( abısı ve yengesıyle gelecek ben 21 yasındayım nısanlım 29 3 senedır tanıyorum son bır yıldır flört etmeye basladık sonra yuzuk takmaya basladık her haftasonu gorusoruz hafta ıclerıde fırsat bulunca.. annemde bılıo kendısını.

çok duygusal davranıyorsun.Eşinle beraber ailesiylede evleniyorsun.Eşim beni seviyor diğerlerini takmam deme.

bi zaman sonra eşin seni savunmayı bile bırakıp annesiyle sana karşı kötü olabilir.

Ve neden istemeye gelmiyor?

İstemeye gelmeyen bir insana ne diye hizmet edeceksin aynı evde?

Sakın sakınn kendine yazık etme. 21 yaşındasın. Bende 22 yaşındayım 6 aylık evliyim.Kaynana ne kadar uzak olursa o kadar iyidir.Arada bir gidip gelirsiniz.

Gönlünü edersiniz bi problem çıkmaz gibime geliyor.

Aynı evi asla isteme.Gerekirse vazgeç.Anne kuzusu erkeklerle evlenme.Annesiyle ayrılamıyorsa evlenmesin zaten.

erkekler böyledir işte bak annesine bir oda içine televizyon tamamda koskoca kadın bütün gün orada oturacağına inanıyormusun kimse oturmaz oğlu işten gelince bir iki göstermelik daha sonra vay senin odan vardıda orada oturacaktında da da hiç biri uygulanmaz sonra bi bakmışsın her gün kavga gürültü evde birde başka evde otuma konusu kadın bir hastalanmaya görsün şıp sizin evde sonra iyileşir ama gitmez git de diyemezsin sana abla tavsiyesi evlenme bu işin sonu iyi görünmüyor yazık etme gençliğine böyle yazıyorum diyede bana lütfen kızma canım

hanımlar birde ben yeni üye oldum 2 ay ancak oluyor nasıl kullanılıo kk kulubü fazla bılmıorum bana yardımcı olurmusunuz.. mesela yazı seklımı kalın yapamıorum arkadas eklemesını.. bildiri nasıl gelır özel mesaj nasıl atılır bılemıorum :(( ya da yenı bı konu nasıl acacagım yardımcı olursanız sevınırım.. benı dınleyıp yardımcı olamaya calıstıgınız ıcın de cok tesekkur ederımm bu kk cok guzel bı yer mıs tesaduf seklı buldum ıyı kı bulmuşumm ...

çok duygusal davranıyorsun.Eşinle beraber ailesiylede evleniyorsun.Eşim beni seviyor diğerlerini takmam deme.

bi zaman sonra eşin seni savunmayı bile bırakıp annesiyle sana karşı kötü olabilir.

Ve neden istemeye gelmiyor?

İstemeye gelmeyen bir insana ne diye hizmet edeceksin aynı evde?

Sakın sakınn kendine yazık etme. 21 yaşındasın. Bende 22 yaşındayım 6 aylık evliyim.Kaynana ne kadar uzak olursa o kadar iyidir.Arada bir gidip gelirsiniz.

Gönlünü edersiniz bi problem çıkmaz gibime geliyor.

Aynı evi asla isteme.Gerekirse vazgeç.Anne kuzusu erkeklerle evlenme.Annesiyle ayrılamıyorsa evlenmesin zaten.

doğru söylüyorsunuz burda söyleyen her bayana tesekkur edyorum cok haklısınız. mesela 6 ay lık evlısın ve evlılık nasıl siz dah aıyı bılıorsunuz .. dedıgım gıbı tavrımda ısrarcı olacagımm .. ıns.. bana hak verır .. sonucta ıkımız ıcın annesını ıstemıorumm .. ya de sekı annem şeker gıbı bıu ınsan cok ıyı dıye asla annesınden gocunmam benım yaptıgımdan oda yesın derım ama .. yok cadolozun tekıymıs o bıle kkonusmuyorr.. ben hıc yapamam açık ve net yanı ..!!

Back
X