Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek arkadaşım flörtuyle tanıştırdı o bana ciğerim der bazenleri onun yanında da dedi kiyemtini kopardı kız şakasina mal dedi sadece bana mal dersin
amme hizmeti niteliğinde özet geçeyim dedim ama çok üşendim o yüzden yorumuma geçeyim.. Herkesin sevgilisine kimse karışamaz sonuçta. Kız kıskanmış sizinle ilgili pek birşey yok ortada.
Konu sahibini erkek kankası flörtüyle tanıştırmış. Flört kızda aralarındaki samimiyeti kıskanmış böndön böşkösöylö döhö sömömö ölömözsön gibi bir mesele yani. Ayy konu sahibi gitmiş
Konu sahibini erkek kankası flörtüyle tanıştırmış. Flört kızda aralarındaki samimiyeti kıskanmış böndön böşkösöylö döhö sömömö ölömözsön gibi bir mesele yani. Ayy konu sahibi gitmiş
Erkek arkadaşım flörtuyle tanıştırdı o bana ciğerim der bazenleri onun yanında da dedi kiyemtini kopardı kız şakasina mal dedi sadece bana mal dersin Felan diyo başka bir erkek arkadaşına onu savundum diye savunma felan diyo iki gün iyiydi şimdi soğuk soğuk konuşuyor sizce hata bende mi
Elifi sıradan bir erkek arkadaşı kendi kız arkadaşıyla tanıştırmış
Sıradan erkek arkadaş elife bazen ciğerim, mal dermiş
Sohbet sırasında bu sıradan erkek arkadaş elife yine ciğerim, mal gibi hitaplarda bulunmuş
Sıradan erkek arkadaşın kız arkadaşı ciğerim, mal sadece bana diyebilersin başka kızlara söyleyebilmezsin diye kızmış
Öğrencilerimden alışkınım ondan hemen anladım galiba. Erkek arkadaşı buna ciğerim demiş, onun kız arkadaşı da alınmış konu sahibi erkek arkadaşını başka erkek arkadaşına savunmuş kız da savunma demiş soğuk yapmış.