Erkek arkadaşım hakkında tavsiye

LanaaDellReyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2015
41
3
1
31
Merhaba arkadaşlar
Bir erkek arkadaşım var ve onu gerçekten çok seviyorum. Ama sıkıntılarımız var. Geçmişte yaşadığım ilişkimde ki bazı özel olayları sorgulamaya başladı birkaç ay önce. Ardından sürekli beni ezmeye başladı. Dayak yedim affettim. Rencide etti küfür etti bunlara da sustum. Ayrılmak istemiyorum onu seviyorum. Ama konuşmama bile izin vermiyor sürekli tamam olur haklısın demek zorunda kalıyorum. Ayrılık kelimesi geçtiğinde de tehdit ediyor. Ne yapmalıyım?

Hiç kolay değil işte onlar böyle kötü davrandıkça biz dahada bağlanıyoruz şu amda yaptılarına göz yumuyoruzda ilerdede böyle olursa hayatını mahvederki ya değiştirmeye çalışıcan ya da değerini bilen biriyle birlikte olcaksın canım ,tabi ayrılmak kolay değil ama bölede üzülcen

Tehdit, ediyor ve dovuyor öldursun bence .belki ölüm aninda ayrilmak mantikli gelir sana. tovbe tobe ya:KK20:

Tehdit, ediyor ve dovuyor öldursun bence .belki ölüm aninda ayrilmak mantikli gelir sana. tovbe tobe ya:KK20:
Biliyorum aptallık yaptığım ama işte seviyorum. Ayrılığa da izin vermiyor bunları paylaşabileceğim bi arkadaşım olmadığı için yardım istedim sizlerden belki benim yaşadıklarımı yaşayan vardır.

Biliyorum aptallık yaptığım ama işte seviyorum. Ayrılığa da izin vermiyor bunları paylaşabileceğim bi arkadaşım olmadığı için yardım istedim sizlerden belki benim yaşadıklarımı yaşayan vardır.
Sevmeyi falan unutun boyle adam sevilmez, sizinki takinti,baglilik, kolelik ama sevgi olamaz aslaaaaa

Şimdiden bunları yapıyorsa ileride neler yapmazki en kısa zamanda ayrılın yoksa gazetenin üçüncü sayfa haberlerinde kendinizi bulabilirsiniz.Tehdit ediyorsa savcılığa suç duyurusunda bulunun size yollamış olduğu mesajlarıda delil olarak kullanın kurtarın canınızı bu sevgi aşk değil psikopatlık hatta ruh hastalığı erkek arkadaşınızın ciddi bir tedaviye ihtiyacı var

Sen o adamı değil acı çekmeyi seviyorsun.

Kapalı görüşlü çevrene, dayak yediğini söylesen sence o adamı ne yaparlar?

:KK67: Kaçman gerekirken sen daha ne yapmalıyım diyorsun :cool:

Benimle ilişkisi olduğunu öptüğünü elimi tuttuğunu herkese söyleyip rezil edecekmiş. Biraz kapalı görüşlü bir çevrem var bundan güç alıyor.
Erkek arkadasim dedigin kisi saglikli degil... Bi de seviyorum diyosun ya.. Nasil sevebiliyosun boyle soyleyen, dayak atan, hakaret eden adami yahu... Senin de korktugunu biliyor tabi, soyle soylerim boyle yaparim. İyi yolunu bulmus valla..

Hiç kolay değil işte onlar böyle kötü davrandıkça biz dahada bağlanıyoruz şu amda yaptılarına göz yumuyoruzda ilerdede böyle olursa hayatını mahvederki ya değiştirmeye çalışıcan ya da değerini bilen biriyle birlikte olcaksın canım ,tabi ayrılmak kolay değil ama bölede üzülcen
Beni anladığını görüyorum öncelikle çok teşekkür ederim bunun için. Gerçekten çok seviyorum değişmesi gerektiğini söylediğimde bana " ben asla değişmem beni böyle kabul et sen değişeceksin dik başlı olmayacaksın" dedi. birde aynı okulda aynı sınıftayız.

bundan dolayı hep alttanmı alıcaksınız,çevreme söyler diye bırak söylesın takmayın bu kdr .kendınızı ezdırmeyı lutfen

Benimle ilişkisi olduğunu öptüğünü elimi tuttuğunu herkese söyleyip rezil edecekmiş. Biraz kapalı görüşlü bir çevrem var bundan güç alıyor.
Bence sadece bu yüzden tehdit etmez, ortada daha ileri bir mevzu olduğunu düşünüyorum. Yaşınız kaç? Erkeklerin bu numaraları artık ergenlikte kaldı. Sizde onu tehdit edin.

Erkek arkadasim dedigin kisi saglikli degil... Bi de seviyorum diyosun ya.. Nasil sevebiliyosun boyle soyleyen, dayak atan, hakaret eden adami yahu... Senin de korktugunu biliyor tabi, soyle soylerim boyle yaparim. İyi yolunu bulmus valla..
Kesinlikle korktugumu biliyor. Ben kalp hastasıyım çok üzülmeye korkmaya falan gelemiyorum o da bunu biliyor. kullanıyor

Back
X