erkek arkadaşım hakkında..

ben sizin yerinizde olsam direk söylerim,
arabanın masrafını bana ne zaman verebileceksin, ben de ona göre diğer ödemelerimi ayarlayacağım falan gibi.
yani verecek misin değil, vereceksin de ne zaman vereceksin demek lazım bu durumda.

kendi borçlarını biliyorum eli sıkışıktı birşey demedim. hiç sormaması gücüme giden. sanki ben ödemeye mecburmuşum gibi

ilk taksit ne zaman?

bence direkt yaz canım ilk taksit tarihi şu, ödeme tutarı şu. nasıl yapalım vs gibi.

ben sizin yerinizde olsam direk söylerim,
arabanın masrafını bana ne zaman verebileceksin, ben de ona göre diğer ödemelerimi ayarlayacağım falan gibi.
yani verecek misin değil, vereceksin de ne zaman vereceksin demek lazım bu durumda.
aynen lafı dolandırmaya gerek yok zaten

Eli sıkışıksa istemeyin madem siz ödeyin.Hayır yani o şekilde konuşuyosunuz da hem istiyosunuz hem de ama eli sıkışık diyosunuz ödeyen her türlü öder.

Erkek arkadaşınız bu konuda hatalı. Giderleri üstelenmeliydi. Biraz daha zaman tanıyın ona. Bu konuda haklı olsanız dahi bunu söyleyişiniz hoşuna gitmeyecektir.

Ayyy rezalet. Erkek arkadaşınız cimri mi?
Onunla bunu konuşun hoş bir tavır değil. Bugün bunu görmezden gelen yarın ohhhıoooo

Borçları var , ailesi arsa sattı , işe geç kaldı arabamı aldı vs vs.Bu cümleler bi' tek bana mı kandırma cümleleri gibi geldi acaba? Yanlış anlamayın ama dikkatli olun lütfen.Bir de yukarda bi' yerde bi' sorun yok neden ayrılayım gibi bişey yazmışsınız , belki de erkek arkadaşınızın başka düşünceleri var ve bu yüzden sorun çıkarmıyor , suyunuza gidiyor.

Agresifleşmeden borcunu hatırlatın.Üste çıkmaya çalışırsa ya da tam tersi üzülmüş kırılmış gibi yaparsa kesin kötü niyetli.Bunu çoktan düşünüp size söylemeliydi ya neyse.

Yazdan beri demişsiniz 6 7 ay en fazla.Üstelik doktormuşsunuz , bu sebeple çok kazandığınızı düşünüp borcu size yıkmış olabilir.Her türlü şüphe uyandırıcak bir durum.

Ilışkilerde para konularıni hic sevmiyorum. Bana ödeme yapmasi gereken kisiye hatirlatmak da zoruma gider. Erkek arkadasiniz konuyu kapamiş parayi siz odemek zorunda bile kalsaniz, size param olunca verecegim demeliydi tabii verir mi o da ayri konu? Ama erkeklerin para konusunda bir kadıni zorda birakmaları cok çirkin yasadiğım icin biliyorum.

Back
X