aynen söyledim tabiki taksitle ödicem dedim hatta.yaptırdığınızı haber vermediniz mi? 1500 tuttu demediniz mi?
yani unutulacak bi mevzu değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen söyledim tabiki taksitle ödicem dedim hatta.yaptırdığınızı haber vermediniz mi? 1500 tuttu demediniz mi?
yani unutulacak bi mevzu değil.
aynen söyledim tabiki taksitle ödicem dedim hatta.
kendi borçlarını biliyorum eli sıkışıktı birşey demedim. hiç sormaması gücüme giden. sanki ben ödemeye mecburmuşum gibineden ödiycem dediniz ki? nasıl ödeyeceksin vs diye ona sorsaydınız. resmen yatmış üzerine.
kendi borçlarını biliyorum eli sıkışıktı birşey demedim. hiç sormaması gücüme giden. sanki ben ödemeye mecburmuşum gibi
aynen lafı dolandırmaya gerek yok zatenben sizin yerinizde olsam direk söylerim,
arabanın masrafını bana ne zaman verebileceksin, ben de ona göre diğer ödemelerimi ayarlayacağım falan gibi.
yani verecek misin değil, vereceksin de ne zaman vereceksin demek lazım bu durumda.
ben ona dedim zaten biliyor taksitleri yüzüne söylemek istiyorum böylesi daha iyiilk taksit ne zaman?
bence direkt yaz canım ilk taksit tarihi şu, ödeme tutarı şu. nasıl yapalım vs gibi.