• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım hasta mı?

Canım hepsini okumadım sayfaların belki yazılmıştır ama bana erkek arkadaşının Bipolar bozukluğu var gibi geldi. internetten bir araştır istersen kolay gelsin.

teşekkür ederim canım..söyleyenler oldu, araştırdım ona daha yakın ama tabi bir arkadaşın da dediği gibi huy mu hastalık mı bilmediğimden ve görev yerinden dolayı yaşadığı sıkıntılar yüzünden şimdilik beklemediyim

ben şimdi böyle birine nasıl kızayım ki :44: üzüldüğümde yemek yemediğimi bilir.. taa.. oradan yemek siparişi vermiş :43:

Son düzenleme:
ben şimdi böyle birine nasıl kızayım ki :44: üzüldüğümde yemek yemediğimi bilir.. taa.. oradan yemek siparişi vermiş :43:

öyleler işte,bu kadar naifler.eşimde beni aradı yine bu sabah 10 da,^^hayatım antibiyotiğin zamanı geldi ,iç '' diyor.
biliyor çünkü hep unuturum:))
ve eşim bunun için telini kurmuş alarmını, sabaha kadar tuttuğunu nöbetin uykusuna halen devam ediyor olmalı şu saatlerde...

öyleler işte,bu kadar naifler.eşimde beni aradı yine bu sabah 10 da,^^hayatım antibiyotiğin zamanı geldi ,iç '' diyor.
biliyor çünkü hep unuturum:))
ve eşim bunun için telini kurmuş alarmını, sabaha kadar tuttuğunu nöbetin uykusuna halen devam ediyor olmalı şu saatlerde...

ne ince bir davranış, ne kadar şanlısınız harika bir eşiniz var :26:

öfke kontrolü sorunu var gibi görünüyor her şeyden öte. bu önemli bir belirtidir ve gelecekte sizi nelerin beklediğinide gösterir aslında. şiddet gösteren insanlarla ilgili makaleleri okursanız, o öfke nöbetlerinden hemen sonra kaybetme korkusuyla nasıl davrandıklarının bolca izahatı var. aslında içten içe sizde farkındasınız bunun ciddi bir sorun olduğunun ama henüz yüzleşmeye hazır değilsiniz. mesele size yemek söylemesi değil ki, asıl mesele irade gösterip sizi boş yere üzmemeyi becermesi.

Aynı eski nişanlım, başlarda önemsemesem de sonradan zıvanadan çıktı ve nefret ederek ayrıldık.
Umarım siz çözebilirsiniz.

Sıkıntıızı okudum da siz sanki flörtünüzden değilde eşinizden bahsediyormuşunuz gibi geldi.Evlendiğinizde ki halinizi düşünemiyorum aynı evlilik gibi .Üstelik şarktta görev yapıp sizle kısa süre geçiren biri bu kadar sinirli ise evlilikte offf... çok zor sabrınız artsın mantıklı karar verin :50:

Sinir deyip hafife almayın.
Bu tavırların bazıları da babamda mevcut ve yıllardır ne çektiğimizi ben ve kardeşlerim bilir.
Hayatı zindana çeviriyor bazen ve maalesef ileride de katlanarak devam eder diye düşünüyorum.
Ne diyeyim Allah sabır versin..

Burdan birinin "şizoefektif bozukluktur bu " demesini beklemiyordunuz heralde. ?
Bir psikoloğa gidip sorunu orda öğrenmeniz daha mantıklı. O adama da iyilik yapmış olursunuz. Allah şifa versin.

cnm bı kere erkek arkadasın normal davranısalar sergılemedıgı ortada psikolojık destek alması gerkıyor sen de erkek arkasaınla bır gelecek dusunuyorsan bı daha dusunmelısın ve ona da yardımcı olmalısın . pekı erkek arkadasın farkında mı bişiylerin?

Back
X